Şimdi Ara

GTA SAN ANDREAS [Error Topic]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet GTA:SA alıp error verenler burada tartışma ortamı yaratalım çözüm yolları bulalım. LÜTFEN

• error meror yok buda nereden cıktı yawww
  • ağa oyunun neresinde hata veriyo
    onu söyle kurulurken mi
  • Bak şimdi oyunu kuruyorum güsel güsel sonrada kırıyorum oda güsel fakat daha sonra oyun açılıyor ve introyu geçtikten sonra kendiliğinden hata mata vermeden kapanıyor.
  • cd ama;
    Grant Theft Auto DVD browser yazıyor cd den açtığımız klasör var ya orada install diye yeşil bişey var onu açtığımda başında DVD browser yazıyor. sizinkide öylemi ???
  • Bir cvp verin ya lütfeen
  • Şimdi oyunun cdsini bilgisayara koydum. winrar ile tüm rarları aynı klasöre açtım ve setup.exe ye basarak oyunu güsel bir şekilde kurdum. Daha sonra hoodlum klasörünün içindekilerin hepsini seçtim ve Grant Theft Auto San Andreasın bulunduğu yere kopyaladım kopyalarken değişim sordu ve evet dedim. Sonra oyunu açtım videosunu seyrettim sonra gta amblemi çıktı ve oyun beni windowsa döndürdü. hiç bir hata mata vermedi sizce neler yapmalıyım ekran kartının sürücüsünü güncellesem olurmu dersiniz...
    -----------------------------------
    SYSTEM:
    64 MB Onboard Ekran Kartı [SIS]
    764 MB RaM
    Intel Pentıum 4.2.8
    Gerekli HDD alanı var.

Güncelleme Yaparsam onu nasıl yaparım bilmiyorum sizce nasıl yaparım??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UP
  • quote:

Orjinalden alıntı: MegaWolf

Şimdi oyunun cdsini bilgisayara koydum. winrar ile tüm rarları aynı klasöre açtım ve setup.exe ye basarak oyunu güsel bir şekilde kurdum. Daha sonra hoodlum klasörünün içindekilerin hepsini seçtim ve Grant Theft Auto San Andreasın bulunduğu yere kopyaladım kopyalarken değişim sordu ve evet dedim. Sonra oyunu açtım videosunu seyrettim sonra gta amblemi çıktı ve oyun beni windowsa döndürdü. hiç bir hata mata vermedi sizce neler yapmalıyım ekran kartının sürücüsünü güncellesem olurmu dersiniz...
    SYSTEM:
    64 MB Onboard Ekran Kartı [SIS]
    764 MB RaM
    Intel Pentıum 4.2.8
    Gerekli HDD alanı var.

Güncelleme Yaparsam onu nasıl yaparım bilmiyorum sizce nasıl yaparım??

Bana sorarsan ekran kartin onboard oldugu için sorun yapiyor olabilir. ( Iyi bir ekran karti almanin zamani çoktan geçmiş. )

• o zaman ekran kartı alacağız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.