Şimdi Ara

GTA 5 launcher çalışmayı durdurdu hatası. (orjinal steam versiyonu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Perşembe günü kaç aydır biriktirdiğim parayla ilk orjinal oyunum olan GTA 5i aldım. Bugün saat 10'da bitti indirme sistemim fazlasıyla yettiği için kafam rahattı gece 3e 4e kadar keyif yaparım diyodum ki bu lanet hata ile karşılaştım. Steam üzerinden oyuna girerken social club ekranı geliyor 5 saniyelik loadingten sonra ([kullanıcıadım] signed in) yazısı çıktıktan 1sn sonra GTAVLauncher.exe çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Saat şu an sabahın 5i ve tükenmiş durumdayım. 7 saattir bulduğum büyük küçük her çözümü denedim sonuç yok. Ekran kartım AMD, ne son beta ne de son normal driver sürümleri işe yaramadı. Resmen tükendim daha önce oynadığım korsan oyunlarda böyle sorunlarla karşılaştım ama hepsini bi şekilde çözdüm ama gel gör ki 180tl lik orjinal GTA 5 açılmıyo hiç bi şekilde. Neyse fazla uzattım ama cidden tükendim artık umarım yardım edersiniz. Şimdiden teşekkürler.

Sistemi de yazıyım bu arada:
    İntel Core i3-4160 3.60GHZ (4CPU's)
    1x8 GB Kingston Hyperx RAM
    Asus R7 265 2GB 256bit
    Windows 7-64bit

• Bugün de bi çözüm bulamadım aklıma formattan başka bişey gelmiyor. Steam'deki oyunu harici diske yükleyip format attıktan sonra tekrar nasıl steam'e tanıtacağım oyunu bari bunu cevaplayın.
  • ReGGa kullanıcısına yanıt
    Hocam AMD'nin yeni crimson sürücüsü aşırı sorunlu üstüne fix getirdiler ama nafile ben bıktım son çıkan catalyts sürücüsüne döndüm hiçbir sorun kalmadı tavsiye ederim.

steam oyunlarını kurduğun klasörü aç. istediğin oyunu başka bir yere düz kopyalayıp yapıştırabilir sonra aynı şekilde geri koyabilirsin. ama steam'de her oyunda çalışmayıp oyun dosyalarının çoğunu veya birkaçını yeniden indirmen gerekebilir. Eğer bu yöntemi kullanırsan oyunu yükle tuşuna bastığında panik yapma önce sendeki dosyaları tarayacak ondan sonra eğer ihtiyaç duyarsa eksik dosya filan bulursa onları indirecek sadece.

steam programı aracılığı ile oyununu yedekleyebilirsin. steam kütüphanendeki istediğin oyuna sağ tuşla tıkla. oyun dosyalarını yedekle de gerisi basit. daha sonra yedekten geri yükleye basarak yüklemeyi yapabilirsin. L4D2 oyunundaki atölye eklentilerini dahil etmiyor galiba sadece oyunun dosyalarını yedekliyor emin değilim. (Bir f2p olan Warframe oyununda deneme oyunu baştan indirmek zorunda kalırsın başka hiçbir oyunda bu yöntemde sorun yaşamadım.)

r7 265 kesinlikle yetersizdir en az r9 280x'e ihtiyacın var bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-64EE39165 -- 2 Ocak 2016; 19:30:00 >

• Öncelikle herşey için teşekkürler. Youtube da bi çocuk aynı ekran kartıyla 30fps nin altına düşmeden oynuyor videosuna bakabilirsin ortalama fps 45 hattahttps://www.youtube.com/watch?v=jPNKX5-ot7o , üstelik onun işlemcisi de benden düşük ram'i de yani o konuda sıkıntı olmayacağından eminim. Formattan sonra çözülür inşallah sorunum. Sonucu 3-4 gün içinde yazarım olmassa iade edicem oyunu.
  • Gencler bende steam dan aldim gta 5 social club te hesapimi yaziom giris yap diyom ama reklam cikio yada eror verio varmi bunun cozumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bi error veriyo ? Resim falan at yardımcı olmaya çalışıyım.
  • Benimde başıma geldi bir iki kere Pc yeniden başlattım oyun dosyalarını doğruladım düzeldi sorun sistemsel bir sorun değil
    yazılımsal bir sorun belli bir çözüme bende rastlamadım doğaçlama yöntemiyle çözülüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maalesef bende yaptım dediklerini ama onlar çözmedi durumu. Ama bugün format attım ve sorunsuz giriyorum oyuna.Mutlu son
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.