Şimdi Ara

GTA:Liberty City Stories şifreleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
406.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: themanyax

Arkadaslar GTA LC de calan muziklerin isimlerini bilen varmı yada soundtrack olarak nerden indirebilirim bilen varsa yazsın yada pm atsın noolur yaw cok hosuma gitti muzikler. Oyunu bitirdim bitirince credits geldi orda yazıyodu biyerlere yazmak istedim fakat yazamadım isimlerini sarkıların.. Neyse bilen varsa sevinirim bea...

merhaba dostum zamanında bende o müzikleri çok aradım hatta internette isimleri var ama şarkıları hiç bir yerden bulamadım en sonunda youtubeye baktım orda sadece müzik videoları var onları indirip mp3 çevirip dinledim çok işe yarıyor

• araba veye helikopter şifrelerini bilen varmı liberty city stories in lütfen söyleyin çok önemli
  • 1. şehir ne zaman biticek ben 2 yee geçmek istiyorum artık sıkıldım su da yüzme şifresini yazıp 2 ye geçtim ama ölüce yada yakalanınca yeniden 1. ye gidiyorum oyunun sonlarındayım %11 doldu 105 günü geçti (bi tanıdığım 105 günden sonra geçiyosun dedi) lütfen yardım
  • Beni takip edenlerden nasıl kurtulaсam?
  • Paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Something

Beni takip edenlerden nasıl kurtulaсam?

1.start da game ye gel ordadan load game yap eski kayıttan devam et

2. insanlar sizi takip eder şifresini tekrar yap olmazsa

3. home ye tıkla yes e bas oyun yeniden gelince tıkla kayıttan devam et

biri banada yardım edebilirmi
  • gta LCde bi gorevde sana fotoğraf makinesi verip ne yapmanı istiyo yanasıl fotoraf çekcen anlamadımyardım edermısınız?şimdiden saolun
  • Bende anlamadım onu bi arkadaş arabayıpatlatıcan dedi. foto çekmek için right(r) ve daireye bas.
  • HERYERDE HELİKOPTER ŞİFRESİ ARIYORUM HALA KOYAN OLMADI YHA ONCA SİTEYE BAKMAMA RAMEN
  • eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: henry-14

PS 2 de oluyo mu bunlar

acele cevap bekliorum

ps2 gta liberty city cheat diye aratırsanız bulabilirsiniz. :)
  • bişey sorucam beyler ben bir şifre yazdım 1. bütün arabalar paarlak renkte olur! kurtulamıyorum taksi diye polise dalıyorum bi şifereyi 2. kez yazınca kurtulur muyum ?
  • ayrıca nasıl ps2 de henry 14 yazıcam ki
  • ve lütfen helikopter şifresi bulan saklamasın yoksa ararım olmasın nasıl rütbe yükseliyor nası binbaşı oluonuz yha

• ne kadar mesal o kadar çok rütnbe mi demeq
  • yersem çarıma n olur mı bann atar bu işaretler süper
  • yeni bir şifre buldum
    L1 - L1 - SOL - L1 - L1 - SAĞ - KARE - ÜÇGEN : KIYEFET VE TİP DEĞİŞTİRİR
  • gta liberty city stories psp
    oyun ters döndü tuşlar karıştı yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaangursel -- 19 Temmuz 2012; 21:22:50 >
  • güzel konu
  • FelixCrail kullanıcısına yanıt
    kardes polıae yakalanmamak ıcın arabanı boyat hemen yakıınıbda sonra gıtcen yer gozukur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.