Bildirim
GTA Online Soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Franklin'de zaten Chop ile karşılaşmışsınızdır. Sadık dostumuz köpeğin dışında, denizde jaws, dağlarda vaşak mı leopar mı çözemediğim gördüğünde saldıran yırtıcı kedi, inek, geyik ve ceylan benim denk geldiklerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: frenzy
Franklin'de zaten Chop ile karşılaşmışsınızdır. Sadık dostumuz köpeğin dışında, denizde jaws, dağlarda vaşak mı leopar mı çözemediğim gördüğünde saldıran yırtıcı kedi, inek, geyik ve ceylan benim denk geldiklerim.
Hocam online
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ev Hamsteri -- 26 Ekim 2013; 20:06:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: frenzy
Franklin'de zaten Chop ile karşılaşmışsınızdır. Sadık dostumuz köpeğin dışında, denizde jaws, dağlarda vaşak mı leopar mı çözemediğim gördüğünde saldıran yırtıcı kedi, inek, geyik ve ceylan benim denk geldiklerim.
Online o sormuş hocam online da franklin yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pardon okuduğumu anlamamışım. Bende göremedim ne görevlerde nede free takılırken.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X