Şimdi Ara

GTA 6, PS5 ve Xbox Series X konsollarında sabit 30 FPS çalışabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy şu anda #8
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yoo yeni paketi 60 fps

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ps5 pro sattirma çabaları. Bu sayede Xbox tarafında da yeni bir konsol, yeni bir series x pro gibi bişey görebiliriz. Ha tabi oyunu diğer gtalar gibi konsol ex çıkaracak o zaman seve seve ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Series s te tek mod olur 900p veya fhd 30. Kalanlarda iki ayar olur tahminim. Ayrica FSR ile filan 4k 30fps olabilir.

• DasheriM kullanıcısına yanıt

Rdr1 yaptilar da noldu 4k 30du fsr ile filan 4k 60 yaptilar fiyatı da 1500tl yaptılar. Xbox da rdr1 64tl. Güncellemesinler daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 2 Şubat 2025; 13:39:41 >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Xboxta 4k güncelleme geldi de Ps5 sürümune göre bir tık daha kötü. Ayrıca 30fps. Tek artısı işte ucuz olması. Rockstar gibi paragöz bir firmadan bahsediyoruz. Psn fiyatları zaten uçuk. Uzun zamandır ps5e oyun almıyorum. Xboxa devam...

• DasheriM kullanıcısına yanıt

Aynen hocam fsr ekleyip fiyatı 20 kat fazla satmak garip. Defitinive edition suan iki konsolda indirimde sony de 800 xboxta 210 tl. Sony ile iyi kazaniyorlar.

İlk çıktığında 800tlydi. Malum psn zam üstüne zam yapıyor. Geçen sene 9 senelik psn plus almasaydım satmıştım konsolu herhalde.

• Sony, konsolda AMD yerine Nvidia ile çalışsaydı ne olurdu, çok merak ediyorum.

• Farklı birşey beklemiyorduk zaten. Muhtemelen tıpkı GTA 5'te olduğu gibi; son nesle 30 FPS çıkacak. Sonra PC'ye güçlü grafikler ve farklı FPS ile çıkacak, yeni nesle de 4K 60 FPS ve geliştirilmiş grafikler adı altında yenilen çıkacak. 15-20 sene ekmeğini yiyecekler. Hayır kurumu değil bu adamlar kar amacı güden şirket.

@Sreter PS3 döneminde gördük. Xbox 360 ATI ile çalışırken PS3 Nvidia ile çalışıyordu. X360 çoğu oyunda bir tık daha iyiydi o dönemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 2 Şubat 2025; 16:18:22 >
  • gowlet kullanıcısına yanıt

Ps5 gta 5i 4k30fps açabiliyor 60 için 1440a çekiyordu

GTA V'ten bahsetmedim zaten FPS konusunda. PS6 ve GTA 6'dan bahsettim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.