Şimdi Ara

GTA V anlatıldığı kadar iyi mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunun en dandik videosu yüz binlerce izlenme alıyor,o oyun için sistem topluyorlar,saatlerce sadece o oyun için vakit geçiriyorlar ben şimdiye kadar uzun süreli oynamadım(Arkadaşta vs. oynamışlığım vardır) ama nedense bu oyunun o kadar ilgiyi hak etmediğini düşünüyorum.

Oyun kötü değil yanlış anlaşılma olmasın ama sizce anlatıldığı kadar iyi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Görev yapmayı bıraktım haritada saatlerce kafama göre geziyorum ve hala görmediğim vay be dediğim yerler çıkıyor. Zevk meselesi tabi ama bence oyun severlerin olmazsa olmazı
  • Bir müddet sonra sıkılıyorsun. Yanına teleport olup öldüren adam mı dersin. TDM 'de ölmeyen adam mı dersin. Aklına gelebilecek her hile var. Bir çözüm bulamadılar. İlk 1 ay oynadık bizde sonra yüzüne bile bakmadık sattım sonrasında da.
  • Biraz oynadıktan sonra sıkıyor. Hikayesi GTA 4 kadar iyi değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Overrated. Gta san andreas ve gta 4 daha iyiydi.

• O oyun için sistem toplayan var mı? Sanki 2016 oyunu gibi. 2013 oyunu birazcık iyileştirme yapılmış. Çok da şey istemiyor bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararını sen ver

Hikayeyi 50 saat oynarsın
    Haritada en az 50 saat gezersin
    Online bölümde görevlerle falan en az 100 saat meşgul olursun.

Bundan sonra yavaş yavaş sıkılmaya başlarsın ama sonuçta özgür dünya arada tekrar girer oynarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar büyük harita yapıp içeriğini bomboş yapmışlar malesef. Offline soygun görevleri daha fazla olabilirdi. Para kazanmak da çok zor.
    Oyun tatmin etmiyor. Yine de alınmalı ve oynanmalı. Çok eğlenceli bir oyun.
  • Oyundan ne beklediğine ve nasıl oynadığına bağlı. Bende direk düz görev yapan, boş boş dolaşmaktan keyif almayan biri olarak oynadım, bitirdim, kenara koydum ve o kadar beğenmedim. Heist'leri çok iyi ama onun dışında pek bir şey bulamadım. Fakat GTA'yı GTA yapan sevenler, görevler bittikten sonra belki hiç yapmadan şehirde gezip, çeşitli şeyler deneyip, neler olacağına bakıyor öyle keyif alıyor. Zaten o zaman Rockstar'ın oyuna ne kadar emek harcadığı ortaya çıkıyor.
  • Ya biz büyüdük bıktık ya da oyunlar çok klişeleşti ama mesela Gta San Andreas'ı yenilenmiş grafiklerle getirseler bir 100 saat oynarım herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Ya biz büyüdük bıktık ya da oyunlar çok klişeleşti ama mesela Gta San Andreas'ı yenilenmiş grafiklerle getirseler bir 100 saat oynarım herhalde.

SA'ın radyoları çok güzeldi K-Rose favorimdir

• bir gta 4 değil fakat haritası güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyundan ne beklediğine ve nasıl oynadığına bağlı. Bende direk düz görev yapan, boş boş dolaşmaktan keyif almayan biri olarak oynadım, bitirdim, kenara koydum ve o kadar beğenmedim. Heist'leri çok iyi ama onun dışında pek bir şey bulamadım. Fakat GTA'yı GTA yapan sevenler, görevler bittikten sonra belki hiç yapmadan şehirde gezip, çeşitli şeyler deneyip, neler olacağına bakıyor öyle keyif alıyor. Zaten o zaman Rockstar'ın oyuna ne kadar emek harcadığı ortaya çıkıyor.

GTA IV'le beraber gelen internet olayını geliştirmişler,bu benim gibi Offline oynayanlar için bir kıyak olmuş.

Gerçi şu araba alma olayı karışıkmış ama olsun.

Şahsen kaza modellemerinden ziyade kontroller ve yapay zeka düzelse alabilirim.

Gezme olayını ise severim.

• Multiplayer tarafı dendiği gibi ilk zamanlar çok keyifliydi.Heist bile başlı başına bir oyun olarak çıkabilecek tat olarak yapılmış.Ancak araya girip hack işleri ile uğraşan arkadaşlar multiplayeri de bîr zaman aonra bunaltıcı duruma getirdiler.

Senaryo olarak hep söylemişimdir.Bir bütünlük yok farklı karakterler olması değişik bir deneyim ama anahikaye olarak bu sefer konu çok dağılıyor.O yüzden alışıla gelen tek karakter üzerinden gidilseydî bence çok daha fazla ilgi çekerlerdi.

Ama tabi yinede tüm oyunculara hitap eden bir yapıt diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Multiplayer tarafı dendiği gibi ilk zamanlar çok keyifliydi.Heist bile başlı başına bir oyun olarak çıkabilecek tat olarak yapılmış.Ancak araya girip hack işleri ile uğraşan arkadaşlar multiplayeri de bîr zaman aonra bunaltıcı duruma getirdiler.

Senaryo olarak hep söylemişimdir.Bir bütünlük yok farklı karakterler olması değişik bir deneyim ama anahikaye olarak bu sefer konu çok dağılıyor.O yüzden alışıla gelen tek karakter üzerinden gidilseydî bence çok daha fazla ilgi çekerlerdi.

Ama tabi yinede tüm oyunculara hitap eden bir yapıt diyebilirim.

128 GB SSD'nin yarısını doldurmaya değer mi ?

• Haritada kendi arabanla gezmek bile mukemmel bir duygu.Ben 250 saate yakin oynamisimdir belki bazen sikiliyorum ama 1-2 ayda bir gelen updatelerle tekrar oynama hevesin geliyor merak etme.Sikildiysan race yaparsin,Team Deatmatch yaparsin en olmadi heist,mission falan yaparsin

• quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

Haritada kendi arabanla gezmek bile mukemmel bir duygu.Ben 250 saate yakin oynamisimdir belki bazen sikiliyorum ama 1-2 ayda bir gelen updatelerle tekrar oynama hevesin geliyor merak etme.Sikildiysan race yaparsin,Team Deatmatch yaparsin en olmadi heist,mission falan yaparsin

Evimde internet yok doğal olarak Online/Update vs. oynama /yapma şansım da yok.

Benim için önemli olan Offline kısmı araba vs. şeyleri almak içinde Online olmak zorundayız sanırım. :/

• quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

Haritada kendi arabanla gezmek bile mukemmel bir duygu.Ben 250 saate yakin oynamisimdir belki bazen sikiliyorum ama 1-2 ayda bir gelen updatelerle tekrar oynama hevesin geliyor merak etme.Sikildiysan race yaparsin,Team Deatmatch yaparsin en olmadi heist,mission falan yaparsin

Evimde internet yok doğal olarak Online/Update vs. oynama /yapma şansım da yok.

Benim için önemli olan Offline kısmı araba vs. şeyleri almak içinde Online olmak zorundayız sanırım. :/

Offline da da ev araba alabilirsin.Garajin varsa telefonun web sekmesinden araba siparis edebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.