Şimdi Ara

GTA 6 fragman analizi! Beklentilerimiz, bildiklerimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yayıncılığını geliştiriciliğini Rockstar Games'in yaptığı Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu GTA VI geçtiğimiz saatlerde çıkan bir fragman ile resmi olarak duyuruldu. Ne yazık ki fragman sızdırılması sebebiyle beklediğimizden 16 saat kadar erken geldi ama yine de Rockstar bu konuda hala ne kadar iyi olduğunu göstererek yine de gündeme oturdu. Biz de bu videoda GTA 6 ile ilgili neler bildiğimizi ve oyundan neler beklediğimizi konuştuk.

• Daha bu fragmanın üstüne 100000 tane yenilik gelir çok şey değişir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2023 te fragman yayınlıyor 2025 te oyun gelecek diyorlar. gta 5’i bitirdikten sonra askere gittim, işe girdim, evlendim. Çocuk yapsam şuan çocuğum 4 yaşında olacaktı. Hala gta 6 bekliyorum. Herhalde bu gidişle 7’yi benim çocuğum oynar. Ben de emekli olmuş, ölmeyi bekliyor olacam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyun en az 6 ay ertelenir ve yine aynı oyunu 3 defa satarlar.

2025 Sonunda PS5 ve Xbox X/S
    2026 Sonunda PS6 ve Yeni X box
    2027 Sonunda PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 5 Aralık 2023; 17:20:36 >
  • Ne boş konuşmuşsunuz be arkadaş yaa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben daha 5’i oynamadım. 6 çıktı arkadaş. En son Vice City oynadım. Daha San Andreas’ı, 4’ü ve 5’ü bitirmem lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt
    2025 pc

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fahri Basan F kullanıcısına yanıt

pc'ye konsollarla aynı dönem çıkmayacağı sızdırıldı , bence gtaV deki taktiği uygulaya devam edecekler.

• KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt

Rtx6000 serisi çıkar yani pc ye gelene kadar. Ps5 için yapılmış oyun çerez kalır artık pc için. Grafikleri güncellerler artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serafon -- 7 Aralık 2023; 0:18:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AI tarafından kontrol edilen karakterler olsa, kendi hayatları olsa, her gün farklı kıyafetlerle, farklı saç şekilleriyle veya makyajla gezinseler ne güzel olurdu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.