Ama 10 sene boyuncada oynuyoruz öyle bir oyun yapıyolarkı 10 sene sonra çıkan oyunla bile yarışıyor |
GTA 6 hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı (3. sayfa)
-
-
yav he he... oyunun mantığını anlasan bari...
-
Açık dünya işini de yapamıyorlar aslında o konuda ubisoft cok daha iyi bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ubisoft o kadar da iyi degil bence assasins creed çok daha iyi olabilecekken degil mesela gta içinde gta4 de olan iç mekanlar vs gta 5 de yok onlarda bi değişik halbuki çok büyük potansiyeli var oyunun rc de güçlü marka ama anlamıyorum
-
2024 çok geç, ne zamandan bu yana geliştirdiklerini açıklasalar tamamım. 2023 başı piyasaya sürülmeli. 5 üzerinden yıllar geçti, halen oynatıyor orası ayrı ama haritası baydı artık yeter.
-
Watch dogs 2 ve ac unity e ben bayılmıştım, unity'nin harita tasarımı beni benden almıştı, watch dogs 2 ise msg5 ile gta karışımı birşeydi 3 kez bitirdim gazımi alamayıp 😁müzikleri de hoşuma gitmisti ama arada çok çöp oyun çıkartıyor ubi rockstar ise tam tersi oyun cıkartmıyor nerdeyse. Rdr2 çok güzeldi ama 10 sene boyunca insanların gta 6 yı beklemesini aynı oyunu konuşmalarını anlamıyorum başka bir sürü güzel oyun var. Ben şahsen 2015 sonunda gta 5 i pc de suyunu cıkararak oynadıktan sonra bidaha yüzüne bakmadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gta 6 high ayarlarda 60 fps muhtemelen gelcek yılların gpu standartı olacak. gta6 çıkmadan ekran kartı almayın.
-
Maalesef ki SJW dostlarımız yüzünden oyun çöp olacak acı gerçekler, teşekkürler modern çağın modern twitter insanları
-
Bu oyunu 2 yılda yapabileceklerini sanmıyorum. Bu tarz büyük oyunların yapım süreci 4 - 5 yıl sürüyor.
Anlattıkları kadar detay varsa 2027'de oynarız. Fakat daha önceden geliştirmeye başladılarsa 2024 olabilir.
-
yok aga ya Lost and Damned çok daha iyiydi konusu olsun.Atmosferi olsun. Tabi benim gibi motor Aşığı Değilsen normal
-
GTA 6 El Cartel
-
Rockstar sadece Gta dan ibaret bir şirket değil.
RDR2 nin hikayesi kötü olduğunu söyleyemeyiz heralde.Hatta bence LA Noire bile oldukça iyi bir hikayeye sahip.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X