Şimdi Ara

GTA IV'ü Hilesiz Oynayamam Diyenler Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
66.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

4865550100 favori silah şifremdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

Sağol da ölümsüzlük şifresi var mı?

Bende sorayım

Sınırsız cephane ve asla aranmama şifresi var mı ?

GTA yı GTA yapan polislerle olan mücadele, kaçış, kovalamaca, aranma suçlarıdır.aranma olmadan GTA oynamak ne zevk verirki insana..

• quote:

Orjinalden alıntı: lpark

quote:

quote:

Bende sorayım

GTA yı GTA yapan polislerle olan mücadele, kaçış, kovalamaca, aranma suçlarıdır.aranma olmadan GTA oynamak ne zevk verirki insana..

Gta 4'te altı yıldız ile dolaş bakayım neler oluyor

• seride hile kullanmadığım tek oyun GTA IV' oldu,hiç eğlenceli hile yok oyunda. Daha önceki oyunlarda şehirdeki herkese silah verip ortalığı savaş alanına çevirmek çok zevkliydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hærun

quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

quote:

quote:

Bende sorayım

Bu dedikleriniz anca trainer ile mümkün

trainerler oyunun yapısını bozuyor bana göre

Hikaye modunda trainer kullanırsan tabiki bozar ama sırf eğlence amaçlı kullanırsan birşey olmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende sorayım

sende şehirde bir kaçtane sağlam bir şeyler bırak yada açılmayan sınırları geçme..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende sorayım

sende şehirde bir kaçtane sağlam bir şeyler bırak yada açılmayan sınırları geçme..

Bütün adalar açıldı. Canım sıkıldığı için polislerler uğraşıyorum

• çok fazla alıntı yapmışsın mesajın görüntülenemiyor

quote:

Bütün adalar açıldı. Canım sıkıldığı için polislerler uğraşıyorum

yukarıda aranma seviyesini düşüren şifre var onu yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lpark -- 1 Nisan 2009; 18:30:28 >
  • ben aslında hile istemem ama şu helikopterle takip edip yakalamam gereken yerde birtürlü geçemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

quote:

quote:

Bende sorayım

Bu dedikleriniz anca trainer ile mümkün

Sadece Trainer değil PS3'de belki PC'dede aynıdır oyun 100% bitince sınırsız cephane

• Arkadaşım sanırım Annihilatör ü unutmuşsun o da var hilelerin arasında benim bildiğim.(Helikopter.Ateş falan edenden.) --> 3595550100
  • aynen katılıyorum gta4 hilesiz oynanmıyor hemde silahlar dışında bana fazla bişey gerekmiyor ama ben 1. görevi geçtikten sonra silah şifresi girdim silahlar geldi ama kısıtlı geldi birdaha giriyim dedim noyu bu seferde görev talep etti biz bu numaratı görev yapmadan giremiyoruz mu arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: imeemgold

aynen katılıyorum gta4 hilesiz oynanmıyor hemde silahlar dışında bana fazla bişey gerekmiyor ama ben 1. görevi geçtikten sonra silah şifresi girdim silahlar geldi ama kısıtlı geldi birdaha giriyim dedim noyu bu seferde görev talep etti biz bu numaratı görev yapmadan giremiyoruz mu arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

GTA4 mü yoksa EFLC mi? Bir de sınırsız mermili ve bütün silahlar için Trainer'i indir derim, indirdikten sonra klasörün GTA'nın içine atıyorsun oyuna girip F3 tuşuna basıyorsun bütün silahlar sınırsız mermili falan gelebiliyor ve oyunda ki her şeyi alabiliyorsun araba falan.
    http://www.gtaturk.com/forum/gta-iv-mod-galerisi/simple-native-trainer/

• quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Orijinalden alıntı: imeemgold

aynen katılıyorum gta4 hilesiz oynanmıyor hemde silahlar dışında bana fazla bişey gerekmiyor ama ben 1. görevi geçtikten sonra silah şifresi girdim silahlar geldi ama kısıtlı geldi birdaha giriyim dedim noyu bu seferde görev talep etti biz bu numaratı görev yapmadan giremiyoruz mu arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

GTA4 mü yoksa EFLC mi? Bir de sınırsız mermili ve bütün silahlar için Trainer'i indir derim, indirdikten sonra klasörün GTA'nın içine atıyorsun oyuna girip F3 tuşuna basıyorsun bütün silahlar sınırsız mermili falan gelebiliyor ve oyunda ki her şeyi alabiliyorsun araba falan.
    http://www.gtaturk.com/forum/gta-iv-mod-galerisi/simple-native-trainer/

evet sınırsız ama silahlar bittiği zaman yeniliyim dedim şifre yazamadım beni roman a bağlıyor yeni görev istiyor bu adamı baya bana en kral silahlar lazım ve sınırsız ben bunu çözemedim neden yazmıyor. ilk görevide geçtim ama

• Bazen hile kullanmak gerekiyor bazı görevler insanı çileden çıkarıyor.
  • RONSPY kullanıcısına yanıt
    hangi trainer bi sürü var bu arada hort ama neyse
  • gta 4 ve san andreası hilesiz bitirmiştim

+ ve şöyle diyeyim hileli gta oynuyorsanız boşa vakit harcamışsınızdır (en az bir kez şifresiz bitirin)

zaten fi tarihinde bir yenisi çıkıyor onuda hileyle oynayıp ziyan etmeyin oyunu.

not: birkez şifresiz bitirip daha sonra hileli oynamakta ayrı bir zevklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 2 Mart 2014; 1:26:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.