Şimdi Ara

Gta 5 ban yedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
13.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide banladılar, 3 adet en pahalı evlerden aldım 3 garajın alayını T20 ile oldurdum, çünkü bankaya para attığımda siliniyordu, bu sebeple parayı üzerimde tutuyordum sorun olmuyordu ama sorun olursa bu araçları satar parasız kalmam diye düşünmüştüm, yani 30 adet T20 full modifiyeli, hydra, savage, buzzard, yeni çıkan en pahalı tekne dahil alınabilir bütün araçlar o dev kamyon v.s. dahil ne varsa aldım yani internette savaş araçlarının tamamını ve uçakların tamamnını aldım eksiksiz, bakya para koymadım, herkeze para dağıtıyordum ama niyeyse banada onlar kadar para geliyordu 300b kadar para olunca herşeyi aldım para azalsın diye 150b ye kadar düşürdüm parayı v.s. bu arada oynadığım hiç bir heistten para almıyordum %0 ile oynuyordum.
    Dün görev yaparken görevin içinde bir anda ekrana banlandınız yazısı geldi, 15 günde 150lv oldum ve bu ban açılırmı merak ediyorum, gerçi açmasalar dahi elimde hiç kullanmadığım 2 adet gta V keyi daha mevcut ama açılırsa kullanmak istemiyorum, destek bölümüne yazdım açılır yada şu sürede açılır şeklinde bir cevap verilmedi, cheater olduğunuz için banlandınız denilmiş okadar.

• Atılan ban 10 gün sonra açıldı, ve ne param ne rankım nede aldığım araç ve itemler silinmemiş ancak ben bu süre zarfında bekleyemeyip 2. keyide aktif edip yeni karakter açmış ve 119 ranka erişmiştim ve aynı şekilde daha oyna girer girmez bütün statlarımı daha 2 rank olduğumda maxlayarak, araç modifiyeleri ve alınabilir kıyafetleri tek tıkla açarak oyuna başladım, oyunda modlu olduğumu kimseye farkettiricek hareketler yapmadan 119 rank'a, ölümsüzlük, polis tarafından aranmama, tek atışta öldürme, sınırsız mermi, no reload ve küçük 1 miktar para 5-6 milyon, evler 7-8 pahalı araç gibi (bazı görevlerde teleport kullanarak) eriştim. son gittiğim görevde 20 ila 30 rank arası oluşan 1 ekiple banka soygununa gittim, göreve hard olrk gittik ve adamlar banka kapısında 4-5 defa ölünce görevi terkedecekken bunların görevi para için yaptığını farkettim ve yardım etmek istedim, patlayan mermileri aktif edip kapı önünü 3~4 sanieyede temizledim ama ara sokakta yine öldüler, anladımki bu bölümde daha motorlara bile ulaşamıyacaklar çünkü ara sokakta sağa girmiyolarda dümdüz aşağı kadar iniyo garipler, bunun üzerine tekrar Q. restart yaptığımızda ise kapı önüne 1 kuruma yarattım hepsi bindi ama ara sokakta ekranın sağ üstünde rapor edildiğim yazdı, yani bu 3 kişiden 1 i beni rapor ettim bende 3 ünü hemen rapor ettim herneyse. (bu arada bankaya girdiğinizde 1 modder yada lingon trainer kullanıcısı eğer partinizdeyse ve ölümsüzlük yada araç ölümsüzlüğü aktifse parayı alamıyorsunuz yani partide parayı kimse alamaz durumda çünkü bug'a sebep oluyor, başınıza bu gug illaki gelmiştir sebebi budur. bilmeyenlere küçük 1 bilgide veriyim bankada crowd team deyseniz ve rankınız 100 veya üzeriyse elinize RPG alın bu silah bildiğiniz üzre rank 100 de açılır ve sarı barın sürekli 100% kalmasını sağlar yani elinize ezik 1 silah aldığınızda sürekli sağa sola ateş eder mermi harcarsınız, buna gerek kalmamış olur v.s.)

Başka bir durum ise moddr lardan aldığınız parayı asla bankaya yatırmayın üzerinizde tutun sorun olmuyor, ancak bankaya koyduğunuzda silinebiliyor v.s.

Neyse raporu aldım aradan 1 hafta geçti fakat banlanmadım oynamaya dvm ettim ( muhtemelen 1 kişinin rapor etmesi, incelemeye alınmak için yeterli değildir,) bu oyunu günde en az 7~8 saat gibi sürelerle oynuyorum, derken genelde türklerle yazıştım bilirsiniz bizimkileri para dağıtan gördülermi hemen aga para modunda yerli yabancı herkese saldırrlar, rus modder 1 velet, bizim elemanın para ihtiyacını karşılıyordu ama gördüğüm manzara hiç hoşuma gitmedi, onu 1 trap içine almış (bu 1 sosis kamyonet arkasıydı, sıkıştırmış belki sizede yapılmıştır) elemanın arkasına geçmiş ahlaksız hareketler sergilerken (anladınız onu siz, yani görmüşsünüzdür) para veriyordu, bu durum karşısında kenmi haritada üst kısımda tenha 1 yere teleport ettim, rus elemanın kafasına dönmedolap ve 1 ufo musallat edip kendi derdine düşürüp para alan mağdur arkadaşı yanıma çektim ve ona para yağdırmayı başlattım ancak geneldeki dialogları ; aga şunada ver rank verebiliyosn ver, silah ver bilmemne v.s. susmak bilmeyen yazıları herhalde GM leri yada oyundaki otomatik ban sebebi yaratan 1 mekanizmayı harekete geçirmiş olmalı ki yarım saat geçmeden ekrana banlandınız yazısı geldi, böylece 2. olarak açtığım karakterde banlanmış oldu.

Tahminim rapor edilirseniz incelemeye alınıyorsunzu çünkü gelen mailde manuel veya otomatik inceleme sonucu banlandınız ibaresi var, yani rapor edilmediğiniz sürece bu incelemeye girmiyorsunuz ve banlanma riskiniz yok fakat rapor edilirseniz ve 1 defa banlanırsanız, ban açıldıktan sonra halen incelemeniz devm ediyor ve süresi varmıdır bilmiyorum ama artık hiç kimseye modlu olduğunuzu çaktırmasanız dahi banlanıyorsunuz çünkü ilk banlanan çarım tekrar banlandı v.s.

Düzenleme:
    Rapor etmeyi bilmeyenlere nasıl rapor edeceklerinden kısaca bahsediyim, çünkü oyunda türk ardaşlar bana, işte video çekerler v.s. mail atarlar banlanırsın aman dikkat et gibi ibareler kullanıyorlardı, yani rapor etmeyi zahmetli bir iş sandıklarından kendilerini rahatsız eden modder larla uğraşmak istemeyenler oluyordur, halbuki ; Hemen oyunu durdurup, online / players sekmesine geliyorsunuz, kişilerin isimleri dökülüyor, rapor edeceğiniz kişiye tıklıyorsunuz exploid yada game exploid yazısına tıklayıp onaylıyorsunuz, bunu 2 defa yapın, sonra yapmaya kalktığınızda rapor kapalı yazısını görüyorsunuz ama siz bu sefer kick yazanı seçin, kişi 5 dakika içinde serverden şutlanacak hatta modlu ise muhtemelen banlanabilir bile v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNaR-X -- 15 Ağustos 2015; 19:05:14 >

• Atılan ban 10 gün sonra açıldı, ve ne param ne rankım nede aldığım araç ve itemler silinmemiş ancak ben bu süre zarfında bekleyemeyip 2. keyide aktif edip yeni karakter açmış ve 119 ranka erişmiştim ve aynı şekilde daha oyna girer girmez bütün statlarımı daha 2 rank olduğumda maxlayarak, araç modifiyeleri ve alınabilir kıyafetleri tek tıkla açarak oyuna başladım, oyunda modlu olduğumu kimseye farkettiricek hareketler yapmadan 119 rank'a, ölümsüzlük, polis tarafından aranmama, tek atışta öldürme, sınırsız mermi, no reload ve küçük 1 miktar para 5-6 milyon, evler 7-8 pahalı araç (bazı görevlerde teleport) gibi küçük şeyleri kullanarak eriştim. son gittiğim görevde 20 ila 30 rank arası oluşan 1 ekiple banka soygununa gittim, göreve hard olrk gittik ve adamlar banka kapısında 4-5 defa ölünce görevi terkedecekken bunların görevi para için yaptığını farkettim ve yardım etmek istedim, patlayan mermileri aktif edip kapı önünü 3~4 sanieyede temizledim ama ara sokakta yine öldüler, anladımki bu bölümde daha motorlara bile ulaşamıyacaklar çünkü ara sokakta sağa girmiyolarda dümdüz aşağı kadar iniyo garipler, bunun üzerine tekrar Q. restart yaptığımızda ise kapı önüne 1 kuruma yarattım hepsi bindi ama ara sokakta ekranın sağ üstünde rapor edildiğim yazdı, yani bu 3 kişiden 1 i beni rapor ettim bende 3 ünü hemen rapor ettim herneyse. (bu arada bankaya girdiğinizde 1 modder yada lingon trainer kullanıcısı eğer partinizdeyse ve ölümsüzlük yada araç ölümsüzlüğü aktifse parayı alamıyorsunuz yani partide parayı kimse alamaz durumda çünkü bug'a sebep oluyor, başınıza bu gug illaki gelmiştir sebebi budur. bilmeyenlere küçük 1 bilgide veriyim bankada crowd team deyseniz ve rankınız 100 veya üzeriyse elinize RPG alın bu silah bildiğiniz üzre rank 100 de açılır ve sarı barın sürekli 100% kalmasını sağlar yani elinize ezik 1 silah aldığınızda sürekli sağa sola ateş eder mermi harcarsınız, buna gerek kalmamış olur v.s.)

Başka bir durum ise moddr lardan aldığınız parayı asla bankaya yatırmayın üzerinizde tutun sorun olmuyor, ancak bankaya koyduğunuzda silinebiliyor v.s.

Neyse raporu aldım aradan 1 hafta geçti fakat banlanmadım oynamaya dvm ettim ( muhtemelen 1 kişinin rapor etmesi, incelemeye alınmak için yeterli değildir,) bu oyunu günde en az 7~8 saat gibi sürelerle oynuyorum, derken genelde türklerle yazıştım bilirsiniz bizimkileri para dağıtan gördülermi hemen aga para modunda yerli yabancı herkese saldırrlar, rus modder 1 velet, bizim elemanın para ihtiyacını karşılıyordu ama gördüğüm manzara hiç hoşuma gitmedi, onu 1 trap içine almış (bu 1 sosis kamyonet arkasıydı, sıkıştırmış belki sizede yapılmıştır) elemanın arkasına geçmiş ahlaksız hareketler sergilerken (anladınız onu siz, yani görmüşsünüzdür) para veriyordu, bu durum karşısında kenmi haritada üst kısımda tenha 1 yere teleport ettim, rus elemanın kafasına dönmedolap ve 1 ufo musallat edip kendi derdine düşürüp para alan mağdur arkadaşı yanıma çektim ve ona para yağdırmayı başlattım ancak geneldeki dialogları ; aga şunada ver rank verebiliyosn ver, silah ver bilmemne v.s. susmak bilmeyen yazıları herhalde GM leri yada oyundaki otomatik ban sebebi yaratan 1 mekanizmayı harekete geçirmiş olmalı ki yarım saat geçmeden ekrana banlandınız yazısı geldi, böylece 2. olarak açtığım karakterde banlanmış oldu.

Tahminim rapor edilirseniz incelemeye alınıyorsunzu çünkü gelen mailde manuel veya otomatik inceleme sonucu banlandınız ibaresi var, yani rapor edilmediğiniz sürece bu incelemeye girmiyorsunuz ve banlanma riskiniz yok fakat rapor edilirseniz ve 1 defa banlanırsanız, ban açıldıktan sonra halen incelemeniz devm ediyor ve süresi varmıdır bilmiyorum ama artık hiç kimseye modlu olduğunuzu çaktırmasanız dahi banlanıyorsunuz çünkü ilk banlanan çarım tekrar banlandı v.s.

Rapor etmeyi bilmeyenlere nasıl rapor edeceklerinden kısaca bahsediyim, çünkü oyunda türk ardaşlar bana, işte video çekerler v.s. mail atarlar banlanırsın aman dikkat et gibi ibareler kullanıyorlardı, yani rapor etmeyi zahmetli bir iş sandıklarından kendilerini rahatsız eden modder larla uğraşmak istemeyenler oluyordur, halbuki ; Hemen oyunu durdurup, online / players sekmesine geliyorsunuz, kişilerin isimleri dökülüyor, rapor edeceğiniz kişiye tıklıyorsunuz exploid yada game exploid yazısına tıklayıp onaylıyorsunuz, bunu 2 defa yapın, sonra yapmaya kalktığınızda rapor kapalı yazısını görüyorsunuz ama siz bu sefer kick yazanı seçin, kişi 5 dakika içinde serverden şutlanacak hatta modlu ise muhtemelen banlanabilir bile v.s.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoNaR-X

Atılan ban 10 gün sonra açıldı, ve ne param ne rankım nede aldığım araç ve itemler silinmemiş ancak ben bu süre zarfında bekleyemeyip 2. keyide aktif edip yeni karakter açmış ve 119 ranka erişmiştim ve aynı şekilde daha oyna girer girmez bütün statlarımı daha 2 rank olduğumda maxlayarak, araç modifiyeleri ve alınabilir kıyafetleri tek tıkla açarak oyuna başladım, oyunda modlu olduğumu kimseye farkettiricek hareketler yapmadan 119 rank'a, ölümsüzlük, polis tarafından aranmama, tek atışta öldürme, sınırsız mermi, no reload ve küçük 1 miktar para 5-6 milyon, evler 7-8 pahalı araç (bazı görevlerde teleport) gibi küçük şeyleri kullanarak eriştim. son gittiğim görevde 20 ila 30 rank arası oluşan 1 ekiple banka soygununa gittim, göreve hard olrk gittik ve adamlar banka kapısında 4-5 defa ölünce görevi terkedecekken bunların görevi para için yaptığını farkettim ve yardım etmek istedim, patlayan mermileri aktif edip kapı önünü 3~4 sanieyede temizledim ama ara sokakta yine öldüler, anladımki bu bölümde daha motorlara bile ulaşamıyacaklar çünkü ara sokakta sağa girmiyolarda dümdüz aşağı kadar iniyo garipler, bunun üzerine tekrar Q. restart yaptığımızda ise kapı önüne 1 kuruma yarattım hepsi bindi ama ara sokakta ekranın sağ üstünde rapor edildiğim yazdı, yani bu 3 kişiden 1 i beni rapor ettim bende 3 ünü hemen rapor ettim herneyse. (bu arada bankaya girdiğinizde 1 modder yada lingon trainer kullanıcısı eğer partinizdeyse ve ölümsüzlük yada araç ölümsüzlüğü aktifse parayı alamıyorsunuz yani partide parayı kimse alamaz durumda çünkü bug'a sebep oluyor, başınıza bu gug illaki gelmiştir sebebi budur. bilmeyenlere küçük 1 bilgide veriyim bankada crowd team deyseniz ve rankınız 100 veya üzeriyse elinize RPG alın bu silah bildiğiniz üzre rank 100 de açılır ve sarı barın sürekli 100% kalmasını sağlar yani elinize ezik 1 silah aldığınızda sürekli sağa sola ateş eder mermi harcarsınız, buna gerek kalmamış olur v.s.)

Oturup yazmissin helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hredius kullanıcısına yanıt
    Pm den çok mesaj aldım bu konuyla ilgili, yani ban açıldımı nekadar sürede açıldı v.s. gibi, bunlara tek, tek cevap vermektense buraya yazmak istedim, ilk bandan sonra açılıp 2 banı yiyen karakterim, ayın 11'inde banlandı, 2. bandan sonra yine 10 gündemi yoksa farklı bir süredemi açılıyor ve herhangi kayıp oluyormu, buradan o konuda da bilgilendirmeyi düşünüyorum, yada arka arkaya 2 ban yiyen olduysa, o'da burada bu konularda aydınlatırsa güzel olur.
  • Ban durumunu rockstar supporta ticket atıp öğrenmek mümkün kaç gün uzaklaştırıldığınız ne zaman açılacağı vs hakkında hemen bilgi veriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CoNaR-X

Pm den çok mesaj aldım bu konuyla ilgili, yani ban açıldımı nekadar sürede açıldı v.s. gibi, bunlara tek, tek cevap vermektense buraya yazmak istedim, ilk bandan sonra açılıp 2 banı yiyen karakterim, ayın 11'inde banlandı, 2. bandan sonra yine 10 gündemi yoksa farklı bir süredemi açılıyor ve herhangi kayıp oluyormu, buradan o konuda da bilgilendirmeyi düşünüyorum, yada arka arkaya 2 ban yiyen olduysa, o'da burada bu konularda aydınlatırsa güzel olur.

Dostum max skill yapmak mumkun mu

• sağa sola sataştığımız zaman veya milletin arabasını falan patlattığımız zaman ban yeniyor mu, yoksa beyaz şapka mı kafaya geçiriliyor ?

bunu yapan birisi değilim ama kill/death oranını artırmak için biraz adam öldürmek istiyorum onun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C302EA147 -- 17 Ağustos 2015; 11:35:58 >
  • Banlanmak için K/D oranından çok rapor edime oranın önemli, ve oyunda otomatik bir izleme sistemi mevcut, yani bu agresif hareketler direk ban olmasada serverden kick lenmene sebep olabiliyor, sonra 15 dakika gibi S.P. den online a girmeye çalıştığında sürekli time out ile karşılaşıyorsun ama bunu oyunu kapatıp tekrar açarak aşabiliyorsun, bende ilkin K/D oranını 120% lere çıkarttım, bunu şapka yada herhangi bir + kazanma durumu varmı yada böyle davranırsam K/d oranım artoyormu filan bilmeden yaptım, bir göreve girdiğimde bana K/D oranımın 127% olduğu söylediğinde öğrendim ve kişi bana bunu nasıl yğkselttiğimi sordu ama verecek cevabım yoktu, sonra K/D oranını düşürmek için'de kendimi sürekli ödürttüm, bunun için serverin kalabalık olduğu bir zamanda ortlıkta açık hedef olarak biraz takıldım ve çok hızlı bir şekilde 20% geriletmiştim, ama o bile dikkat çekiyordu, bir göreve gidecek olduğunda bazen partden kick lenmene sebep olabiliyor, çünkü herkes 0.60/ 0.70 yada 1.50 max 2.50 gibi K/D ile takılırken, senin %20 K/D oranını gören; heee sen kesin cheater sın diyerek atabiliyor, sebebi nedir bilmiyorum, belki keyfine yada platinium almasına v.s. artık nesine oynuryosa bu duruma yol açabiliyo, özelikle yüksek ranklılar partyi kuruyosa genelde atılıyorsun, çünkü yüksek ranklılar hesitleri genelde para için açmıyorlar orası kesin ve dediğim gibi 120 K/D ye çıktığım halde herhangi bir + görmedim v.s.

• Hredius kullanıcısına yanıt
    Evet mümkün, ben 2. karakterimle oyuna girdiğim an skil ve statlarımı maxladım, bütün araç modifiyelerini açma, yani bütün yarışları kazanma (ödülleri v.s. durduğum yerde aldım,) bütün alınabilir kıyafetleride açtım ve o karakterler 120 ranka kadarda ulaştığım, rapor edilene kadarda herhangi bir sıkıntı olmadı, kendime rank vermeyi 2-3 defa denedim ancak kullandığım menü yada oyun update leri buna engel olduğundan olmalı ki kullandığım menü hep hata verdi, bu arada kullandığım menü nig... daha sonra menüyü keşfettiğimde menü ile dvm ettim.

Düzenleme:
    Ben alacağımı aldım ve anlaşılan bundan sonra menü kullanamıyacam ama ilk açtığım karakterde (2.defa banlanan) başlarda lingon trainer kullanıyordum ve rockstar ilk güncelemelerinden biri lingon'a yünelikti
    ancak lingon bunu hızlıca aşmıştı, buradan lingonun otomatik izlenmeye kolay yakalanmadığı gibi bir anlam çıkarttım, çünkü lingon trainer i oyun açıldıktan sobnra aktif ediyorsunuz, halbuki mod menüler oyuna girerken dahi ben burdayım sinyallerini oyunun otomatik tarama sistemine yolluyorlar ve modlu birisini ölümsüzlük açsa dahi NPC ler yapamasa da siz öldürebiliyorsunuz, kişinini üzerine herhangi 1 araçla çıkmanız yani onu ezip üzerinde kalmanız ölmesi için yeterlidir, ama lingonda üzerine tankla bile çıksanız satlerce üzerinde kalsanız öldüremezsiniz v.s. fakat lüngon kullanacaklar nette arayıp ne yüdüğü belirsiz sitelerden (türk sitesi olsa dahi) indirmesinler, bu trainer ı gamecopyworld ten alsınlar, çünkü temizi kesinlikle orada, ben trainer olmadan oyun oynayan birisi değilim ve yıllardın her oyunun trainer ını oradan alırım v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNaR-X -- 17 Ağustos 2015; 19:25:48 >

• Beyler Bende İlk Seferinde Ban Yemiştim 2 Hafta Sonra Acıldı Şimdi Gine Ban Yedim Ama Arkadaşım Bende Çalışmıyor Diye Bana Yaparmsın Dedi Bende Kırmadım Zaten Ban Yeyince Sildim Onu Neyse Ban Yedigim Yerde Tarih Olarak Şöyle Yazıyo

2/22/2016

Ama 22 İkinci Ay Yok Sizce Sınırsızmı Ban Yedim Açil Yardım Nolur
     Gta 5 ban yedim

• Konu eski ama hile yapan herkesin sonsuza kadar banlanması dilegiyle. ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • omerkonuk32 O kullanıcısına yanıt
    2/22/2016 = 22/2/2016

• quote:

Orijinalden alıntı: omerkonuk32

Beyler Bende İlk Seferinde Ban Yemiştim 2 Hafta Sonra Acıldı Şimdi Gine Ban Yedim Ama Arkadaşım Bende Çalışmıyor Diye Bana Yaparmsın Dedi Bende Kırmadım Zaten Ban Yeyince Sildim Onu Neyse Ban Yedigim Yerde Tarih Olarak Şöyle Yazıyo

2/22/2016

Ama 22 İkinci Ay Yok Sizce Sınırsızmı Ban Yedim Açil Yardım Nolur
     Gta 5 ban yedim

Yaş kaç?

• YAŞIN 15 AYRICA ŞUBATIN 22 İSİNE KADAR BAN YEMİŞİM DEMİ
  • Playstation da bu hile işini nasıl yapıyorlar.

Geçenlerde adamın biri peşime takıldı öldürmeye çalışıyorum ölmüyor, beni öldürüyor. Sinir oldum passive moda geçtim adamı reportladım. O sırada adam yanıma gelmiş. Bir anda para yağmaya başladı üstüme ben koşuyorum para direkt üstüme düşüyor. 2 milyon param 9 milyon oldu. En sonunda banlanmamak için server değiştirdim.

Rockstar bu adamları nasıl engellemiyor anlayamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomasson85

Playstation da bu hile işini nasıl yapıyorlar.

Geçenlerde adamın biri peşime takıldı öldürmeye çalışıyorum ölmüyor, beni öldürüyor. Sinir oldum passive moda geçtim adamı reportladım. O sırada adam yanıma gelmiş. Bir anda para yağmaya başladı üstüme ben koşuyorum para direkt üstüme düşüyor. 2 milyon param 9 milyon oldu. En sonunda banlanmamak için server değiştirdim.

Rockstar bu adamları nasıl engellemiyor anlayamıyorum.

Ps3 ise normal.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iCankat İ kullanıcısına yanıt
    Teşşekür ederim cidden çok işime yaradı yeni gta bile almayı düşündüm
  • hocam merhaba bende rockstarın saçma sapan ban atma sebebini size açıklamak istiyorum ve adamlar bana oyunu soğutturdular bütün oyunlarını geleyim sadede.
    Ben bir kere oyundaki evimden çıkacağım kapıya bile yaklaşamadan karakterim alev aldı daha sonra ise 2 tane karakter beliri verdi karşımda daha sonra olanlar orada oldu benim 2. karakterime bakıyorum yani alevden sonra gelene ağaç belirdi karakterde dışarı doğru bile çıkamadım önümü bile göremez oldum daha sonra bu bir hackerın işi olduğunu anlamıştım ama neye benzediğimi bile göremiyordum zar zor kapıdan dışarı çıktım haritaya bakarak kapıya doğru yöneldim oyunda arkadaşlarım vardı onlardan gelmelerini istedim arkadaş baktı benim karaktere ve daha sonra karakterimde 1 adet rüzgar değirmeni 1 adet maze bank falan filan bir de kocaman lastikte vardı arkadaş bana fotoyu attı ben çok şaşırdım bende sadece 1 kereliğine hile yaptım ama adamlar bana sınırsız ban attılar bu hileciler neden böyle bir şey yapıyorlar lütfen bir şeyler deyin gereksiz yere ban attılar rockstara da mesaj attım adamlar beni takmadılar ve küfür ettiler hemde bana ne yapmam lazım lütfen yardım edin

• wolfenstein kirişci W kullanıcısına yanıt
    1 kere yapsanızda hile 1000 kere yapsanızda hile. Aralarında bir fark yok. Ceza almanız iyi olmuş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.