Şimdi Ara

GTA IV Görev sırasından oyunda atma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm görevleri yaptım oyunun bitmesine en fazla 3-5 bölüm kalmıştır hani bi tane kız la elması takas yapmaya gidiyoruz ya ondan sonra herkesi öldürüp arabayla evine mi ne bırakıyoruz işte arabaya bindim adamda bindi yoldayız tam gidiyoruz hop oyundan atıyor. '' GTA IV Çalışmayı durdu. '' gel de sinirlenme ! Görevi 4 defa yaptım hep aynı yerde oyundan attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kintsugi -- 26 Ocak 2013; 19:54:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardesim cok haklısın aynı sorun bendede var sıkıldım gta 4 ü bitirmeden eflc de gecmek istemiyorum bize bir yaqrdım edin beaaaaaa XD
  • hadi şa bi yardım edin XD

• gay tony e gectım ben sımdıde bılmem ne bolumıunde loadıng ekranında takıldu.

• Sorun 1.0.7.0 patchin türkçe olmasından kaynaklanıyor. Böyle oyundan atan görevlerde dili değiştirip oynarsanız sorun çözülecektir. Görevi bitirdikten sonra türkçeye çevirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zSnakeEyes

Sorun 1.0.7.0 patchin türkçe olmasından kaynaklanıyor. Böyle oyundan atan görevlerde dili değiştirip oynarsanız sorun çözülecektir. Görevi bitirdikten sonra türkçeye çevirebilirsiniz.

Aynı sorun bendede vardı görev esnasında atıp duruyordu sonra sinirlendim sildim sonra pişman oldum bu sefer tekrar yükleyince daha atmadı oyunu bitirdim yani silip tekrar yükleyin

• quote:

Sorun 1.0.7.0 patchin türkçe olmasından kaynaklanıyor. Böyle oyundan atan görevlerde dili değiştirip oynarsanız sorun çözülecektir. Görevi bitirdikten sonra türkçeye çevirebilirsiniz.

hocam keşke önceden söyleseymişsiniz oyunu neredeyse 2-3 defa silip o bölüme kadar gelmiştim bölümde sonlardaydı yani bu kadar basit bir çözümün olması şaşırttı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Mafia 2 Gölge Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim öyle gezinirken karşılaştım :D Bilseydim daha önce yazardım :D
  • quote:

Kardeşim öyle gezinirken karşılaştım :D Bilseydim daha önce yazardım :D

tam 1 ay sonra cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenefy

quote:

Kardeşim öyle gezinirken karşılaştım :D Bilseydim daha önce yazardım :D

tam 1 ay sonra cevap

Kardeşim tamam uzatma :D Tatildeydim :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.