Bildirim
GTA 4 SİNYAL YAKMAK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
GTA IV Simple Native Trainer var bunun için fakat sadece dörtlüleri yakmak için. Trainerı kullanırsanız dikkatli olun aksi taktirde oyunu yeniden kurmak zorunda kalabilirsiniz. İngilizceniz iyi değilse hele hiç bulaşmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@bakaakco tamam kardesim saol bunu içinde sintal özelligide var ışıkarda beklerken sag veya sola basılı tutunca sinyal veriyo -
quote:
Orijinalden alıntı: maraselx06
@bakaakco tamam kardesim saol bunu içinde sintal özelligide var ışıkarda beklerken sag veya sola basılı tutunca sinyal veriyo
gerçekten sinyal var mı ya
yıllarca o traineri kullandım hiç farketmemiştim çok aramıştım o özelliği
-
Rica ederim.
Araç altına neon takmak çok iyi oluyor bir de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benimde çok kafam takılmıştı klavyede basmadıgım tuş kalmamıştı -
http://www.lcpdfr.com/cops/forum/files/file/45-indicator-script/ beyler bu linkten sinyal verebilirsiniz
U : Yanıp sönen dörtlüler.
I : Sürekli yanan dörtlüler.
O: Far açıp kapatmak.
Sağ Yön Tuşu : Sağa sinyal.
Sol Yön tuşu : Sola sinyal.
Çok uğraştım beyler bunu bulmak için -
Yükleniş;
Patch 1.0.7.0. & 1.1.2.0. için;
-Modu yüklemeden önce başlıkta geçen patchlere uygun Asi Loader ve Scripthook'un bulunması gerekmektedir.
-Yukarıdaki dosyalar bulunuyorsa tüm dosyaları oyunun içine atın.
Patch 1.0.4.0. için;
-Modu yüklemeden önce başlıkta geçen patche uygun Asi Loader ve Scripthook'un bulunması gerekmektedir.
-Yukarıdaki dosyalar bulunuyorsa AdvancedHook.dll ve scripts klasörünün içindekileri oyunun ana dizinine atın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X