Şimdi Ara

gta 5 kaldırırmı kaldırırsa kasarmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımın özelikleri bu kaldırır mı kaldırırsa kasarmı? gta 5 kaldırırmı kaldırırsa kasarmı?

• ekran kartını görmeden nasıl yorum yapalim ?
  • kardeş ekran kartım şöyle: 2gb nvida geforce 84o ekran kartı
  • 64 bitlik bir kart. Youtube.com a yaz ek nin modelini bak oradan kaç fps almışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha seri cevaplarrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrete63

daha seri cevaplarrrrr

Kusura bakma ama bize verdiğin tüm bilgileri çöpe at. Sadece ekran kartını söyle daha kolay yorum yaparız. Sen gidip en önemli bilgiyi vermemişsin ve bizden yorum yapmamızı bekliyorsun.

Arama kısmına dxdiag yaz ekran sekmesinden ekran kartının modeli ismini ver

Edit: Görmemişim yazdığını kusura bakma

Edit 2: Sorunun cevabına gelirsek ekran kartının geforce gtx 860m olduğunu düşünüyorum. İşlemcin yetersiz ekran kartın yetersiz tek minimumu aşan ramin. Maalesef kaldırsa bile lowda zor oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuroTrumpSimulator2 -- 20 Haziran 2016; 12:21:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

64 bitlik bir kart. Youtube.com a yaz ek nin modelini bak oradan kaç fps almışlar.

Sana gelince ekran kartı 64 bit değil. O işletim sisteminin bit değeri. Bitin hızla alakası yok ayrıca. Vraminde öyle. Mhz'ine bakacaksın ve çekirdek sayısına

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Görünürde sıkıntı yokta ekran kartın ne ona göre değişir
  • kaldırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeinzWilhelmGuderian

quote:

64 bitlik bir kart. Youtube.com a yaz ek nin modelini bak oradan kaç fps almışlar.

Sana gelince ekran kartı 64 bit değil. O işletim sisteminin bit değeri. Bitin hızla alakası yok ayrıca. Vraminde öyle. Mhz'ine bakacaksın ve çekirdek sayısına

Ne biçim konuşuyorsun sen allahın ergeni? O kadar şey biliyorsan sorma kendin bul cevabı. Terbiyesiz...

Ekran kartınin 64 bit ben git bak netten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeinzWilhelmGuderian

quote:

Ne biçim konuşuyorsun sen allahın ergeni? O kadar şey biliyorsan sorma kendin bul cevabı. Terbiyesiz...

Ekran kartınin 64 bit ben git bak netten

Yanlış anlaşılmayı buldum, 860 sanmışım ben. Sende üzerine 64 bit dediğinde işletim sisteminden çıkardığını zannettim o sayıyı. Bilgisayar konusunda yanlış bilgi veren insanlara fazla tahammülüm yok, yanlış anlaşılma sonucunda senide onlara katmışım. Oyunu en fazla low'da oynatır arkadaşın sistemi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.