Şimdi Ara

Gta 5'de En Hızlı Araba Ve En Güçlüsü Hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
96.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herhangi birşey indirmeye gerek olmadan kendiliğinden geldi 21 Haziran Perşembe günü Legendary Motorsports'a.

Bugün yani 28 Haziran günü ise 1.135.000 dolarlık Pfister 811 geldi. Gayet hızlı ve güzel bir araç

Yine bir hafta sonra yani 5 Temmuz günü ise Seven70 model araç gelecek 695,000 dolara.

Benim listem;
    X80 Proto
    Pfister 811
    T20
    Zentorno
    Schafter V12
    Osiris
    Adder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 30 Haziran 2016; 12:29:20 >
  • Yepyeni bir araba daha geldi porsche gibi tipi var modify çekince osiris gibi oluyor hem tip hem hız var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son dlc ile gelen 3 adet spor arabayıda para torbası atarak almıstım. kurumayıda aldım. 10 günlük ban yemıstım. şimdi hilesiz hurdasız onlıne'ın keyfını cıkaracagım. bu arada Grotti X80 Proto olağanüstü bir araç. 2.75 milyonluk fıyatını hakedıyor gercekten.
  • Gentlement39 G kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa değmez. Hani tamam, Osiris de pahalı ama X80'in yol tutuşu Osiris'in yanından bile geçemiyor. Osiris ile dip gaz viraj dönebilirken X80'de virajda gaza dokunamıyorsunuz. 145mph yapması, görüntüsü güzel ama değer mi? Turboyu açan birisi için çok da değmiyor.
  • Mod yüklemek lazım şahane arabalar var.

• Onur__ kullanıcısına yanıt
    Sana göre Pfister 811 T20'den üstünmü?
    Hız olarakmı yoksa tip olarakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Bana kalırsa değmez. Hani tamam, Osiris de pahalı ama X80'in yol tutuşu Osiris'in yanından bile geçemiyor. Osiris ile dip gaz viraj dönebilirken X80'de virajda gaza dokunamıyorsunuz. 145mph yapması, görüntüsü güzel ama değer mi? Turboyu açan birisi için çok da değmiyor.

yol tutuşu konusunda haklısınız. ama şekil olarak en süper body kit bu araçta.
  • qun4L kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel bir araç. T20'yi havaalanında yaptığımız onca testte hep geçti. Görünüşü de iyi virajı da iyi.
    Fiyatı da iyi. T20'ye 2.2m verilmez bu saatten sonra. Ben 1.1m'a düştüğünde almıştım gerçi T20'yi.

Bir de şöyle bir durum var, 12 temmuz salı günü cunning stunts güncellemesi gelecek. Bir sürü yeni araç var. Satın alınabilecek mi yoksa sadece stunt yarışlarında mı kullanılabilecek orasını bilemiyorum. Bu nedenle en azından salı-çarşambaya kadar bekleyin isterseniz.

• Onur__ kullanıcısına yanıt
    tüm araçlara sahibim, şuanda sadece 2m param kaldı 200m'den onuda eğer stunt için araç gelicekse onun için harcarım o zaman

• https://www.youtube.com/watch?v=9QKkl_xTZXs

• ATV ler şaşırtıcı derecede hızlı
  • En Hızlısı : Grotti x80

Ama Bence T20 Daha İyi

Fiyat Ve Kullanış Bakımından : Zentorno
  • Stunt yarışlarında kullanmak için Annis RE-7B tavsiye ederim, gaz kesmeden viraj alabiliyorsunuz o derece inanılmaz, $2,475,000 fiyatı var.
    20.000 dolar verilerek başlanan Premium yarışlarda birinci oynayışımda ikinci oldum, ikinci oynayışımda birinci olup 100.000 dolar aldım.

Yaklaşık 500.000 dolar daha uyguna ETR01 var (yeni toyota supra), bu da aynı şekilde virajlarda gaz kesmeden dönüyor. Görüntüsü de daha gerçeğe yakın olduğu için daha güzel geldi bana. Ama tam başarı sağlamak için önce ETR01 almış olsam da 1-2 gün sonra RE-7B'yi de aldım ve şuan super araçların olduğu stunt yarışlarında RE-7B kullanıyorum.

Pegassi Reaper, FMJ, Bestia geldikten sonra T20'yi, Zentorno'yu unutmuştum, X80 ve 811 geldikten sonra Reaper, FMJ, Bestia'yı unuttum, Şimdi RE-7B ve ardından ETR01 ile X80'in ve 811'in de yüzüne bakmıyorum tabiri caizse.

Bu saatten sonra araç alacaklara tavsiyemdir RE-7B ve sonra ETR01.

Edit: hatta şunu ekleyeyim, bugün itibariyle 3 yeni araç ve 6 yeni yarış haritası daha geldi oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 19 Temmuz 2016; 15:28:02 >

• Patria o Muerte kullanıcısına yanıt
    moda gerek yok oyundaki internet sitesine zaten geliyor yani dün gelmedi demek ki gelmicek diye düşünmüşsün ama o gece gta 5 kapalı da olsa gelir
  • Pfister 811, Osiris, T20 ve düz yolda abanmak için x80 Proto. Gerisi hikaye. AWD olmayan araç hız için alınmaz. Virajda kalmanız gerektiğinde RE-7B batırıyor çünkü RWD. X80 de RWD ama çok daha dengeli. Yarışlar için RE-7B iyidir ama oyunda her yerde kullanmak içni en iyisi Pfister 811. Hem ucuz hem hızlı hem de AWD. RE-7B gibi RWD araçlardan zevk alamıyorum, kalkışlarda çok fazla burnout yapıyorlar ve yavaş kalkıyorlar. Seven-70 aldım, çok hoş bir araba ama gel gelelim RWD ve kalkışlarda ağır kalıyor. Top Speed yüksek olsa da benim tavsiyem yarış harici kullanılacaksa AWD araçlar. Osiris en iyi AWD olanı süper araçlar arasında. T20 ve 811 geliyor sonra. Zentorno iyi güzel ama 811 kadar keyifli gelmiyor bana. AWD olsa da biraz daha dengesiz 811'e göre. 811 yarış için ideal değil onu da belirteyim.
  • Hotknife tabiki. Burda kimse bahsetmemiş ama en hizli araba Hotknife. Drag aracı tarzında. Çok çok hızlı. Gta 5'de En Hızlı Araba Ve En Güçlüsü Hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpurss79 -- 2 Ocak 2017; 23:27:15 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.