Şimdi Ara

GTA V Crew'imiz (LegendaryTurks) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
4.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyundan çıktım girdim karakterim silinmiş + Crew tıklayınca SOCIAL CLUB ERROR diye bi yazı çıktı
  • PSN ID:TonyMonntana
    Social clup ID:Hikky92
  • Online deki hatalar düzeldi. Karakter silinmiyo artık ve hepinizi facebook sayfamıza beklerizhttps://www.facebook.com/groups/167100193494349/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve PSN'den bkirimli ve Novancini ekleyin invite atarız

• quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Beyler bu Crew'deki hiyerarşi ne işe yarıyor?

Üyelerin crew'deki rütbeleri, rütbe arttıkça daha çok yetki oluyor. İlk önce herkes Muscle'dan başlıyor eğer çok aktif olduğunuz yada iyi işler yaptığınızı görürsek bi üstü olan Representatives yapıyoruz zaten orda her rütbenin yanındaki infodan öğrenebilirsin hangi rütbe ne iş yapıyor diye

• Sonunda girdim bende

• quote:

Orijinalden alıntı: SQaWeR

quote:

Üyelerin crew'deki rütbeleri, rütbe arttıkça daha çok yetki oluyor. İlk önce herkes Muscle'dan başlıyor eğer çok aktif olduğunuz yada iyi işler yaptığınızı görürsek bi üstü olan Representatives yapıyoruz zaten orda her rütbenin yanındaki infodan öğrenebilirsin hangi rütbe ne iş yapıyor diye

Tamamda işte o yanında yazanları anlamadım?Oyun içi bir etkisi olucak mı yoksa çetede üye alma,atma gibi işler mi?
  • Psn id: gokhangg
    Social CLub: sfunder
    Eklesin arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crew e alın lütfen.Helikopter hariç her şeyi iyi kullanabilirim,silahı ortalama kullanabiliyorum.ayak işleri hariç her şeyi yapabilirim. PSN ve Social Club id im aynı:Metehanduil
  • crew den ayırlıyorum kimse birbirini takmıyor yalnız anlamış değilim bir soru soruyorum kimseden tık yok sesim geliyormu diyince geliyor diyorlar böyle zor olur yükselmek kolay gelsin
  • Oyunun heyecanından bazen geri dönüşler olmayabiliyor. Ben gün içinde 3-4 farklı arkadaşla oynadım. gayet güzel geçti.
    200 kişilik grubun hepsinin aynı olmasını beklememek lazım.
  • online sisteminde karakterlerimiz silinmiş ama yeniden başladık. sanırım bi daha böyle bi sorun yaşanmaz. grubumuz için bi chat odası oluştursak diyorum. orda sözleşip, oyunla ilgili sorularımızı orda sorarız elbet 200 kişiden bir iki kişi orda olur yardımcı oluruz birbirimize
  • facebook sayfasını takip edebilirseniz oradan haberleşmeler sağlanıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Tamamda işte o yanında yazanları anlamadım?Oyun içi bir etkisi olucak mı yoksa çetede üye alma,atma gibi işler mi?

Onlinede etkisi sadece büyük soygunda para paylaşımını lider yapıyo onun dışında işte fazla şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

crew den ayırlıyorum kimse birbirini takmıyor yalnız anlamış değilim bir soru soruyorum kimseden tık yok sesim geliyormu diyince geliyor diyorlar böyle zor olur yükselmek kolay gelsin

PSN'iniz neydi? Çünkü şuana kadar oynadığım herkes çok iyiydi

• quote:

quote:

crew den ayırlıyorum kimse birbirini takmıyor yalnız anlamış değilim bir soru soruyorum kimseden tık yok sesim geliyormu diyince geliyor diyorlar böyle zor olur yükselmek kolay gelsin

EmreYLDRM bilmiyorum banamı denk geldi ama benim gibi başkasıda vardı o anda
  • Arkadaşlar benide ekleyin hergün düzenli olarak oynarım social ID ugur093

• quote:

quote:

quote:

EmreYLDRM bilmiyorum banamı denk geldi ama benim gibi başkasıda vardı o anda

Şuan daha yeni açıldığı için bu tür kişiler olcaktır 273 kişide onları engelliycez eğer şikayet edersen bize hallederiz

• Ve çete olarak TİTAN UÇAĞI'nı çaldık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6EE0A332 -- 5 Ekim 2013; 17:45:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.