Şimdi Ara

GTA 5 mi Watch dogs 2 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ikisini de oynayan arkadaşlar oyunlar hakkında bilgi istiyorum yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ?

• Kuru lafa gerek yok GTA V candır bence cok cok iyi diğerinden.
  • Gta V

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu günceldir yorumlarınızı bekliyorum
  • Kesinlikle gta 5 gecen deneyeyim dedim wd 2yide bu kadar hantallik ve odunluk olamaz heleki araba surusu aman aman bunca zaman sonra gta yi hala gecememisler bence gta cok daha akici ve cok daha keyifli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA5,WD Gta'nın yanına bile yaklaşamaz bence...
  • ikisini de oynadım gta5 oyun olarak çok üstün
  • GTA V varken WD 2 nin loading eknanında beklemek bile ziyandır.
  • GTA 5 "neredeyse" günümüz standartlarında herşeyi aşmış bir oyun. Modern Açık Dünya Konseptinde ona en yakın en iyi oyun Wath Dogs 2. Ama WD 2'nin talihsizliği WD 1'in başarısızlığının onu da az buçuk gölgelemesi ve tabbi ki GTA 5 gibi bir sürü moda uyurlanamaması ve multiplayer seçeneğinin GTA 5 gibi olmamasıdır. Bence GTA 5.

Hot: WD 2 Türkçe Yamasız pek oynanmıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizamanda -- 30 Mayıs 2017; 14:27:4 >
  • Unpopular opinion olarak WD2 diyeceğim. Hikayesi ve geçtiği mekan olarak daha tercih edilesi bir oyun.

Hacker olmak, kimseyi öldürmeden missionları yapmak, hain şirketleri çökertmek, follower toplamak, selfie'lerle ününe ün katmak, her ayrıntısı düşünülmüş yapay zeka ile kapışmak, suç çetelerinin başına polisi salıp paralarını yürütmek ve San Francisco'da yaşamak için WD2. Vanilla oyunda grafik olarak da GTA'dan ileride. biri 2013'te biri 2016 sonunda piyasaya çıktı, elbet bariz bir fark olacak.

Adam öldürmek, para çalmak ve bunları bir araba vs. parası biriktirene kadar tekrarlamak için GTA5. GTA güzel oyun ancak fizik kurallarını hiçe sayıyor. GTA4'teki o fizik yok oyunda. Bunun karşılaştırmalı videoları vardı ne dediğimi anlarsın izleyince. Bundan ötürü, tamamen arcade olarak sürülen araçlardan sonra WD2'deki sürüş çok garip geliyor, ama alışınca GTA'daki çok yapay geliyor. Hangisine alıştığına bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 31 Mayıs 2017; 7:29:53 >

• Crimson Knight sana katılmıyorum. GTA 5'in grafikleri hala çok çok iyi ve WD 2 sonra çıkmasına rağmen ondan geri değildir. Yer yer üstün olduğu yerler bile var. GTA 5'te oyun oynamasanız da keşfedilecek, vakit geçirelecek, gezilecek o kadar çok detay ve coğrafya varki... Güzel bir modla GTA 5'i WD 2'ye bile çevirebilirsin.

WD 2'nin görev dinamikleri teması gereği farklı ve güçlü bir dinamik barındırıyor bu doğru ve hatta oldukça sağlam; ama şahsen hala GTA 5'in arkasında olduğunu düşünüyorum. Ona en yakın en sağlam rakip.

Hot: Hala diyorum ki WD 2 Türkçe yamasız zor oynanır :(
  • mavizamanda kullanıcısına yanıt
    Aynen Türkçe yama olmayınca pek zevkli olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.