Merhaba arkadaşlar. 3gb RAM 32bit işletim sistemi 2.17GHZ Windows Vista Home Premium yükle laptobumda GTA bile oynayamıyorum. Oyunun bitimi ve çözünürlüğünü yükselttiğimde hemen kasmaya başlıyor. PC 'nin özellikleri iyi olmasına rağmen yinede kasıyor.
Ekran kartını tam olarak bilmiyorum ama Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: dhciwiici
Merhaba arkadaşlar. 3gb RAM 32bit işletim sistemi 2.17GHZ Windows Vista Home Premium yükle laptobumda GTA bile oynayamıyorum. Oyunun bitimi ve çözünürlüğünü yükselttiğimde hemen kasmaya başlıyor. PC 'nin özellikleri iyi olmasına rağmen yinede kasıyor.
Ekran kartını tam olarak bilmiyorum ama Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family yazıyor
Ekran kartınız onboard. Oyunun açıldığına şükretmelisiniz.
İyi forumlar.
hocam ekran kartını değiştiremem dimi laptop ya
quote:
Orijinalden alıntı: dhciwiici
hocam ekran kartını değiştiremem dimi laptop ya
Normalde değiştirebilirsiniz ama şu an içinde ekran kartı olmadığı için kasada boş yer olmama şansı olabilir / ekran kartı slotu olmama şansı olabilir / kasayı açarsanız garantisi gider / ekran kartını koyana kadar işlemciye ya da fanlara zarar verebilirsiniz vs. vs.
değiştirmek çok masraflı iş diye biliyorum. oyun için bence herzaman masaüstü alınmalı.
Harici Ekran kartı olmadığından performans vermiyor . Laptop ekran kartını nasıl değiltireceksin kardeşim bord ile bütünleşik halde nerdeyse riske girme
Harici ekran kartlı bir notebook almanız gerekir.Elinizdeki notebook ile sadece msn facebook internette takılabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: yaso3597
Harici Ekran kartı olmadığından performans vermiyor . Laptop ekran kartını nasıl değiltireceksin kardeşim bord ile bütünleşik halde nerdeyse riske girme
Dikkat ettiyseniz risklerini yazmıştım yazımda
Görmedim Pardon .
arkadaşlar intel pentium 4CPU 3.00 GHZ 1 Gb ram microsoft windows xp service pack (3 build 2600) ekran kartı 256 mb nividia geforce 6200 turbocache
gtayı hafif kasıyor bunu kasmaması için neler yapabilirim ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme