Şimdi Ara

GTA 5 sistem gereksinimleri kandırmacası mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşletim Sistemleri: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2
    İşlemci: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
    RAM: 4GB
    Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
    Ses Kartı: 100% DirectX 10 compatible
    Harddisk Alanı: 65GB
    DVD Drive

Önerilen Sistem Özellikleri

İşletim Sistemleri: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
    İşlemci: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
    RAM: 8GB
    Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
    Ses Kartı: 100% DirectX 10 compatible
    Harddisk Alanı: 65GB

eğer bunlar sistem gereksinimleri ise buradaki arkadaşlar neden bitaraflarını yırtıp GTA 5 için

yüksek ghz işlemciler

yüksek mhz gb ekran kartları

ssd ler

yuksek mhz gb ve ram ler almak zorunda bırakılıyorlar

nasıl bir kandırmacanın , nasıl bir oyunun içine düştüğünüzün farkındamısınız ?

gidip birde oyunu satın alıyorsunuz ?

not : gta 2 den sonrasını gta kültürüne ters bulduğum için oynamadım . nerede o üstten oynanan 10 numara oyun ?

• 40 yıllık oyuncuyum böyle kafa görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cunku ben gta'yi 1080p'de degil 2k'da ultrada oynuyorum. Bir cok kullanicinin gordugu kose tirtiklanmamasini gormemek, fps dusmelerini gormemek ve beklemeleri kisaltmak icin aliyorum bu bilgisayari. Oyunu guzel grafiklerle oynadigini soyleyen oyuncularin gordugu oyunla bizim gordugumuz oyun arasinda daglar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oynamak var bir oynamak var deyimi burdan geliyor.

• Hayatında detay seviyesi, çizim mesafesi, çözünürlük, FPS diye kavramlar duydun mu?
  • üretici firma olam "raksıtar geyms" neden yüksek seviyede oynayacak oyuncular için sistem gereksinimlerini yüksek yazmıyor ?

full ayarlada oynamak için neden "önerilen sistem gereksinimi" yetersiz kalıyor ?

önerilen "maximum sistem gereksinimini" ve "minimum sistem gereksinimini" düzgünce yazmıyorlar da burda millet donanım için kıvranıyor ?

lala : bende böyle kafa görmedim cidden firmalar milleti kazıklıyorlar

lambof : gta 5 i ultrada oynamak isteyenler için sistem gereksinimini düzgünce yazsalar olmuyormu ?

dovak : hayatımda "detay , çözünürlük ve fps"diye birşey görmediğimi duymadığımı varsaysak bile , buradaki arkadaşların ultrada şu sistemle oynarmıyım ? yada şu sistem gta5 i oynatırmı sorularına destek olmaya çalışmam yanlışmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apachai -- 5 Mayıs 2015; 15:06:48 >
  • apachai kullanıcısına yanıt
    Hayatinizda hangi oyunu onerilen sistemle ultrada oynayabildiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lamb0fGod kullanıcısına yanıt
    ne güzel sordunuz size katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: apachai

ne güzel sordunuz size katılıyorum

Onerilen ayarlarin ultra icin olmadigini soylemeye calisiyorum, sadece belirli ayarlarda sikintisiz oynayabilmek icin veriyorlar, yoksa ust limiti yok bu isin :)

• Zorla aldiran yok.

Alemin cebinden cikani da hesaplamayiverin.

Adam tirtik gormek istemez, basar parayi alir. Bu kadar basit.

• Lamb0fGod kullanıcısına yanıt
    mesela şöyle olabilir oyunu yaparlarken en üst seviyede akıcı bir şekilde oynayarak test ettikleri pc donanımlarını da

üst seviye sistem gereksinimi olarak oyun kutusuna yazsalar veya yazmasalar bile bir şekilde web sitelerinde belirtseler " biz oyunu en üst ayarlarda şu sistemde akıcı bir şekilde oynadık yada test ettik"

ve daha sonra çıkan donanımların zaten sonu yok , üstüne katlamak oyunculara kalmış
  • bakın yanlış anlaşılma oldu sanırım

firma şöyle dese "en alt donanım şudur şu ayarlada oynayabilirsiniz"

"en üst donanım şudur ve full ayarlarda oynayabilirsiniz"

daha fazlası oyunculara kalır ve piyasada yenilenen donanımlara yazılımlara vs vs
  • quote:

bakın yanlış anlaşılma oldu sanırım

daha fazlası oyunculara kalır ve piyasada yenilenen donanımlara yazılımlara vs vs

Sence dunya geneline boyle bir kistas vermenin ne kadar mantiksiz ve gereksiz oldugunu dusunmemis midir?

Akici kavrami goreceli oldugu icin gtx 660 da akici derler, 980 sli de akici derler. Simdi kime gore neye gore olayi olan durumlarda sen x ayarda y sistem diyemezsin. Sacmadir.

• Sen oynama.

Hatta hiç bir oyunnu oynama.Flash oyun oyna sadece onlarda sistem gereksini yazmıyor.
  • bence diyebilirler çünkü atıyorum bu durumu 3 senede 1 oyun çıkardıklarını varsayalım

2015 de çıkan oyunu o anki en yüksek donanım test seviyesine göre yapmıyorlar mı ?

2018 de çıkan oyunu da o an ellerinde olan en yüksek seviye donanımda yapacaklar

bu böyle devam edicek

2015 de ultrada oynadıkları oyunu 2018 de very high da oynarlar sistemleri minimuma düşmemiş olur , atıyorum durumu ram takviyesi olur , ekran kartı sli veya crossfire yapılır

ve buda oyunculara o yıl ve sonraki 3 yıl için bir fikir vermiş olur , 3 yılda 1 de pc değiştirmek zorunda kalmazlar
  • quote:

bence diyebilirler çünkü atıyorum bu durumu 3 senede 1 oyun çıkardıklarını varsayalım

2015 de çıkan oyunu o anki en yüksek donanım test seviyesine göre yapmıyorlar mı ?

2018 de çıkan oyunu da o an ellerinde olan en yüksek seviye donanımda yapacaklar

bu böyle devam edicek

2015 de ultrada oynadıkları oyunu 2018 de very high da oynarlar sistemleri minimuma düşmemiş olur , atıyorum durumu ram takviyesi olur , ekran kartı sli veya crossfire yapılır

ve buda oyunculara o yıl ve sonraki 3 yıl için bir fikir vermiş olur , 3 yılda 1 de pc değiştirmek zorunda kalmazlar

Bu kadar kafa yormak bile gereksiz.

Ultrada sana kac fps akici geliyor 24, 30, 60, 120, 144?

Kime gore neye gore ultrada akici oynatir diyebilir ki firma?

• arkadaşım burda gt5 için sistem toplamaya çalışan arkadaşlara yardım amaçlı açtım konuyu

ben oynamıyorum zaten gta serisini ben oyun bile oynamıyorum ,

buradaki arkadaşların boşuna "paralar verip acaba oynatır mı ?" sorularına cevap arıyorum

araştırdım gta5 için gereksinimleri üstünde tartışalım diye konu açtım

üstünde tartışalım , ben hertürlü eleştiriye açığım birazda sizi kandıran oyun firmalarını eleştirin
  • quote:

arkadaşım burda gt5 için sistem toplamaya çalışan arkadaşlara yardım amaçlı açtım konuyu

ben oynamıyorum zaten gta serisini ben oyun bile oynamıyorum ,

buradaki arkadaşların boşuna "paralar verip acaba oynatır mı ?" sorularına cevap arıyorum

araştırdım gta5 için gereksinimleri üstünde tartışalım diye konu açtım

üstünde tartışalım , ben hertürlü eleştiriye açığım birazda sizi kandıran oyun firmalarını eleştirin

Önerilen sistem gereksinimlerinde bir yanlışlık yok.Millet açıklamış sen daha neyi anlamıyorsun?

Her ayarı sona dayayıp 60 fps sabit almak için yazılmıyor o öneriler.Belli ayarları kısıp sabit 60 fpsde oynayabilin diye yazılıyor.Senin hoşuna gitmez o belli ayarlar, daha keskin hatlar görmek istersin tırtık istemezsin gider daha yüksek donanım alırsın.Önerilen ayarlar genelde high-medium karışık olur.Ultrayı yazmazlar hiç bir zaman.Herkes ultrada oynamak isteyecek diye bir şey yok.Neyi eleştiriyorsun bir türlü anlayamadım yani adamlar oraya ultra için sistem önerisi yazmadı diye mi açtın bu konuyu?

• quote:

bakın yanlış anlaşılma oldu sanırım

"En üst donanım" diye birşey olamaz işte sen bu noktayı kabul etmiyorsun sanırım.
    Sence ortalama PC kullanıcısını tatmin edecek bir seviye üzerine gereksinim yazmak mı mantıklı yoksa 3-5 kişinin kullandığı uçuk düzenekler üstünden mi?

Adamlar oraya "4K 144Hz monitör için 4 tane Titan-X 2 tane Xeon işlemci gerekir" yazsa kime ne faydası olacak?
    Hatta marjinalin birisi 3-5 ay sonra çıkıp 8K ekran aldım kaç FPS alırım diye yine sormayacak mı?

• adamlar oraya o günkü şartlarda ultra ve minimum ayarlar nedir belirtmediği için açtım , hani tamam bak oyunun kutusuna yazmadılar anlarım yıllarca süre gelen sistem gereksinimi olayı devam etmekte

sitelerinde desinler ki

minimum şu sistemde denendi (örn: pentium dual core , 4gb ram , hd6850 , xx ankart , xx hdd ile test edilip takılma olamadan low ayarlarda oynanmıştır)

maximumda günümüzde şu sistemde denendi (örn: tek ekran kartlı gtx960 , 8gb ram , i7 ..... , xx anakart , xx ssd ile test edilip full ayarlada oynanmış ve fps şudur tırtık yoktur vs vs denilsin)

minimum var ama o minimum donanımla oynayabilen yok

sitede sürekli bir sistem araştırma sorunu var <<< bu son yazdığımı minimum oynamak isteyenler için yazdım , tabiki sistem araştırması yapılacak <<< edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apachai -- 5 Mayıs 2015; 16:01:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.