Şimdi Ara

Gta 5 Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
19.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gamestop Almanya Grand Theft Auto V'i ön sipariş için listeledi ve bir de çıkış tarihi verdi; 15 Ocak 2012.

Altına bir de açıklama ekleyen sitede şöyle yazıyor.

"RockStar yeni oyunu GTA V ile ilgli ilk resmi bilgisini açıkladı. Times dergisine yaptığı bir röportajda, aynı zamanda beşinci oyunun ekibinde de bulunan Dan Houser son oyuna çoktan başladıklarını söyledi. Ancak karakterleri yaratmadan önce şu an için şehri tamamlamaya çalışıyorlar. Houser ayrıca senaryonun yazılımına da destek oldu ki burada 1000 sayfalık senaryodan bahsediyoruz."

Sitede ayrıca platform olarak şimdilik sadece PlayStation 3 gözüküyor, fiyatı ise 69,99 avro yani şu anda 155 TL civarında...

Oyunun bu haziran E3'te detaylı bir şekilde duyurulması bekleniyor.

KAYNAK:MERLİNİN KAZANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 15 Nisan 2011; 15:04:46 >

• eğer denilen tarih doğru veya gecikme olmaz ise mükemmel bir tarih bence. ben 2012 ortası veya sonu çıkar diye düşünüyordum. çünkü gta4 bir önceki serisine göre çağ atlamış vaziyette çıkmıştı ve hala güncelliğini koruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightF0RFreedom -- 15 Nisan 2011; 18:14:16 >
  • muhtemelen 3-4 ay sarkar mayıs haziran gibi çıkar ama en azından yeni oyunu yaptıklarını bilmek güzel
  • yalniz ps3 le kalmaz pc yede gelir ins.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun kaba şekilde bitmiş demektir çıkış tarihi verildiyse. nasıl bir oyun bizi bekliyor bilmiyorum ama işlemciyi 4 te ki kadar zorlamıcak bir oyun ve haritası güzel bir oyun olmuştur umarım.
  • birazda dağ yolları falan eklemişlerdir inşallah.. san andreas gibi
  • arkadaşlar GTA V çıktığında kon sollarla birlikte aynı anda PC ye aynı anda çıkarmı yoksa gta 4 gbi 1 sene sonra mı çıkar konsollardan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay be, işte bu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@vibereli

arkadaşlar GTA V çıktığında kon sollarla birlikte aynı anda PC ye aynı anda çıkarmı yoksa gta 4 gbi 1 sene sonra mı çıkar konsollardan ?

inşallah aynı anda çıkar
  • gta 4 de yapilanlardan sonra acaba bunda kimbilir neler yapilcak harbi merak ettim bak simdi
  • oyunun cıkmasına daha cok var.sabır sabır sabır
  • Çok güzel bir haber.İnşallah PC'ye gereken önem verilir bu sefer.
  • Optimizasyonu güzel olsun başka da bir şey istemem.
  • Hepinize katılıyorum
  • güzel oyun olucak
  • Çok şükür haber geldi. Çıksın artık şu oyun bakalım karakter nasıl olucak
  • Gta San Andreas'ta yapabildiğimiz bazı şeyleri yapmamız gerekli. Buna dikkat etmeleri gerekli bence. Çeşit çeşit kıyafet mağazaları, ev alma olayı vs..
  • Jet Pack, taxi kullanma, ambulans kullanma vs. geri gelsin başka bir şey istemem. Jet pack gibisi var mıydı ya
  • tren falan kullanmada güzeldi gta 4 de var mıydı tren kullanma ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 25 Nisan 2011; 18:22:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

tren falan kullanmada güzeldi gta 4 de var mıydı tren kullanma ?
    Tren kullanma yok ama binmek var, GTA 3'deki gibi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.