Şimdi Ara

GTA IV PSPde! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
13.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke öyle birşey olsa ama psp'ye gta 4 ün gelmesi imkansız gibi birşey.
  • Remote play ile video oynatıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atl@s

psp de yanılmıyorsam gta 4 ün çalışması imkansız gibi bir şey ama iyi paylaşım

e aynı grafik ayarlarıyla gelmeyecek tabi ki ama gelmez diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 24 Mayıs 2009; 23:06:51 >
  • Zekice he oyunu videoya çek portladım de.
  • Sanırım hiç biriniz psp'den pek çakmıyorsunuz.Şu anda Pc yi Psp den kontrol ettiğimiz programlar mevcut.Şahsen ben underground oynuyorum.Pc deki oyunu psp de görüyorsunuz. Pspdisp programın adı.
  • 1. Ya video oynuyordur PSP'de , tuşlara basıyor derseniz Hold açıktır.

2. Remote Play özelliğini kullanarak PS3'ü yönetiyor da olabilir.
  • maşallah adam onu port etmiş he vay anasını ya..
    süper zeka deha bu adam heralde psp de çalışacak optimizasyonu yapabiliyorsa 18gb lık GTA4 gibi kaliteli bi oyunda.. Inanılmaz gerçekten.. O kadar inanılmaz ki biz bunlara fake'in allahı diyoruz

bir de şuna bakın http://www.youtube.com/watch?v=YxtvcIDQdDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 3 Eylül 2009; 21:16:09 >

• klasik bir yorum olabilir ama; fake
  • F
    A
    K
    E
  • PSP daha boyle bi grafiği tasıyacak kapasiteye gelmedi
  • %100 fake

dikkat ederseniz adm linki paylaşmayacağını söylüyor.Bu da öyle bir linkin olmdadığığın göstergesidir.yoksa milyonların indirebileceği bir oyunu hangi salak paylaşmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

video kaydetmiş, psp de oynatıyor, bir yandan da tuşlara basar gibi yapıyor, fake.

Evet öyle. Çünkü daha başlarında bir yere çarpıyor ve X tuşuyla geri dönüyor. Oradaki yorumlarda fake değil falan diyorlar ama muhtemelen sadece gameplay'e bakmışlar. PSP'nin sanırım 600 MHz'lik işlemcisi vardı ya da ben yanlış biliyorum. Ne olursa olsun PSP, GTA IV gibi yüksek sistem isteyen oyun kaldıramaz sadece sistem ayarı düşülülerek oynatılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DirectManiac

quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

video kaydetmiş, psp de oynatıyor, bir yandan da tuşlara basar gibi yapıyor, fake.

Evet öyle. Çünkü daha başlarında bir yere çarpıyor ve X tuşuyla geri dönüyor. Oradaki yorumlarda fake değil falan diyorlar ama muhtemelen sadece gameplay'e bakmışlar. PSP'nin sanırım 600 MHz'lik işlemcisi vardı ya da ben yanlış biliyorum. Ne olursa olsun PSP, GTA IV gibi yüksek sistem isteyen oyun kaldıramaz sadece sistem ayarı düşülülerek oynatılabilir.

Psp nin çift çekirdek işlemcisi vardır 333 mhz dir.Ancak 222 olarak defaulttur ve ayrıca Triple H ile benim dediğimi dikkate alsaydınız bu kadar yoruma gerek kalmayacaktı.

• video değil de bu olmasın sakın
    http://www.youtube.com/watch?v=XXIQnVXD9Og

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 6 Eylül 2009; 14:59:46 >
  • link veremiyormuş beyefendi resmen hold a almış pspyi video oynatıyor.Arabanın içinden çıkaydı ateş edeydi.Ya bir kez gta ıVda 30 dan fazla tuş kombinasyonu var arabalı helikopterde vesaire...

o kadar tuş kombinasyonsuz nasıl oynayack??

ya bide ben call of duty roads oynarken bile zorlanıyorum adam gta ıv diyor çüş!
  • Abi hemen kanmayın böyle şeylere.
  • tuşlara dikkatlli bak adam indirdii videoyu tam ekran yapmış oynuyormus gibi yapıyor kanmayın bu cocukca seylere...
  • arkadaşlar remote play özelliği ile PS3 ü yönetiyor dikkat ederseniz Wi-fi ışığı deli gibi yanıp sönüyor
    quote:

Orijinalden alıntı: Superkin

video değil de bu olmasın sakın
    http://www.youtube.com/watch?v=XXIQnVXD9Og

arkadaşın gönderdiği video linkini incelerseniz anlarsınız...

oyunu oynarken arada bir takılıyor hafif hafif sıkıysa ortalık bi yere çıksın meydanlık bi yerde şöyle evlerin olmadığı bi yerde yapsın bakam kanmayın böyle şeylere arkadaşlar akıl var mantık var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-geen -- 8 Eylül 2009; 0:29:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dartik

Abiler peki bu ne http://www.youtube.com/watch?v=Tt20sk0NFww&feature=related

Bildiğin video...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.