Şimdi Ara

gta 5 kaldırırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: loses

Isterse 3way sli li titanla cift islencili pc olsun yinede acamazsin cunku sadece konsollara cikiyor uzgunum

Yav he he he he he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: olumsuz adam

quote:

Isterse 3way sli li titanla cift islencili pc olsun yinede acamazsin cunku sadece konsollara cikiyor uzgunum

Yav he he he he he he

gelmissin buraya cahil cahil cevap verme rockstar games in anasayfasına gir e3 oncesi rockstar games in yaptıgı acıklamaya bak onuda gectim madem pc versiyonu var neden aralgame birtek ps3 le xboxu onsiparise acti simdi kapa bosu bosuna post kasma forumda
  • Hala pc ye çikmiyacağina sananlar var şaçmalayin ya gulduruyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swashbucklers1

Hala pc ye çikmiyacağina sananlar var şaçmalayin ya gulduruyosunuz

+1
  • quote:

quote:

quote:

Yav he he he he he he

gelmissin buraya cahil cahil cevap verme rockstar games in anasayfasına gir e3 oncesi rockstar games in yaptıgı acıklamaya bak onuda gectim madem pc versiyonu var neden aralgame birtek ps3 le xboxu onsiparise acti simdi kapa bosu bosuna post kasma forumda

hocam kusra bakmada sen safmısın ? zaten bütün gta oyunlarında ilk başta pc çıkmamıştır ps3 ve xbox ön siparişe açıldı çünkü bu oyun bu konsollara kesin tarih olarak 17 eylülde çıkıcak pc ye ise en geç 6 ay sonra çıkacaktır. Hadi senin hatrına 1 yıl olsun ama illaki çıkacak pc ye yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5E38AFF9 -- 23 Haziran 2013; 20:13:00 >

• Dert ettiğiniz şeye bak. Rockstar bu işte. Naz yapar falan filan derken eninde sonunda çıkarır. Ha, PC'den para kazandığından mı? Hayır, tam tersine PC'de çok daha az satıyor GTA geç çıktığı için. (Örn: GTA IV platform satışları) Ne bileyim işte bence gelenek bu. Sonuçta GTA 1'in ana platformuna bakın PC yani. Bir kan bağı var PC ile demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 23 Haziran 2013; 20:56:49 >
  • Kardeşim arkadaşlara katılıyorum belki kasarak oynarsın ama insanlara i5 diye işlemcileri veriyolar ki kimse işlemci hızına bakmıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he he he he he he

hocam kusra bakmada sen safmısın ? zaten bütün gta oyunlarında ilk başta pc çıkmamıştır ps3 ve xbox ön siparişe açıldı çünkü bu oyun bu konsollara kesin tarih olarak 17 eylülde çıkıcak pc ye ise en geç 6 ay sonra çıkacaktır. Hadi senin hatrına 1 yıl olsun ama illaki çıkacak pc ye yahu

açıkcası red dead redemptiona da aynısı denilmişti sırf bu yuzden 1 yıla yakın konsol almamıstım
    kesin konustu cıkmayacak diye gta 4 de de aynı sekilde ps3 xboxa pc ye duyuruldu xbox ve ps3 e erkenden cıktı sadece

• beyler peki bu sistem far cry 3 ü kaldırabilirmi ?
  • Sadece işlemciden yatıyorsun bu ekran kartına Eh diyenin pc sinı merak ediyorum herhalde uçak motoru bağlı pc sinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

8 çikibayt rem varsa tamam bu iş.

2 cigolayt ta ekran kartı varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet1398 -- 31 Temmuz 2013; 10:36:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

quote:

Orijinalden alıntı: Art is a Bang

Böyle konu açanları kırbaçlamak gerek.

aynen

aynen

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.