al bakalım kardeşim biraz geç oldu ama ttnetin azizliğine uğradık ikisinide upladım umarım olur http:/****.com/files/267399204/cdimages.rar.html
kardeş linki vermişsin ama linkteki *** yer ney onuda yazsaydın bari ve playerped dediğiniz eldiven olayı ise lütfen bana daha açık şekilde atar mısın :)
**** bölmü rapidshare olacak fakat 10 defadan fazla indirildiği için kilitlenmiş.
tamam çok sağol bide bişi daha sorcam kardeş kıyafeti nasıl ekliyoz bide o kıyafetler ayrı bi şey olarak mı mı satılıyo yoksa var olanın yerine mi geçiyor
Arabalar , kıyafetler filan bunların hepsi mevcut şeylerin yerine geçer , zaten bunları oyuna orjinalleriyle değiştirerek ekliyoruz :)
şey kardeş bende bunlar resim olarak var anladın elbise resimleri göstermiş adam onarı spark ıv'den atacaz dimi ama nası yani texture ile mi
Otomobilleri sparkIV programıyla yüklüyoruz ama kıyafetleri hiç denemedim tam bilemiyorum açıkçası ama büyük ihtimalle sparkIV programıyla kıyafet dosyasını açıp orjinalleriyle değiştiriyoruz tahminimce.
aynı şey banada olmuştu açılmamıştı sildim baştan yükledim
kıyafet yukleme arkadaslar kıyafetin icinde hangi texture dosyası oldugu ayzar onun uzerine geliceksiniz spark IV te ve edit butonuvar ust sagda ona basicaksınız ve bi pencere acilcak orada import texture butonu olur 2 sini yer degistirceksiniz bu birincisi ama bu yazar vede sadece resim dosyası verilir yok .wtd uzantısı var ise palyerped felan kullnılıyo araba ekler gibi degisitriliyo umarım yardımcı olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme