Bildirim
GTA 6 fragman analizi! Beklentilerimiz, bildiklerimiz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Daha bu fragmanın üstüne 100000 tane yenilik gelir çok şey değişir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2023 te fragman yayınlıyor 2025 te oyun gelecek diyorlar. gta 5’i bitirdikten sonra askere gittim, işe girdim, evlendim. Çocuk yapsam şuan çocuğum 4 yaşında olacaktı. Hala gta 6 bekliyorum. Herhalde bu gidişle 7’yi benim çocuğum oynar. Ben de emekli olmuş, ölmeyi bekliyor olacam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun en az 6 ay ertelenir ve yine aynı oyunu 3 defa satarlar.
2025 Sonunda PS5 ve Xbox X/S
2026 Sonunda PS6 ve Yeni X box
2027 Sonunda PC
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 5 Aralık 2023; 17:20:36 >
-
Ne boş konuşmuşsunuz be arkadaş yaa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben daha 5’i oynamadım. 6 çıktı arkadaş. En son Vice City oynadım. Daha San Andreas’ı, 4’ü ve 5’ü bitirmem lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2025 pc
-
pc'ye konsollarla aynı dönem çıkmayacağı sızdırıldı , bence gtaV deki taktiği uygulaya devam edecekler.
-
Rtx6000 serisi çıkar yani pc ye gelene kadar. Ps5 için yapılmış oyun çerez kalır artık pc için. Grafikleri güncellerler artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serafon -- 7 Aralık 2023; 0:18:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AI tarafından kontrol edilen karakterler olsa, kendi hayatları olsa, her gün farklı kıyafetlerle, farklı saç şekilleriyle veya makyajla gezinseler ne güzel olurdu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X