Şimdi Ara

GTA V

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GTA V çıktı ama çok büyük 80 GBdan daha büyük ve nerdeyse 100'e yaklaşıyor. İndirip internet kotasını halletmektense sanırım ben kutulusunu alıcam satışa çıkmış;http://aralga.me/gta-serisi fiyatta fena değil aslında 7 dvd çıkıyormuş altına yazılan yorumlarda iyiydi. Alıcam bu da kutusuyla dursun evde.
     GTA V

• Reklam kokusu aliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anca kokusunu alırsın zaten iyilik yapmaya çalışıyoruz şurda sanki oyunu ben satıyorum.
  • ... valla sana neyse keşke yazmasaydın altına o zaman ama olsun ben sizin canınız sağolsun*.* siz kimdiniz bu arada *_*
  • dvd leri yukledigin de toplam 50gb ını yuklemiş oluyorsun , 40gb daha netten güncelleme cekiceksin ..bunu biliyormuydun peki?
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Hayırrr !!!!! bu kadar büyük bilmiyordum cahillik kötü inş ölmem
  • 50 gb 50 gbdir begenilmicek birseyi yok bencee bende bir cok kez almak istedim fakat boyutundan dolayı cesaret edemedim yararlı bir bilgi olmuş sağolasın iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altta yazılan yorumları okudum attığın linkte. Bozuk dvd çıktı diye yazmış birisi. Aral yardımcı olmamış hiç bu konuda. 3kağıtçı galiba firma.
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    ben onu görmemişim bozuk dvd mi çıkmış??? bir oyun alalım dedik olanlara bak şaka gibi.
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    ben yorumu bulamadım atsana bir yaa :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.