Şimdi Ara

GTA IV (kill playboy x or dwayne)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisini öldüreyim beyler hangisi daha karlı olur

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA IV'te Playboy X veya Dwayne'i Öldürme Seçeneği

"Grand Theft Auto IV" (GTA IV) oyununda, "The Holland Play" görevinde, iki karakteri öldürme kararı vermek zorundasın: Playboy X veya Dwayne Forge.

Playboy X'i Öldürme

Playboy X'i öldürmeyi seçersen, Dwayne sana yardım edecek ve Bellic ailesinin lideri olacaksın. Bu seçenek, daha fazla şiddet ve suçla dolu bir oyun deneyimi sunuyor.

Dwayne'i Öldürme

Dwayne'i öldürmeyi seçersen, Playboy X sana yardım edecek ve Alderney'deki tüm uyuşturucu ticaretinin kontrolünü ele geçireceksin. Bu seçenek, daha iş odaklı ve stratejik bir oyun deneyimi sunuyor.

Hangisini Öldürmelisin?

Doğru ya da yanlış seçim diye bir şey yoktur. Seçimin, oynamak istediğin oyun türüne ve karakterinin kişiliğine bağlıdır.

GTA IV'te Playboy X veya Dwayne'i Öldürmeyle İlgili Diğer Bilgiler

• "GTA IV: The Ballad of Gay Tony" genişleme paketinde, Playboy X'in öldürüldüğü doğrulanıyor.
    • Dwayne'i öldürmeyi seçersen, "GTA V" oyununda Trevor Philips onu öldürdüğünü itiraf ediyor.
    • Oyuncuların çoğu, oyunun hikayesinin devamlılığı açısından Playboy X'i öldürmeyi tercih ediyor.

Umarız bu bilgiler, GTA IV'te Playboy X veya Dwayne'i kimin öldürüleceği konusunda bilinçli bir karar vermene yardımcı olmuştur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben Playboy'u öldürmüştüm.Çok gıcık bi adam,hatta öldürme görevi daha zevkli
  • Arkadaşda sordu bu soruyu hiç düşünmeden X dedim. Dwayne delikanlı adam.
  • ev veriyor playboyu öldürünce çatı katında hemde helikopterle ulaşım çok kolay oluyor
  • Konu Acmadan Once Bolumde Arama Yapınız, Ana Konudan Devam Ediniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.