Şimdi Ara

Gta 5 mi alayım Last of us mu ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
4.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tabiki GTA 5
  • ben gta5 i kesinlikle tavsiye etmiyorum, kırk yaşında gta4 e bir bakayım dedim bu yaşta bile ruh yapımı bu oyun bozdu. adam öldürme, çarpma, hırsızlık, cinsellik... her şey var bu oyunda.. beni bile etkileyen bu oyun tenage yaş grubunu hayli hayli bozar.10 yaşındaki oğluma bu oyunu yasakladım. sakın almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlukiestFaun150

Hocam tabii ki de gta v.last of us bitti diyelim ne yapacaksın? Tekrar tekrar her defasında Single mı bitireceksin? Gta v al seni 7-8 ay götürür.zaten ilk 1 haftan tüm gorevleri bitirmeye gidecek ondan sonra online..online o kadar zevkli ki basından kalkmak istemeyeceksin hele bı de arkadaşların varsa off :))

last of us ında mp si var
  • GTA 5 tabi ki. Last of us güzel ancak bir süre oyun alamayacaksan eğer tercihin GTA 5'ten yana olmalı. Story mod çok iyi. story mod istemiyorsan şehirde kafana göre takılırsın. Online dünyası bambaşka zaten. Uzun süre seni götürecek bir oyun.
  • Eğer eğlence ve sırf çılgınlık için adam öldürmek vb birşey istiyorsan gta5 ve bildiğin gibi multisi var

Ama harika hikayesi,yapayzekası,oynanışı,multisi olan,harika bir atmosfere sahip duygusal sahneleriyle tam bir başyapıt istersen the last of us a enazından bi bakmalısın bunu oynamayan zaten kendine oyuncu demesinjavascript:void(opener.AddText('[sm\=s10.gif]'));self.focus();
  • Deamonlord44 kullanıcısına yanıt
    last of us un L sini bile bilmeyenler nasıl da belli oluyo
  • 12aw12 1 kullanıcısına yanıt
    Bune cesaret yarabbi.seni tanimak istiyorum yigidim!!
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda katılmıyorum.Bir daha oynama isteği veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunları sıralarken The Last of us ve diğerleri diyorum.
  • Yeterli düzeyde İngilizce yoksa gta keyif vermez. Tabi sadece online girerim diyorsan iş başka.

Last of us konusunda arkadaşın dediği gibi, Last of us ve diğerleri olarak ikiye ayırıyorum. Herkesin ölmeden önce oynaması gereken bir yapım. Online modunu aktif oynayan birisi olarak çoğu online oyundan keyifli diyebilirim.

• Online için GTA V almanı öneririm daha geniş kapsamlı 1000 saatin üzerini gördüm hala bıkmadım kendi adıma konuşayım
  • Sen diyorsun ki Orhan Gencebay mi dinleyim Ferdi Tayfur mu.Ikisi de efsane kardeşim .Valla Orhan Gencebaydan bilmez insan kadrini dinlerken kendinden geçersin.Ferdiden yadeller dinlerken uzaklara gidersin.Ama yine de karar senin .Tabii Tarkan felan da var tarz meselesi

• Adam ps4teki bütün oyunları oynamıştır bile konunun açılış tarihine bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii alirsın kardeşim.Avatarındaki kız kim acaba?

• Tabiki gta5 bu da sorumu
  • Acaip duygusal oyun tlou.Ben bile ağlayacaktım o derece

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

Adam ps4teki bütün oyunları oynamıştır bile konunun açılış tarihine bakın

aynen ha kimsede bakmıyor ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 19 Şubat 2017; 14:41:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.