Şimdi Ara

GTA V Loading Sorunu ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün social üyelikle giriş yapamadım, bugün sabah denediğimde giriş yaptı tam oh be dedim ama demez olaydım LOADİNG de takılma fastına geçiş yaptım arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varsa burdan rica ediyorum yardımda bulunsun.

NOT: DNS denedim modem yeniden baslatma , setubu silip yükledim 3 4kere ... bir cok yolu denedim LOADİNGİ geçemedim...
    denemediğim yol yönetici olarak baska kullanıcı hesap acma fln dı onada gerek yok social uyelık zaten okuyor sadece yükleme bölümünde LOADİNG takılıyor bunu cözenler rica paylaşımda bulunsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aggress1v3 -- 9 Nisan 2015; 18:39:31 >

• Bilgisayarım sağ tık > yönet > yerel kullanıcı ve hesaplar > kullanıcılar > sağdaki kullanıcıları gösteren pencerede sağ tık yeni kullanıcı > türkçe karakterler olmadan yeni kullanıcı oluştur şifre koyma > yeni kullanıcı o ekrana geldiğinde üstünde sağ tık özellikler > üst barda üyelik > ekle > açılan pencerede yazılabilir yere administrators yazıp adları denetle bulduğunda administratorün altı çizgili yazı olacak > tamam diğer pencerede tamam

ctrl+alt+del kullanıcı değiştir yeni kullanıcı ile giriş yap. dnsleri değiştir 8.8.8.8 - 8.8.4.4 gtanın yüklü klasörden exeyi çalıştır social clube giriş yap loadingten sonra indirmeye başlayacak indikten sonrada oyun çıkış tarihine kadar geri sayım olacak...

2 pcde test edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmacyx -- 10 Nisan 2015; 20:40:30 >
  • daha preloadı bu kadar sorunu bir oyunken normal oyun içi optimize nasıldır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmacyx

Bilgisayarım sağ tık > yönet > yerel kullanıcı ve hesaplar > kullanıcılar > sağdaki kullanıcıları gösteren pencerede sağ tık yeni kullanıcı > türkçe karakterler olmadan yeni kullanıcı oluştur şifre koyma > yeni kullanıcı o ekrana geldiğinde üstünde sağ tık özellikler > üst barda üyelik > ekle > açılan pencerede yazılabilir yere administrators yazıp adları denetle bulduğunda administratorün altı çizgili yazı olacak > tamam diğer pencerede tamam

ctrl+alt+del kullanıcı değiştir yeni kullanıcı ile giriş yap. dnsleri değiştir 8.8.8.8 - 8.8.4.4 gtanın yüklü klasörden exeyi çalıştır social clube giriş yap loadingten sonra indirmeye başlayacak indikten sonrada oyun çıkış tarihine kadar geri sayım olacak...

2 pcde test edildi.

Mevcut oturumu türkçe karakter isim yapsak olmaz mı hocam yeni kullanıcı ekleme olayı sürekli uğraşı isteyen birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı sorun bende de var ama benim bilgisayarımda öyle bir ayar yok.
  • GTA 5 . EXE E sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırdım loading sorunu olmadan calıstı
  • Arkadaşlar
    türkçe karakter yoksa isminizde veya kullanıcılar altında adınızdaki karakterleri türkçe deyip kod şeklindeyse zaten sorun yaşamazsınız.

menüsünde olmayan arkadaş kontrol panelden kullanıcılardan oluşturabilir.

daha farklı bir çözüm mevcut kullanıcı oluşturmadan ama biraz kafa karışıtırıcı o yüzden daha kestirme yol bu şuanlık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.