Şimdi Ara

GTA EFLC yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. GTA 4 EFLC 'den manuel aktivasyon hatası alıyorum (Release date check failed). Manuel Activation butonuna bastığımda herhangi bir işlem gerçekleştirmiyor.Aynı yerde bekliyor.Retry butonuna bastığımda da %30 'a kadar doluyor daha sonrada hatayı veriyor.Lütfen yardım edin ne yapabilirm.
    Not: Oyun orijinal

• Crack yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burstforce

Crack yap.

Oyun Orijinal.
    Peki patch yapsam düzelir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internet bağlantısını kontrol et belki firewall falan engelliyordur.
  • Kardeşim,bu alanda uzmanım.Herhangi bir dosyan eksik olabilir.Veya virüs programın gerekli bir dosyayı engelliyor olabilir.Virüs programını devre-dışı yap ve yüklemeyi baştan başlat.Olmadı CD'nin klasörüne gir gizli dosyaları göster de,o da olmazsa setup.exe yi yönetici olarak çalıştır ve patch yap.Bana güvenebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu_crefe

Kardeşim,bu alanda uzmanım.Herhangi bir dosyan eksik olabilir.Veya virüs programın gerekli bir dosyayı engelliyor olabilir.Virüs programını devre-dışı yap ve yüklemeyi baştan başlat.Olmadı CD'nin klasörüne gir gizli dosyaları göster de,o da olmazsa setup.exe yi yönetici olarak çalıştır ve patch yap.Bana güvenebilirsin...

İnternetten oyunu torrent olarak indirsem sonra kendi online aktivasyon kodumu girsen çalışır mı? (Cdlerden 1.si hata vermeye başladı yükelerkendr)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki aktivasyon kodunu steam ile kullanabilirsin.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-wusf-3601

https://support.securom.com/rockstarunlock/GTA_IV/

----------------------------------------------------------------------------------------
    Yada crack yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burstforce -- 3 Temmuz 2015; 15:06:47 >

• bekomun kullanıcısına yanıt
    Torrent'den indirdiğin dosya büyük ihtimal online ile uyumsuz olarak kurulacaktır.Fakat sonradan en güncel crack indirir ve steam aktivasyon kodu ile deneme sürümünü kapatırsan sıkıntı olmaz.Ama indirdiğin torrent'e göre değişiklik gösterecektir.Link ver inceleyeyim.
  • arkadaşlar eflc steam den aldım ilk başta eflc yanıt vermiyor diyordu uyumluluktan bişeyler yaptım halletim sonra oyun açılırmış gibi oluyor kapanıyor açılmıyor yardım edin lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.