Şimdi Ara

GTA IV & En hızlı ve en güçlü araba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
29.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence turismo gibi duruyor ki kasası felan da daha hoş,virajları iyi alabiliyor fakat sizlerede danışayım dedim.Birde şöyle birşey var,güçlü araçtan kastım.Vurduğu zaman en ağır hasarı verebilen bir araç lazım ama fire truck gibi değil normal bir araç olmalı.Hangisidir ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA IV'te En Hızlı ve En Güçlü Arabalar

Grand Theft Auto IV'te (GTA IV), hız ve güç tutkunlarını tatmin edecek çok çeşitli araçlar mevcuttur. İster yarış pistinde birincilik kürsüsünü almak ister şehir sokaklarında rakiplerini geride bırakmak isteyin, GTA IV'ün garajında ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir araç mutlaka vardır.

En Hızlı Araba: Sultan RS

Saf hıza gelince, GTA IV'teki tartışmasız şampiyon Sultan RS'dir. Bu modifiye edilmiş sedan, 155 mil/saate varan azami hızıyla dikkat çeker. Mükemmel yol tutuşu ve aerodinamik tasarımı sayesinde, virajları yüksek hızlarda bile kolaylıkla alabilirsiniz.

En Güçlü Araba: Infernus

Güç söz konusu olduğunda, Infernus rakipsizdir. Bu İtalyan süper arabası, 150 mil/saate yaklaşan maksimum hıza sahip olmasının yanı sıra, dört tekerlekten çekiş sistemi ve güçlü bir V10 motorla donatılmıştır. Bu özellikler, onu yarış pistinde ve açık yollarda gerçek bir canavar haline getirir.

Araba Hileleri

GTA IV'teki en hızlı ve en güçlü arabalara anında erişmek için araba hilelerini kullanabilirsiniz. İşte popüler birkaç hile:

• Sultan RS: COMET2
    • Infernus: INFERNO

Hileleri, cep telefonunuzu kullanarak (aşağı yön tuşu, ardından 289-555-0100'ü çevirin) veya bir bilgisayardan (www.cheatcc.com/ps3/gta4 adresini ziyaret edin) girebilirsiniz.

GTA IV'te hız ve gücü bir arada sunan çok sayıda başka araba da bulunmaktadır. İhtiyaçlarınıza en uygun aracı bulmak için çeşitli seçenekleri keşfetmenizi öneririz. Yarış pistlerinde veya sokaklarda rakiplerinizi geride bırakmak için doğru araçla donatıldığınızdan emin olun!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • chrysler 300c olabilir oyundaki adını hatırlamıyorum
  • Bi tane Porsche gibi araba vardı o çok hızlıydı
  • aa hızlı da yazıyomuş başlıkta

300c işi yatar ozaman SuperGT işine yarayabilir. Yada Corvette Z06. adı Cougette gibi bişeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 19 Şubat 2011; 2:35:03 >
  • sultan rs
  • Gta IV'de en hızlısı Comet. Ancak çok hafif, bir tümsekte falan havaya uçuyor.

İnfernus en iyisi.

TBOGT ile birlikte gelen Police Stinger aracı oyundaki en hızlı araç

• Ewt bende hep comet kullanıyom uçması kötü :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hasar konusundaki düşünceler nedir ? Patriot sağlam gibi duruyorda pek hoş değil ya.Normal bir araba olsa güzel olurdu öyle.Vurduğunu devirip ateş çıkaran.
  • Land Rover(oyundaki ismini unuttum ) hem hızlı hemde vurduğu zaman devirebiliyor.Patriot kadar değil tabi ama onuda hızına say.
  • Comet en fare olanı her deliğe giriyo arkadaşın dediği gibi tümseklerde havalanıp takla atmasıyla meşhur. İnfernusta öküz gibi ama en delisi makasa fazla gelmiyo yalnız
  • GTA SA'da Bullet ya da Tourismo idi en hızlısı yanlış hatırlamıyorsam. Comet de bayağı hızlıydı. 4'de Comet olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 4 Mart 2011; 14:09:26 >
  • hızlı olarak comet frenleride iyi.
    Mustang tipi eksoz patlatan bi araba vardı eflc de o cok superdi :D
  • Mustang'e benzeyen Infernus olabilir.
  • hocam infernus lamborgini bnzeri bnm dedgm farklı
  • sultan rs

turbosunun sesi yeter
  • dediğim araba yı buldum buffalo ! çok asil duruyor , sesi süper ve eksoz patlatması da bi başka güzel

• Hoş araba. Bunun FBI ve polis arabası da var.
  • kesinlikle buffalo
  • Hotring :GTA SA
  • pc kasa kasa oynadım bu oyunu bee harbi çok sağlam oyun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.