Konuyu hortlattığım için özür dilerim ama pc sistemimle mediumda oynayabilir miyim yada lowda oynayabilir miyim merak ediyorum ona göre indireceğim :)
İşlemcim: İntel Core 2 CPU E6300 1.8 GHZ (Overclockla 2.2.ghz) Ekran Kartım: Asus Eah 5570HD 2GB 128 Bit Ram: 3GB DDR2 800MHZ (Biliyorum ghzler düşük :D ) Anakartımda sağlam.(ddr3+ddr2 ram slot desteği var ) 500 GB De harddisk ve çok sağlam power supplyım var.
Lol oyununu low ayarda 75 fps medium ayarda 70 highta da 55-60 fps arası oynuyorum. GTA 4 ü indiricem düşünceleriniz neler ?
Boşa uğraşma kardeş lowda bile oynasan kasar :D geçmiş olsun
Sizce çalıştırırmı ekran kartı 1790 MB Radion X 1550 64-Bit
- Merhabalar...
- Sistem Özelliklerim :
- İşletim Sistemi : Windows 7 HOME PREMİUM - Service Pack 1
- İşletim Sistemi : Windows Xp Professional - Service Pack 3 - İşlemci : İntel Core 2 Duo CPU E4500 2.20 GHz (2CPUs) - Ram : 2 GB - Ekran Kartı : Nvidia GeForce 7300 GT - 512 Mb - DirectX Sürümü : DirectX 9.0c
GTA IV Sistem Özellikleri :
İşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) / Windows Vista ( SP1 ) İşlemci Intel Core 2 Duo 1.8GHZ / AMD Athlon X2 64 2.4 GHZ Ekran Kartı: Nvidia GeForce 7900 / ATI Radeon X1900 Sabit Disk Alanı: 18GB Sabit Disk Alanı Ses Kartı: DirectX 9.0c destekli Ses Kartı Media: DVD-ROM
GTA IV - Tavsiye Edilen Sistem
İşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) / Windows Vista ( SP1 ) İşlemci Intel Core 2 Duo 2.2GHZ / AMD Phenom X3 2.1 GHZ Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3870 Sabit Disk Alanı: 18GB Sabit Disk Alanı Ses Kartı: DirectX 9.0c destekli Ses Kartı Media: DVD-ROM
Sizce Bilgisayarımda Çok Kasar Mı ?
Saygılar ...
benım pc gta 4 u kadlırırmı lutfen cevaplayın kaldırısa donarmı
quote:
Orijinalden alıntı: chosstum
quote:
Orijinalden alıntı: selcuk542
- Merhabalar...
- Sistem Özelliklerim :
- İşletim Sistemi : Windows Xp Professional - Service Pack 3 - İşlemci : İntel Core 2 Duo CPU E4500 2.20 GHz (2CPUs) - Ram : 2 GB - Ekran Kartı : Nvidia GeForce 7300 GT - 512 Mb - DirectX Sürümü : DirectX 9.0c
GTA IV Sistem Özellikleri :
İşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) / Windows Vista ( SP1 ) İşlemci Intel Core 2 Duo 1.8GHZ / AMD Athlon X2 64 2.4 GHZ Ekran Kartı: Nvidia GeForce 7900 / ATI Radeon X1900 Sabit Disk Alanı: 18GB Sabit Disk Alanı Ses Kartı: DirectX 9.0c destekli Ses Kartı Media: DVD-ROM
GTA IV - Tavsiye Edilen Sistem
İşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) / Windows Vista ( SP1 ) İşlemci Intel Core 2 Duo 2.2GHZ / AMD Phenom X3 2.1 GHZ Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3870 Sabit Disk Alanı: 18GB Sabit Disk Alanı Ses Kartı: DirectX 9.0c destekli Ses Kartı Media: DVD-ROM
Sizce Bilgisayarımda Çok Kasar Mı ?
Saygılar ...
benım pc gta 4 u kadlırırmı lutfen cevaplayın kaldırısa donarmı
Benim Bilgisayar Özellikleri Intel Celeron 3.46 Ghz İşlemci
4gb Ram
Asus HD5450 GDDR3 1 GB 64 BİT ekran kartı
Sizce GtaIv Kaldırırmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: bertugyucel
Merhaba arkadaşlar ben GTA IV oyununu bi arkadaşımda oynamıştım çok beğendim. Bende yüklemek istedim ve cd sini aldım yükledim fakat oyun açılırken RAZOR yazısı çıkıyor. Ama hiç birşey gelmiyordu. Oyun açılmıyordu.
6GB ram intel core i3 işlemci 64 bit ekran kartı : İntel Graphics Media Acceletor HD (corei3) ekran kartı boyutu: 2GB Harddisk: 500GB
Şimdi oyunu yüklesem kaldırırmı arkadaşlar bide programım windows7 ultimate Lüten yardımcı olun oyunu yüklemem nerdeyse 1 gün sürüyor o yüzden ilk önce bi soriyim dedim. Lütfn acil cevap verin..
aslında sistemi değiştirmene gerek yoktu.o sorunu çözmek için cracki tekrar kur eğer yine olmuyorsa oyunu güncelle o zaman düzelir
Soru: GTA IV PC için sistem gereksinimleri nelerdir?
Cevap:
Desteklenen İşletim Sistemleri:
Windows Vista (+ Service Pack 1)
Windows XP (Service Pack 3 +, DirectX 9, Microsoft. NET Framework 3.5)
Blm Beyler Benim Sistemim -İntel(R) Core(TM) 2 Duo Cpu -Ram 4 Gb -Windows 7 Home Premium -Ekran Kartı Atı Mobility Radeon Hd 4500/5100 Series Bi Özel Video Bellegi Var O 512 Mb Bide Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği Var Oda 1774 Mb
GTA 4 ÇALIŞIRMI ??????????
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Acil Cevap Lütfen
Saygılar!!!!!!!!!
Benim sistem gereksenlerim islemci:pentium(R) dual-core cpu E6500 @ 2.93GHz 2.94GHz RAM: 4gb (kullanabilir 3.25GB) sistem türü: 32bit isletim sistemi ekran kartı: ATI Radeon HD 4300 DAC türü 400MHz grafik belleği :1919MB vidio belleği: 512MB paylasım sistem belleği:1407MB benim sistem gereksenlerim böyle gta 4 oynaya bilir miyim bi yardımcı olur musunuz ?
Yalandan birbirinize cevap veriyorsunuz yukarıdan aşşağı 20 cevap var birii de ALLAH aşkına incir çekirdeğinde hacim oluştursun.Forumlar bilgi paylaşımı içindir boş şeyler yazacağınıza kaydınızı sildirin yahu. Arkadaşım sana en verimli yardımı ben yapayım: Go To SystemRequirementsLab bu sayfaya git! Can you run it sekmesinden oyununu adını yaz arat ve sisteminle uyumluluğunu yazsın. Buradakiler bilmeden soytarı gibi kendileri yazar kendileri güler bilgi hariç her şeyi verirler.
Beyler benimki ultra acarmi i5 3.40 ghz 8 Gb DDR3 ram Sapphire hd 7770 1 gb 128 bit DDR5. Ekran kart