Şimdi Ara

GTA San Andreas Hot Coffee Mod v2.1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
124.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hot coffe mod gta san andreas bu gösterdiğin linkte yok sen benim emailime atarmısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuffguy

hot coffe mod gta san andreas bu gösterdiğin linkte yok sen benim emailime atarmısın?

Rapidshare den dosya indirmesini bilmiyorum demen daha doğru olacak o linke tikla free yazan tikla saniye geri saymaya başlayacak sonra indirebilecegin bir link çıkacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalinden alıntı: mussa

yaw ben bi türlü kızı tatmin edemiyorum,sürekli ileri geri yapıyorum olmuyor!!!

haydar dümene sor o biliyodur

Kopardın ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1122 -- 30 Ağustos 2005, 0:47:28 >

• bi ara gazetelerde bu modla şiddet ve uyuşturucu unsurlarının da açıldığı yönünde rivayetler vardı doğrumu arkadaşlar?
    bir s.a. ile ilgili e-kolayda(hafızam kötüdür yanlış olabilir) bazı şeyler yazıyordu bunlar(verilmiş olabilir);

quote:

# Oyunun içinde ABD'nin UFO araştırmalı yapıldığı iddia edilen ultra gizli askeri bölgesi 51. Bölge'yi (Area 51) temsil eden Area 69 adlı bir bölüm var. Bu bölüme zaman zaman UFO'ya benzer araçlar iniyor.

# Dağlık alanda dolaşıldığında 'Koca Ayak Yeti' adlı dev görünüyor.

# Bir kargo uçağının içine girildiğinde 'Siyah giyen adamlar' filmindeki uzaylı avcıları beliriyor ve filmdeki repliklerle saldırıyorlar.

# El Castillo del Diablo'daki kayalıklarda altı ceset torbası gizli.

# Oyunda şoförü olmayan tehlikeli hayalet arabalar dolaşıyor.

# Los Angeles'taki meşhur dev HOLLYWOOD yazısına atıfta bulunan VINEWOOD yazısının yanında intihar uçakları seyredilebiliyor.

# Oyun içindeki tabelaların bazılarında rakip oyunların afişleri var.

# Belirli noktalardan Oblivion adlı paralel bir evrene geçiliyor.

# CJ'in annesinin mezarına gidildiğinde hayaletler görünüyor.

ben format atınca oyunu yüklemedim bu yüzden bunları incelemedim.

• eyvallah deneyelim bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Richy of Istanbul

eyvallah deneyelim bakalım

Abi yazdan konuyu hortlatmışsın
  • abi cok iyi evladımn?
  • Bu mod Rockstargames tarafından yasaklandı.O yüzden bu yamayı yayınlayan yabancı sitelere ceza verildiği bile söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 7 Haziran 2006; 15:06:13 >
  • konu 2 kere hortlamış yaw

quote:

Bu mod Rockstargames tarafından yasaklandı.O yüzden bu yamayı yayınlayan yabancı sitelere ceza verildiği bile söyleniyor.
    arkadaşım bunların hepsi dagın görunen kısmı yaw bakma sen eger rockstar games bu patchin kullanılmasını istemeseydi el altından piyasaya sürermiydi hi? şimdide çıkmış bu modu yasakladık biz diye göz dagı vermek için ve milletin gözunde iyi aile yapımcısı olmak için bikaç siteye ceza veriyo...ya bırakın allah aşkına böyle şeylere inanmayın bunların hepsinin altında PARA yatarrrrr...

• Ya biz nasıl burada şey etcez kızı ileri geri yapıyom adam yoruluyor
  • link çalışmıyor
  • ya cidden bilen yok mu ileri geri yapınca bişi olmuo ritim düşüo
  • Evet link çalışmıyor
  • Yavvv adamlar nelerle uğraşıyolar
  • bu modun save li file si var mı kimsede
  • Bizde bu modu konuşuyoduk burda
    http://forum.donanimhaber.com/m_15064112/tm.htm
  • PC için ise çoğunun net bağlantısı da vardır. Net bağlantısı olanlar için bu görüntüler zaten ulaşılabilir durumda. Netin yarısının bunlar tarafından kaplandığını herkes biliyor. Gereksiz sadece haber diye verilmiş ve bazı şikletleri karalamak için çıkartılmış bir haberdi zamanında. O mtmlerin sivil toplum kuruluşlarının interneti yasaklaması gerekiyor ki buna da güçleri yetmez
  • link ölü tkrr upload etseiz bi denerdik
  • ya aga cafe ıcmek dıyo yes dıyom ıcerı gostermıyo bnde ndn acaba e malıme de atabılrsın bu cvp ?? acıl yardım
  • saol dost
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.