Şimdi Ara

GTA Online İçin En İyi Dns Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Sürekli Olarak GTA V Online Oynuyorum. İnternet Olarak TTnet Hipernet Kullanıyorum 24 mb Hızında İnternetim Sitelerde Felan Takılırken Video Felan İzlerken Gayet Hızlı Sorun Yok Yani. Ama Gta Online Oynarken Servere Fazla Kişi Giriş Yapınca 25-30 Kişi Serverden Düşüyorum. Yani Belliki Bağlantı Sorunu Oluşuyor İnternetim 25-30 Kişi İle Oynamaya Çok Rahat Yetecek Bir Hızda Zaten İnternetide Tek Ben Kullanıyorum Herhangi Bir Bölünme Olmuyor 24 Mb Hız Direk Bana Ait Çeşitli Hız Sitelerinden Ölçüm Yapınca Hızımın 23'e Çıktığını Gördüm Yani İnternet Hızımda Bağlantımda Felan Bir Problem Yok. Birkaç Dns Ayarı Denedim Fakat Sonuç Dahada Kötü Oldu Online Oyunlar İçin Uygun Bir Dns Bulamadım. Sizin Bildiğiniz Bir Dns Varmı Online Oyunlarda Özellikle Mümkünse Gta V Onlinedeki Oyundan Düşme Lag Problemlerinizi Azaltacak Bir Dns Biliyormusunuz Tamamen Bu Sorunları Ortadan Kaldırmasını Beklemiyorum Fakat Oyundan Düşme Lag Problemlerini Olabildiğince Azaltacak Bir Dns Biliyorsanız Yazarsanız Çok Makbule Geçer Arkadaşlar Cevaplarınızı Bekliyorum Hayırlı Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İchigoTR -- 13 Ocak 2016; 21:38:21 >

• evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
  • Yandex DNS Bende 25 Mbps Süperonline var ve hiçbir sıkıntı olmuyor.
  • Aynı sıkıntı bendede mevcut dns ile yada internet hızından düşmüyor senin evine gelen bir problem var bu kanıyada şurdan vardım telefonun internetin açtım sıkıntı olmuyor ama bendede uydunet var uydunetten açtığımda mutlaka oyundan düşüyorum eskiden böyle bi problemim yoktu bizim kablotvnin kutusuna motor çarptı ondan sonra düzelmedi bir türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedicated server kullanmıyor R*. Hileye karşı doğru düzgün bir önlem yok. İlk çıktığında çok iyiydi, çok hızlı yükleniyordu. Şimdi ise 1-2 dk sürüyor yüklenmesi. Ama kendi görevime başkaları gelirse bende yüklenme diye bir şey olmuyor. Bu da bariz server kaynaklı demektir. Bazı şeylerin ciddi şekilde düzeltilmesi lazım. Herkes kendi bilgisayarından yüklesin, oyuncular oradaki boşluklara konulsun. Bu kadar zor olmamalı R* gibi bir şirket için.
  • huseyinözd eyvallah hocam deneyelim bakalım umarım işe yarar benim arkadaşta 8 mb superonline kullanıyor hemde 2 bilgisayar bölünüyor yani interneti ben tek başıma 24 kullanmama rağmen benden daha az oyundan düşüyor 1 senelik sözleşme yaptırmasaydım superonlineye geçerdim bu gidişle

Gio44 hocam haklısınız nette bir problem felan görünmüyor ping olarakda 24 ms görünüyo ama sorun nedir anlamadım bir türlü rockstar server kaynaklıda olabilir diyecemde hep problemli serverlerede denk gelmiyoruzdur herhalde çünkü ne zaman oyuna girsem en az 3 - 5 kez oyundan düşmem garanti

Firaristt hocam aynen dediğin gibi önlem yok bişe yok bakalım nolacak. birazda bakma yoklutan oynuyoruz gta onlineye benzeyen başka online yok olsa bu kadar hileci varken sabredip bu oyunu oynamazdım açıkcası ama napalım elimiz mahkum başka yok çünkü bu tarz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İchigoTR -- 16 Ocak 2016; 1:36:02 >

• Online da download pek onemli degil 24mbps fazlasiyla yeterli.

Upload hiziniz nasil?
    Sinyal kaybiniz ne kadar? (modem ayarlari/bilgi)
    Hangi sunuculara baglaniyorsunuz? Ulke olarak veya ping olarak gozukuyor ise en yakin/dusuk olani tercih edin. (GTA Online sistemi tam olarak nasil bilmiyorum, verdiklerim geneldir.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MarjinaL -TR kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam upload hızım 1.9 mb
    sinyal kaybı derken tam olarak anlamadım ben kablolu kullanıyorum interneti yani kablosuz ağ üzerinden bağlanmıyorum. gta onlinede sunucu seçimi gibi birşey yok hocam otomatik olarak herhangi bir sunucuya bağlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: İchigoTR

merhaba hocam upload hızım 1.9 mb
    sinyal kaybı derken tam olarak anlamadım ben kablolu kullanıyorum interneti yani kablosuz ağ üzerinden bağlanmıyorum. gta onlinede sunucu seçimi gibi birşey yok hocam otomatik olarak herhangi bir sunucuya bağlanıyor

veya hat zayiflamasi (dB)

Muhtelemen sizden kaynakli bir sorun degildir.

Ping degerlerine bakma imkaniniz var mi peki?

merhaba hocam ping değerinede baktım speedtest'den 24 ms görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: İchigoTR

merhaba hocam ping değerinede baktım speedtest'den 24 ms görünüyor

SpeedTest, hosting ile senin arandaki gecikmeyi olcuyor.

Rockstar sunuculari ile sizin aranizdaki gecikmeyi (ping) kastetmistim.

Oyun gostermiyorsa, ufak bir Google aramasi ile "game ping test" basit bir program isinizi gorur.

Zaten sunucu secme durumu yoksa ping ogrenmenin bir anlami kalmiyor, sistem otomatik olarak uzakliga gore atiyordur.

aynen hocam sunucu seçme yok malesef keşke olsa şu düşme olayları felan o zaman gerçekten azalırdı. ilginiz yardımınız için çok teşekkür ederim anlaşılan böyle idare edecez artık napalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.