Şimdi Ara

GTA V FPS testi 'Hangi sistemde nasıl çalışacak?' özel video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
4.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Windows 8.1 İşletim Sistemim Var. İşletim Sisteminden İçinde Kurulu Tüm Uygulamalara Tüm Driver'lara Kadar Hepsi Güncel Durumda.

İntel i7 3630 QM 2.40 GHZ İşlemci turbo bost ile 3.40 GHZ
    16 GB DDR 3 1600 MHZ Ram
    5400 RPM Mekanik Harddisk
    Nvidia GT 650 M 4 GB Ekran Kartı
    Full HD Monitör Gibi Özelliklere Sahip Bilgisayarım

Ekstra Oyunlarda Isınmasın Diye Fan Standının Üzerinde Kullanıyorum.

battlefield 3 oyunu oynadım şimdiye kadar sadece. en düşük ayarlarda 25 ile 30 fps arasında oynamıştım.

Ben Kaldırmaz Diye GTA 5 Almadım. Çoğu Kişi Harddisk Yerine SSD Olsa Sistem 4 Katı Kadar Hızlanacağı İçin Sorunsuz Çalışırdı Ama Şimdi Kasma Yapabilir Gibi Şeyler Söylemişlerdi Bana Bende Hiç Yönelmedim Oyuna Sizce Alsam Sistemim Açarmı. Açarsa Grafik Kalitesi İdare Eder Seviyelerde Olur Mu ???

• Çalıştırır .

• quote:

Orijinalden alıntı: farazicosmos

Dizüstü Bilgisayar Kullanıyorum. Windows 8.1 İşletim Sistemim Var. İşletim Sisteminden İçinde Kurulu Tüm Uygulamalara Tüm Driverlara Kadar Hepsi Güncel Durumda. İntel i7 3630 QM 2.40 GHZ İşlemci turbo bost ile 3.40 GHZ16 GB DDR 3 1600 MHZ Ram5400 RPM Mekanik HarddiskNvidia GT 650 M 4 GB Ekran Kartı Full HD Monitör Gibi Özelliklere Sahip BilgisayarımEkstra Oyunlarda Isınmasın Diye Fan Standının Üzerinde Kullanıyorum. battlefield 3 oyunu oynadım şimdiye kadar sadece. en düşük ayarlarda 25 ile 30 fps arasında oynamıştım. Ben Kaldırmaz Diye GTA 5 Almadım. Çoğu Kişi Harddisk Yerine SSD Olsa Sistem 4 Katı Kadar Hızlanacağı İçin Sorunsuz Çalışırdı Ama Şimdi Kasma Yapabilir Gibi Şeyler Söylemişlerdi Bana Bende Hiç Yönelmedim Oyuna Sizce Alsam Sistemim Açarmı. Açarsa Grafik Kalitesi İdare Eder Seviyelerde Olur Mu ???

test videosundaki 460m ekran kartı sendeki 65m ekran kartının bir tık gerisinde. geri kalan işlemci ve ram neredeyse aynı. bence sen bu donanımın ile medium'da ortalama 22-25 fps alabilirsin. oynanabilirlik sınırında duruyor. belki bir kaç ayar daha kısarsan 30 fps değerini de geçersin. ve bu oyun low ayarda bile güzel. zira ben xbox 360'da oynadım grafikler orda bile güzel görünüyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: farazicosmos

Dizüstü Bilgisayar Kullanıyorum. Windows 8.1 İşletim Sistemim Var. İşletim Sisteminden İçinde Kurulu Tüm Uygulamalara Tüm Driverlara Kadar Hepsi Güncel Durumda. İntel i7 3630 QM 2.40 GHZ İşlemci turbo bost ile 3.40 GHZ16 GB DDR 3 1600 MHZ Ram5400 RPM Mekanik HarddiskNvidia GT 650 M 4 GB Ekran Kartı Full HD Monitör Gibi Özelliklere Sahip BilgisayarımEkstra Oyunlarda Isınmasın Diye Fan Standının Üzerinde Kullanıyorum. battlefield 3 oyunu oynadım şimdiye kadar sadece. en düşük ayarlarda 25 ile 30 fps arasında oynamıştım. Ben Kaldırmaz Diye GTA 5 Almadım. Çoğu Kişi Harddisk Yerine SSD Olsa Sistem 4 Katı Kadar Hızlanacağı İçin Sorunsuz Çalışırdı Ama Şimdi Kasma Yapabilir Gibi Şeyler Söylemişlerdi Bana Bende Hiç Yönelmedim Oyuna Sizce Alsam Sistemim Açarmı. Açarsa Grafik Kalitesi İdare Eder Seviyelerde Olur Mu ???

test videosundaki 460m ekran kartı sendeki 65m ekran kartının bir tık gerisinde. geri kalan işlemci ve ram neredeyse aynı. bence sen bu donanımın ile medium'da ortalama 22-25 fps alabilirsin. oynanabilirlik sınırında duruyor. belki bir kaç ayar daha kısarsan 30 fps değerini de geçersin. ve bu oyun low ayarda bile güzel. zira ben xbox 360'da oynadım grafikler orda bile güzel görünüyordu.

• Valla hacilar şansima mi yoksa BSC ekibine mi Teşekkür etsem bilemedim.. 3 gündür haril haril sürekli GTX 560 Ti Top Edition ekran karti ile GTA 5 oynayabilirmiyim diye sorup duruyodum konularda ve videoda En net cevabi aldim diyebilirim.. Eğer videodaki incelemelere yakin sonuçlar elde edilirse Tarihin ötesi diyebileceğimiz, Piyasaya çikali 4 sene olacak bi ekran kartiyla bile 40 50 fps ile oynayabileceksek bu GTA 5'i kimse bu oyunun ekran karti optimizasyonu kötü diyemez herhalde..

Hee şunuda söyleyeyim şuan dahada misliyle eşşek gibi pişman oldum 770 Ti'i sattiğim için.. Siz siz olun ekte yedekte paraniz yoksa Ekran kartinizi satip güncellemeye kalmayin sonra alamiyosunuz, O para illa ki bi yerlere gidiyo.. Emektar GTX 560 Ti Top'a kaldi işimiz.. GTX 970 diye yola çiktik 560 Ti'e kaldik.. Dimyata pirince giderken evi barki yok ettik valla..

• Merhaba arkadaşlar Benim cihazım Asus K56CB Ultrabook İ7-3537U ve Ekran Kartım Nvidia GT 740M Bu özellikte ki bir cihazda GTA V oynayabilir miyim ? Şimdi nerdeyse oyun vereceğim 200 TL fakat alır da oynayamazsam cidden yazık olur . En azından bir fikri olan açıklama yapabilir mi ? Bu konularda pek bir bilgim yok yardımcı olursanız mutlu olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sametiki

Merhaba arkadaşlar Benim cihazım Asus K56CB Ultrabook İ7-3537U ve Ekran Kartım Nvidia GT 740M Bu özellikte ki bir cihazda GTA V oynayabilir miyim ? Şimdi nerdeyse oyun vereceğim 200 TL fakat alır da oynayamazsam cidden yazık olur . En azından bir fikri olan açıklama yapabilir mi ? Bu konularda pek bir bilgim yok yardımcı olursanız mutlu olurum.

Merhaba low medium arası acarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntel Pentium G3258 8gb ram AMD R9 270X 2gb 256bit sizce açar mı bu donanım?Ekran kartım Gigabyte H81M-S2PU

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmonstar35

İntel Pentium G3258 8gb ram AMD R9 270X 2gb 256bit sizce açar mı bu donanım?Ekran kartım Gigabyte H81M-S2PU

Benim de işlemcim A4Tech x7

• KONSOLCULAR OYUNLARI OYNAYIP TOZLU RAFLARA KALDIRDI SİZ HALAA OYNIYACAĞIM DİYE UĞRAŞIN

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmonstar35

İntel Pentium G3258 8gb ram AMD R9 270X 2gb 256bit sizce açar mı bu donanım?Ekran kartım Gigabyte H81M-S2PU

Açmazsa çöpe degil camdan at şaka bi yana rahat 60fps 1080p Fhd yuksek ultra ayar oynarsın GTA V i.
    (Benimde islemci G3258 fakat ekran kartı r7 260x ben bile 60fps 1080p oynuyorum medium ayarda..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Gergedan -- 15 Nisan 2015; 10:02:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametiki

Merhaba arkadaşlar Benim cihazım Asus K56CB Ultrabook İ7-3537U ve Ekran Kartım Nvidia GT 740M Bu özellikte ki bir cihazda GTA V oynayabilir miyim ? Şimdi nerdeyse oyun vereceğim 200 TL fakat alır da oynayamazsam cidden yazık olur . En azından bir fikri olan açıklama yapabilir mi ? Bu konularda pek bir bilgim yok yardımcı olursanız mutlu olurum.

Merhabalar 720p 30fps medium ayarda oynarsın yani rahat oynarsın.

• merhabalar ;

i7-4710MQ işlemci
    8gb ram
    ddr5 2gb 860m ekran kartı.
    ssd de mevcut.
    Sizce nasıl fps alırım?

• http://i.hizliresim.com/mPjpzR.png

Burda Laptopumun özellikleri var acaba çalıştırabilir miyim gta v i ?

• İ7 2600 3.4 Ghz
    r7 260x sapphire
    6 gb ram var sizce medium ayarlarda rahat oynarmıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

merhabalar ; i7-4710MQ işlemci8gb ramddr5 2gb 860m ekran kartı.ssd de mevcut.Sizce nasıl fps alırım?

very high ayarlarda 25-30 fps rahatlıkla alırsınız.

• Millet, burada bilgisayarım şunu çalıştırır mı bunu açar mı demek yerine, size şu siteyi tavsiye ederim.http://www.systemrequirementslab.com/cyri

• 8350 gtx780 ikilisiyle beraber nasıl bi deneyim yaşarım. Anlık takılmalar olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

quote:

Orijinalden alıntı: daredevil60

GPU: GeForce GT740M
    CPU: i5-3230M 2.60 GHZ
    RAM: 8 GB
    Çözünürlük: 1366*768, laptopta bu çözünürlükte akıcı halde oynayabilir miyim?

Ayarları kisarak akici oyun elde edip oynarsiniz hocam.

Bir tane de benden gelsin o zaman :)

HD5770
    AMD X4 925
    12 GB 1333 RAM

1366x768 orta ayarlar da oynatır mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakops.

Arkadaşlar GTX 660 oc, 4670k, 8GB 1600 Mhz, 1280*1024 ekran ultra ayar açar mı ?

bence rahat açar. merak etme.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.