arkadaşlar selamlar. phenom II x4 940 (2x)kingston hyperX 1066 mhz cl5 leadtek gtx 275 msı ka780g anakart oyunu bilgisayarımda çok kötü durumda oynayabiliyorum.özellikleri medium dan yukarı aldığımda bırakın oyunu,benchmark testi bile yapamıyorum,grafikler karışıyor oyundan atıyor.oynadığım çözünürlük 1024x768(60Hz) bu sistemle bu çözünürlükte full oynamam gerekmez mi?sorun ne olabilir? ekran kartının son driverini yüklediğimde işler iyice sarpa sarıyor sanki fx5200 le oynuyormuşum gibi oluyor.oynadığım oyun orjinal değil bu sebep olabilirmi?şimdiden teşekkürler.
1040 patchini kurun , gta4 için yayınlanan ekran kartı driverını indirip kurun , yine düzelmezse oyundan da problem olabilir.İşlemcimiz aynı , sistemime panelden bakabilirsiniz.High'ta 65 fps alıyorum.
evet mertcan ın dedikerini yaparsanız sorun ortadan kalkıcaktır
oyun orjinal olmadığı için kuramıyorum.hata veriyor.bu kasma olayı canımı çok sıktı 450ytl verip ekran kartı alıosun haklı olarak her oyunu fullde oynamak istiyorsun.DMC4 de herşey full 75fps alıyorum.bu oyun mediumda 50 fps veriyor.dediğiniz bütün driverleri kurdum sonuç aynı.
Bizim de oyunumuz orjinal değil ama 1040 patchini kurup oynayabiliyoruz.Ayrıca mediumda 50 fps'nin nesi kötü? Aldığınız hatayı yazarsanız yardımcı olabiliriz.
ekran kartı driverınıda güncelle
teşekkürler arkadaşlar sorun çözülmüştür.1040 patch indirdim.60 fps alıyorum şu an.İlginiz için teşekkürler.
Önemli değil iyi oyunlar.
beyler benim pc bütün oyunları 15 dk oynadıktan sonra atıyor /gta 4- assasin's - crysis - grid bile atıyor sürücüler filan herşey güncel sorun nedir? ekran kartım hd3650 slient fansız herkes çok ısnıyordur dedi fan taktım yine olmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme