Şimdi Ara

Gta 4 / Steam / Multiplayer / Resimli Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bildiğiniz gibi rockstar oyunları indirime girdi steam üzerinden ve bende birçok kişi gibi satın aldım online oynamak için. Daha önceden bilgisayarımda yüklü olan korsan modu ve
    uzantılarını sildim. Steamden tertemiz indirdim.

- Oyunu açınca rockstar social club geliyor. Id ve pw yazıyorum play'e basınca succesul diyor ve oyuna giriyor burada sorunum yok.

Gta 4 / Steam / Multiplayer /  Resimli Sorun

- Oyuna giriyorum '' home '' tuşuna basınca Games for windows live bölümü açılmıyor. Ben bunu kurdum fakat adı Marketplace olarak geçiyor. Doğru programı mı kurdum danışmak isterim.
    Çünkü hesabım oyunları görmüyor, ne update edilecek birşey var nede görünen bir oyun.

Social klübe kaydoldum, xlive ve games for windows live'dan gamertagımı aldım.

Oyuna patchimi de attım. son patch.

Bunun yanında bilgisayarımda kurduğum halde rgsc 'yi bulamıyorum açmak için.

C/program dosyaları x86 / rockstar games / social club 'e giriyorum uninstall ve diğer seçenekler var fakat açma seçeneği yok. silsem bile gta 4 açarken varmış gibi geliyor social club.

Canımı sıkmaya başladı hiçbir formda tam anlatım yok. sanırım ben çok yanlış geldim buraya fakat biri güzelce anlatabilirse oynayabilirim diye umuyorum yada düzgün games for windows live- rgsc link/anlatımları ile.

Umarım başkalarının da işine yarayacaktır , çok teşekkürler.

Gta 4 / Steam / Multiplayer /  Resimli Sorun Gta 4 / Steam / Multiplayer /  Resimli Sorun Gta 4 / Steam / Multiplayer /  Resimli Sorun Gta 4 / Steam / Multiplayer /  Resimli Sorun Gta 4 / Steam / Multiplayer /  Resimli Sorun

• Uzun lafın kısası, hesabımı korsan oynarken yapmıştım fakat steamden indirince rgsc ve gfwl ile bağlayamadım. home tuşu işe yaramıyor, rgsc'i açamıyorum. site üzerinden gamertag'leri aldım.,

Steam klasörünün D' de olmasıyla alaksı olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeastCrawL -- 17 Mart 2014; 14:23:21 >
  • Şu oyunu satın aldıktan sonra steam üzerinden multiplayer'ı detaylı olarak anlatabilecek biri yokmu yada konu varda ben mi bulamadım ?
  • bunu yapınca düzeliyormu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    PS3 GTA 4 TÜRKÇE YAMA SORUNU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.