Şimdi Ara

GTA SA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oğluma GTA SA aldım. Kurulumda hiç bir sorunla karşılaşmadım. Herşey yolunda gitmişti. Ama tüm kurulum işlemi bittikten sonra ne başlat menüsünden ne de masa üstündeki icomdan açamıyorum. Üstünü clikliyorum ama ne bir hata mesajı nede başka bir şey. Sanki oyunu açmak için hiç bir hamle yapmamışım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Saygılarımla

• İyi günler siz kısayola sağ tıklayıp özelliklerini açın c/proğram files/rockstar game/Grand thef auto san andres gibi bir yazı bulmanız lazım o yazı yoksa açılmayabilir birde crack gibi şeywardır onu yapmanız lazım olabilir.Siz bunları bir deneyin
  • Kendi başına kurabilecek yaşta değilse oyunun içeriği oğlunuz için zararlı olabilir.
  • çünkü araba kaçırma hırsızlık we daha kötü şeyler war.
  • Teşekkür ederim arkadaşım ama ben bunu defalarca yükleyip sildim. Konfigürasyonum oldukça iyi ama olmuyor.
  • Arkadaşlardan birisi "Hedef" bölümüne göz atmanızı söylemiş bende ona katılıyorum. Eğer o oyunu açacak file ile bağlantılı değilse bu yüzden tepki vermiyor olabilir.
  • Sebebi Ekran Kartının sürücüsünden.Son Sürücüleri kurun
    (Bende ayni sorunla karşılaşmışdım)Kolay Gelsin
  • hiçbi yöntem olmadıysa oyun ilk çıktığında forumda bi kaç arkadaş 5 cd lik gta sa oyunu aldığını ve sizin yaşadığınız gibi oyuna girmeye çalıştıklarında makinanın hiçbi tepki vermediğini söylemişlerdi. bende o dönemde bu sorunu oyunun 5. cd lik hatalı versiyon olmasına bağlamıştım.. acaba sizin aldığınız gta sa kaç cd, dvd mi ? tabi tüm 5 cd lik versiyonlarda böyle bi sorun yok. bazı 5 cd ler sorunsuz açılabiliyor yada kurulumda farklı problemler çıkarabiliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 3 Eylül 2005, 5:40:56 >
  • Bendeki bu oyun 6 CD. Kurulum esnasında hiç bir sorunla karşılaşmadım. Ayrıca kısayolun hedefi ile oyunun uygulama dosyası birbirini tutuyor. Yani onda da bir sorun yok. Ekran kartının sürücülerinden olabilir demiş bir arkadaş. Onu denemedim henüz. Umarım bu çözüm olabilir. Herkese teşekkür ederim
  • Fenerbahçeli kardeşim bende bir cevap yazdın diye heyecanla açtım ama nafile. Amüa yakında senin taktiğini uygulamayı düşünüyorum yani :
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.