Şimdi Ara

GTA 5 PC sürümüne yeni güncelleme: BattlEye hile koruması geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA 5 PC sürümüne yeni güncelleme: BattlEye hile koruması geliyor
    GTA 5 PC sürümü için yeni bir güncelleme yapıldı ve oyuna BattlEye hile koruması eklendi. Ortaya çıkan haberlere göre bu güncelleme GTA 5 konsol sürümünün PC'ye aktarılma sürecinin ilk aşaması olabilir.

BattlEye ile hilelere karşı mücadele edilebilecek

GTA V’in PC versiyonunda uzun süredir devam eden hile sorunları özellikle çevrimiçi modda (GTA Online) oyuncuların çokça şikayet ettiği bir konu olarak biliniyor. Hileciler, oyun dünyasında diğer oyuncuların ilerlemesini engelleyip çeşitli avantajlar sağlayarak GTA Online topluluğunda büyük rahatsızlığa neden oluyordu.

Ayrıca Bkz.Ubisoft: GTA 6 diğer oyunların daha fazla satmasını sağlayacak

Rockstar Games, BattlEye’ın devreye girmesiyle oyundaki hile sorununu çözmeyi hedefliyor. Ancak bazı oyuncular BattlEye’ın oyuna dahil edilmesiyle birlikte mod desteğinin de kısıtlanabileceğini düşünüyor. Çünkü modlar, GTA V topluluğunun önemli bir parçası olarak kabul ediliyor. Hile karşıtı yazılımın modlama topluluğunu olumsuz etkileyip etkilemeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

Rockstar Games henüz bu güncellemeyle ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Ancak yakında yapılması beklenen açıklama ile BattlEye’ın tam olarak nasıl çalışacağı ve modlama topluluğunun nasıl etkileneceği konusunda daha fazla bilgiye ulaşabiliriz.

Kaynak:https://www.gamepressure.com/newsroom/rockstar-adds-new-anticheat-to-gta-5-for-pc-9-years-after-release/z172b6

• Valve anti cheat live halen daha devre dışı, raporlama sistemide devre dışı, boştan yere rapor falan atmayın yani, cs2 çıktıktan beri arkadaşlar ısrar etmezse oynamıyorum.

Mermilerde bozuk zaten, köşeden geri kaçıyorsun yinede kafana yiyorsun, cs2 ile cs bitmiştir. keşke go yu kaldırmasalardı, eminim çok kişi go ile devam ederdi.

Cs2 vaadetiği hiçbir şeyi sunamayan bir oyun.
  • GTA online da modlama yasak zaten.

• Az evvel Cs2 oynadım. Yine mal biri hile ile geldi tüm oyunu b.k edip çıktı. Hile kadar saçma bir mevzu yok. Yeni nesilin belli bir kesimine akıl erdiremiyorum. Eskiden ne güzel Atari salonlarında hilesiz hurdasız oyun oynardık. En fazla oyunun açığını bulan bir tip çıkar aynı hareketi yapardı ve o da bir süre sonra vazgeçerdi zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt
    Valve anti cheat live halen daha devre dışı, raporlama sistemide devre dışı, boştan yere rapor falan atmayın yani, cs2 çıktıktan beri arkadaşlar ısrar etmezse oynamıyorum.

Mermilerde bozuk zaten, köşeden geri kaçıyorsun yinede kafana yiyorsun, cs2 ile cs bitmiştir. keşke go yu kaldırmasalardı, eminim çok kişi go ile devam ederdi.

Cs2 vaadetiği hiçbir şeyi sunamayan bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 19 Eylül 2024; 00:28:46 >
  • Gelmiş battleeye yaptık güncellemeyi girdik arkadasla adamın biri bazokayla araba sürüp herkesi öldürüyor araba hiç birsekilde patlamiyor canı gitmiyor bayağı çözüm olmuş anti hile 🤣🤣🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seneler önce arkadaşlarla topluca oynamayı bıraktık bu geri zekalı salak oyunun online'ini... Artık öyle boku çıkmıştı ki hileciler Komple oyuna, sunucuya, oyunculara, her şeye erişim sağlayıp oyunun 7 ceddini... Neyse...

Kimse boş yapmasın, bu hile mevzusuna bockstar bilerek ve isteyerek göz yumdu, artık öyle saçma şeyler oluyordu ki harita da yola diğer oyuncular yoldan geçemesin diye rüzgar türbini çakıp komple haritayı kırıp sunucuyu mahfediyolardı.. Ben şunu hatırlıyorum yahu, hileci şerefsizler kendi kendine oyun oynayan haritanın bir başka yerinde ki alakasız birini bir anda ıssız bir yere spawnlayip oyuncunun hareket etmesini engelleyip başından aşağı para döküp, sonra o oyuncuyu "bu oyuncu hile ile para kasıyor, diğer oyuncuların oynamasını engelliyor, oyuna zarar veriyor v.s.v.s.v.s " diye suçsuz yere insanları sunucudan banlatiyorlardi, böyle varya belki de onbinlerce oyuncuyu suçsuz yere oyundan banlattilar...

Kısacası gta 5 online öleli seneler oluyor bir daha aklı olan girmez, şahsen ben asla girmem şu saatten sonra işim olmaz senelerdir olmadı da.. Hangi Boktan ve hiç bir işe yaramayan bilmem ne hile eklentisi gelirse gelsin, insanların midesi bulandı artık bu saçmalıktan.. Ne güzel oynuyordu insanlar ama bockstar bir çok şeye göz yumdu, bundan sonra da farklı olacağını sanmıyorum.. Tamamen gta 6 çıkmadan önce düşen oyuncu sayısını güven vererek yükseltme derdine düşmüşler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 19 Eylül 2024; 12:8:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RDR Online giriyosun oda aynı adam kayıkla havada uçarak herkesi öldürüyor GTA 5 PC sürümüne yeni güncelleme: BattlEye hile koruması geliyor  Rockstar onlinede paket.

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    İşler bot'lu ve hikaye'li oyun oyna sinir krizi geçirme durumuna gelmiş, bot ve hikaye'li ye devam o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 19 Eylül 2024; 23:43:26 >
  • Çatur çutur hileye devam ediyorlar. Ban dalgası gelirmi ne zaman gelir göreceğiz.

• mümkün olan en saçma salak ve en işgalci anti hileyi seçmişler. servisleri sürekli arkaplanda çalışır. tabiki tamamen duygusal en ucuz ve en işe yaramaz olduğu için. en kolay bypass edilen anti hiledir. gta 6 çıkmadan bakın anti hile uygulamasına geçtik demenin en kötü yolu. tamamen kepazeiik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.