merhaba arkadaşlar ben pc ye gta 5 aldım rock stardan aktive ettim oyunu indiriyordum herşey iyi gidiyordu sonra bi hata aldım böle bişeyler oldu indirirken kapattım kapattık tan sonra gta 5 yavaş açılıyordu ama oyunu daha yüklemedim yani açarkenki o gta görünümlü şey yavaş açılıyordu digerlerine göre sonra bekle bekle indirilen yere geldim orada da loading bekliyorum en sonunda bişey çıkıyo ona bastıgımda rockstarın bi yerine atıyo şimdi oyunu sildim ben yine yükliyim diye social cluba girdim girdim indire basınca sayfa yavaşlıyo bişey oluyo sonra web sayfası bilmemne oldu fln dio win 8.1 kullanıyom bu arada dns degiştirmeyi yaptım türkçe karakter şeysi tmm yeni hesap açıp yönetici yaptım ama o hesaba nasıl girilecek anlamadım bi bir sitede şunu gördüm diyelimki ben bi şekilde socialdan oyunu indirme kısmını açak için olan şeyi indirdim bu işe yararmı alıntıdır:Aygıt yöneticisinden; ekran kartınızı devre dışı bırakınız. Oyunu çalıştırın. Oyuna girin. Oyun menüsünde; Ctrl + Alt + Delete Gta V'yi görev yöneticisinden kapatınız. SC Client'i otomatik olarak ekrana gelecek. Onu kapatmadan; Aygıt yöneticisinden, ekran kartınızı aktifleştirin. SC'nin Client'inden GTA V'e tekrar girin.
böle bişey yapmış arkadaş nolur bi yardım çok önemli
kullanıcı adın türkçe karakter içeriyodur yeni kullanıcı aç ç ğ tarzı harfler olmadan.. dnsyi 8888 yap olur. o yazdığın ekran kartı olayınıda yap yüklendikten sonra geri aktive edersin
quote:
Orijinalden alıntı: Sean john
kullanıcı adın türkçe karakter içeriyodur yeni kullanıcı aç ç ğ tarzı harfler olmadan.. dnsyi 8888 yap olur. o yazdığın ekran kartı olayınıda yap yüklendikten sonra geri aktive edersin
tmm yaptım arkadaşlar benim gibi sorunu olan varsa şahsen ben söle yaptım
oyunu silmiştim zaten sonra social clubun sitesindende indiremiyodum sonra google uk den girerek denedim ve oldu sonra kendiliginden yine inmeye başladı bu sanırım rockstarla ilgili
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme