Şimdi Ara

GTA IV Liberty City'nin Gerçek Hikayesi [SPOILER!!!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
14.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ixan

ingilizcem yeterli olmadığı için anlayamadığım ve fark edemediğim bir çok yer aydınlatılmış. Yapanın ellerine sağlık.

ancak biriniz şu motosiklet çetesi lideri billy yi neden öldürdüğümüzü açıklayabilirmi. Şahsen ben oraya billy yi kurtarıyoruz diye girdim :)

Hapishane içinde öldürdük hatta bende anlamadım.
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

ingilizcem yeterli olmadığı için anlayamadığım ve fark edemediğim bir çok yer aydınlatılmış. Yapanın ellerine sağlık.

ancak biriniz şu motosiklet çetesi lideri billy yi neden öldürdüğümüzü açıklayabilirmi. Şahsen ben oraya billy yi kurtarıyoruz diye girdim :)

billy içerde ağzını kapalı tutmuyor da o yüzden, johhny boy da bunu öğrenip ağzını temelli kapatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

quote:

billy içerde ağzını kapalı tutmuyor da o yüzden, johhny boy da bunu öğrenip ağzını temelli kapatıyor

biraz daha detaylı anlatabilirmiyiz mümkünse

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

quote:

biraz daha detaylı anlatabilirmiyiz mümkünse

Orda Billy muhbirlik yapıyor o yüzden öldürüyoruz :) (gerçi yapmasada ben gene öldürücektim onu :D )

• anlaşılan herkes özleyecek LibertyCity'i. benimde bu hikaye hoşuma gitmişti ama ağız tadıyla oynayamadık yılan hikayesine dönen türkçe yaması ve performans sorunları yüzünden.
  • Şu oyunlar için neden türkçe seçeneği veya adam gibi bi altyazı yok konuşmalar için... Aralarında geçen konuşmada içim gidiyor anlayamadığım için.. Bazı yerleri anlıyosun ama genel hikayeyi anlamıyosun.
  • Gerçekten çok iyi
  • mesajım bulunsun okuyacağım eflc ve tbgt yi bitirdikten sonra
  • Ama...
  • off sıfırdan tekrar oynayasım geldii. Tapıyorum bu gta serisine
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

off sıfırdan tekrar oynayasım geldii. Tapıyorum bu gta serisine

aynen..Finaller bitsin gta 3 oynamayı planlıyorum..Vice city'i 5-6 kere bitirdim birde gta 3 oynayalım
  • Dostum şimdi anlamak istediğim konu hikayeler birleşik mi yok sa arada birini oynamadan birini atlayabilceğimiz bi bağ yok mu ?
    cümlenin saçmalığının farkındayım ama anlamışsınızdır gerçekten cevabınızı bekliyorum herhangi biri beni aydınlatırsa bu konudda çok makbule geçer (böyle yazılıyodur umarım :) )
  • Az önce geç de olsa tüm gta 4 ü ve paketlerini bitrdim

Evet bir şeyler anlamıştım sadece lost and damnedin sonunu analamdım
    Yinede hikayeyi genel olarak böyle okuyunca vaay be dedim
  • quote:

ben de o kısımları anlamaıdm ..
    galiba bi sona bağlamak için falan yaptılar
  • Çok güzel konu, evsiz adamı felan bilmiyordum, baya ayrıntılıymış. Bence en iyi GTA oyunu IV. Hikaye olarak zaten en dolu dolu ayrıntı GTA IV konuyu okuduktan sonra daha fazla ayrıntılı olduğunu öğrendim.

GTA IV Liberty City'nin  Gerçek Hikayesi [SPOILER!!!]
  • alakasız bir şey söylüyorum ama bu konu ben daha belki emekleyemiyorken açılmış 😂

şu an ben de bir gta fanıyım ve 2 kere gta san, 1 kere gta 4, 1 kere gta 5'i bitirdim...

•  GTA IV Liberty City'nin  Gerçek Hikayesi [SPOILER!!!]
    Araba sürerken bu kamera açısısını sabit ayarlayabilir miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.