Şimdi Ara

GTA IV Kız Ayarlama İle İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
32.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Oyunu Bitirdim Yani Görev Olarak %71 Deyim Ben Şuan Kız Ayarlamak İstesem. Lovemeet Olsun Craplist Olsun

ayarlama oalyı geçmedi değilmi yani oyun bitmeden ayarlaman lazımdı gibisinden bişey yok pm atın adam kızsızlıktan patlıcak :D biri ihanet etti öbürü öldü Yardımlarınızı Bekliyoruz :D. Niko Sabırsız :D

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA IV'te Kadın Karşılaşmaları

Grand Theft Auto (GTA) IV, çeşitli kadın karakterlerle etkileşime girmene ve onlarla romantik ilişkiler kurmana olanak tanır. Bu etkileşimler, oyunun oynanışını ve hikayesini zenginleştirir.

Eve Kadın Çağırma (GTA IV ve GTA 5)

GTA IV ve GTA 5'te belirli telefon numaralarını arayarak eve kadın çağırabilirsin. Bu kadınlar rastgele üretilir ve farklı kişilik özelliklerine ve fiziksel görünüşlere sahiptir. Onlarla seks yapma seçeneğine sahip olabilirsin, ancak ilişkileri geliştirmek veya evlenmek mümkün değildir.

Kadın Tavlama

GTA IV'te belirli kadın karakterlerle romantik ilişkiler kurabilirsin. Bunlar arasında Kate McReary, Michelle ve Elizabeta Torres bulunmaktadır. Bu ilişkileri geliştirmek için onlarla buluşmalara gitmeli, hediyeler vermelisin ve belirli görevleri tamamlamalısın.

Kate McReary, ana karakter Niko Bellic'in potansiyel aşk ilgilerinden biridir. Kate akıllı, bağımsız bir kadındır ve Niko ile güçlü bir bağ kurar.

Sevgili Rehberi (GTA IV)

GTA IV için çeşitli sevgili rehberleri mevcuttur. Bu rehberler, kadın karakterlerle nasıl ilişki kurulacağına, onların beğenilerini ve ilgi alanlarını nasıl öğreneceğine ve ilişkileri nasıl geliştireceğine dair ipuçları ve püf noktaları sağlar.

Diğer Bilgiler

• GTA 5'te evlenme seçeneği mevcut değildir.
    • GTA IV'teki kadın karşılaşmaları çoğunlukla cinsiyetçi ve ataerkildir.

Bu konuyla ilgili daha fazla bilgi için GTA topluluk forumlarını veya ilgili web sitelerini ziyaret edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • öyle bir özellik yok ne yapıyosan yap kızlara ancak sadece belli kızları ayarlayabiliyorsun internetten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_RVN17_-_

öyle bir özellik yok ne yapıyosan yap kızlara ancak sadece belli kızları ayarlayabiliyorsun internetten...
    cevap gelmedi 15 gün geçti :S ama trainer ile geçti ondanmı acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppobelter

cevap gelmedi 15 gün geçti :S ama trainer ile geçti ondanmı acep?

Alıntıları Göster
    michelle ihanet etti carmen ayarladım oda ters biri çıktı bıraktım sonra kate ayarladım bizim packie nin kız kardeşi sonra kiki yi ayarladım ikisiyle takılıyoruz, bi ona bi ona yalnız kate biraz nazlı ya hiç bi faaliyetimiz yok onunla

• quote:

Orijinalden alıntı: SuGuRSuZ

michelle ihanet etti carmen ayarladım oda ters biri çıktı bıraktım sonra kate ayarladım bizim packie nin kız kardeşi sonra kiki yi ayarladım ikisiyle takılıyoruz, bi ona bi ona yalnız kate biraz nazlı ya hiç bi faaliyetimiz yok onunla

Ulan michalle Sattın bizi ama 2 buluşmada işi pişrmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: skdaj

quote:

Alıntıları Göster
    @skdaj

evet michelle o konuda iyiydi hemen verdi ama kate öyle değil arabadan iniyo bi öpücük bile yok tokalaşmıyor bile

• quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

@skdaj

evet michelle o konuda iyiydi hemen verdi ama kate öyle değil arabadan iniyo bi öpücük bile yok tokalaşmıyor bile

Alıntıları Göster
    Beyler :D karı ayarlayamıyom adam bıktı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppobelter

Beyler :D karı ayarlayamıyom adam bıktı :D

Alıntıları Göster
    love meet ten sabohoe ye bi takıl derim ondan sonra zaten kolay kolay kız ayarlamazsın hayatından bezdirir o kızla takılmaya başladığımdan beri alkolik oldu bizim niko
  • quote:

love meet ten sabohoe ye bi takıl derim ondan sonra zaten kolay kolay kız ayarlamazsın hayatından bezdirir o kızla takılmaya başladığımdan beri alkolik oldu bizim niko

Alıntıları Göster
    michelle zaten pespayenin tekiydi. 2. buluşmaya da aynı paspal kıyafetle gelince yol verdim çapulcu karıya

• quote:

quote:

aşkı memnu gibi oyuna bak

• quote:

Orijinalden alıntı: InferNooBlue

quote:

quote:

aşkı memnu gibi oyuna bak

Alıntıları Göster
    carmene yol verdik kikiyi korkuttuk elimizde bi kate kaldı oda vermiyo ben böle şansın

• quote:

carmene yol verdik kikiyi korkuttuk elimizde bi kate kaldı oda vermiyo ben böle şansın

Alıntıları Göster
    michelle uyuz oldum tahmin edersiniz kurşuna dizdim

• quote:

Orijinalden alıntı: cihangir1

michelle uyuz oldum tahmin edersiniz kurşuna dizdim

Alıntıları Göster
    bu carmenı tekrar ayarladım şimdi görüşmemeye başladı ne yapmaya çalışıyo bu kız anlamıyorum gidicem evini basıcam kaçırıcam dağa çıkarıcam liberty city de de dağ yokki san andreas olsaydı dağa çıkarırdım

• quote:

bu carmenı tekrar ayarladım şimdi görüşmemeye başladı ne yapmaya çalışıyo bu kız anlamıyorum gidicem evini basıcam kaçırıcam dağa çıkarıcam liberty city de de dağ yokki san andreas olsaydı dağa çıkarırdım

Alıntıları Göster
    yahu bu love meet sitesindeki hiç bi hatun pas vermedi bize. hayır niko gay olacak diye korkuyorum yol kenarında bekleyen şişko zencilerden de bıktım napcaz yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: beyin ezici

yahu bu love meet sitesindeki hiç bi hatun pas vermedi bize. hayır niko gay olacak diye korkuyorum yol kenarında bekleyen şişko zencilerden de bıktım napcaz yahu

Alıntıları Göster
    sabohoe pas veriyo ona takıl biraz kıl bi karı ama ayarlarsın onu
  • quote:

sabohoe pas veriyo ona takıl biraz kıl bi karı ama ayarlarsın onu

Alıntıları Göster
    aslında hepsi birden ilişkiye açık olsa daha iyi olurdu.benim merak ettiğim msichelii buluşmalar esansında tarasak yada korkutup kaçırsak oyun etkilenir bundan.hiç michelli kaçıranınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

aslında hepsi birden ilişkiye açık olsa daha iyi olurdu.benim merak ettiğim msichelii buluşmalar esansında tarasak yada korkutup kaçırsak oyun etkilenir bundan.hiç michelli kaçıranınız var mı?

Alıntıları Göster
    iyi fikir ha. dur ben bu akşam michelli önce kendi evime atayım ardından denize
  • quote:

Alıntıları Göster
    ben ilk yemekte yavaş yürüyo diye yumruk attım.. görev iptal olmuştu sanırım.. sora yine yapmıştım.. sonra sadece şehirde gezdim birazcık.. görev yapmadım.. :D
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Alıntıları Göster
    Ya ne uğraşıyosunuz kız tavlamayla. Akşam 6 dan sonra üstü açık bi araba ile turlayın. Yol kenarında zaten sizi karşılarlar :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.