Şimdi Ara

GTA 5 'error syncing Cloud saves' hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben GTA online girmeye çalıştığımda veya single player girmeye çalıştığımda "error syncing Cloud saves" hatası alıyorum çözümü nedir ?

• Arkadaşlar bugün aynı sorunu bende yaşadım. Yeni başlık açmaktansa buraya yazmayı tercih ettim. Nedense oyuna giremiyorum. Daha sabah girdim. Sonrasında böyle bir hata aldım. Nedenini bilen arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim. Kesinlikle hile vs kullanmadım kullanmamda. Story moduna girebiliyorum ama online a giremiyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyktofeyk -- 4 Ağustos 2016; 15:23:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyktofeyk

Arkadaşlar bugün aynı sorunu bende yaşadım. Yeni başlık açmaktansa buraya yazmayı tercih ettim. Nedense oyuna giremiyorum. Daha sabah girdim. Sonrasında böyle bir hata aldım. Nedenini bilen arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim. Kesinlikle hile vs kullanmadım kullanmamda. Story moduna girebiliyorum ama online a giremiyorum ..

aynen hocam aynı durum bende de mevcut

• Büyük İhtimal Tüm Gta Oyuncularında Olmuştur Ben Sabah online Oynuyodum Sonra Böyle Oldu Rockstar Onarım Falan yapııyor olabilir
  • Aynı sorun bende de mevcut. Dün akşam sorunsuz bir şekilde oynamıştım, sabah girdiğimde social club hesabına bağlanamadım. İnşallah bu sorunu çözerler, online da 240 seviye karaktere sahip olduğum hesaba bir daha giremezsem deliririm. Ayrıca hikaye modunda ki ilerleme içinde aynısı geçerli.
  • Sanırım rockstar kaynaklı olabilir arkadaşlar.. Umarım onlarla alakalı bir durumdur
  • Sanırım Social Club güncellenecek o yüzden böyle herkezde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arma 3 Bad animation file format
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sunucular çökmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet sunucular çökmüş arkadaşlar düzelir akşama doğru umarım
  • oh be sabah giriyodum ben de birden gidince dedim oyun gitti
  • bendede aynı sorun var sunuculardan dolayı galiba beyler oyuna girince ekleyin EnsGns :)
  • şuanda sıkıntı yok arkadaşlar girilebiliyor..
  • Beyler hile yüzünden ban yedim ondamış kaskdpasdpqkarfqwepFĞ Para hilesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.