Şimdi Ara

GTA 5'İN YAPIM MALİYETİ AÇIKLANDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu rakamlar da demek oluyor ki; oyun kesinlikle yeni nesilede gelecek. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 milyon çarpı 60 dolarre = hesaplayın edeceği ciroyu. en az 500 milyon dolar kaparlar o cirodan.
  • O kadar para harcamışlar bir Türkçe dil desteğinden mi tırsmışlar maliyet olur diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugsymaloone -- 9 Eylül 2013; 14:10:28 >
  • firmanın emeğine değecek ve parayı katlayacaktır kesinlikle.
  • tüm dünyada daha eylül ayına girmeden 2.3 milyon iki platformda önsipariş vermiş insan varsa para sağlam geliyor demektir kesinlikle.
  • zamanında film dünyasını alt üst eden Avatar'ın 230 milyon dolarından bile daha fazla
  • Beyler herşey bilgisayar başında zaten.Çok çok işçi masrafı olacak maliyeti bişey değildir ki?

The bomb been has planted
  • 1 milyar euro elde edilecekse ve oyunda milyonlarca kişi çalışmışsa nasıl olacak bu iş anlamadım
    adam başı 1000 euro filan mı kazanacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

R
    />
    Games resmen para baronu.
    />

GTA 5'in yapımına harcanan her bir kuruşa kesinlikle değecektir.
    />
    San Andreas'tan bu yana özgürlüğün sınırlarını ciddi bir biçimde zorlayan bir oyun olacak çünkü.

İnşallah sanandreas daki gibi gizemler olur, ceset torbaları gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

1 milyar euro elde edilecekse ve oyunda milyonlarca kişi çalışmışsa nasıl olacak bu iş anlamadım
    adam başı 1000 euro filan mı kazanacaklar

Benimde orda kafam karıştı bu haberde birşey yanlis ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda milyonlarca kişi çalıştı çok komik, ne milyonu kafayı mı yemiş bu haberi yapanlar?
    Ayrıca 1 milyon kişi çalıştıysa da neden kafanız karıştı, onların maaşları ödendi zaten oyunun kârını bölüp herkese paylaştıracaklar mı sanıyordunuz.
  • rakam cok abarti geldi bana,haftada 1 milyon dolar harcasalar o kadar tutmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.