Şimdi Ara

GTA V Online Karakter Silmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
7.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok araştırdım bir türlü aradığım şeyi bulamadım son çare sizlere başvurmak oldu. Online yeni girdim bi karakter yarattım ama araba olayını bilmediğimden ls costume'ye dandik arabayla gittim bu yüzden bu karakteri silmeyi istiyorum ama beceremiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

• silmeye gerek yokki o dandik arabayı götür los santos castona '' sell '' e tıklayarak geri sat . sonra istediğin arabayı bul yolda git tekrar los santos customa bu sefer '' Loss/Theft Prevention'a gir orda 2 seçenek olcak 2sinide satın al o araba senin oluyo
  • İlk başlarda arabanın çok bir önemi yok, arkadaşa katılıyorum. Karakter işlemleri menüden, GTA Online menüsü, Online sekmesine girince yapılıyordu diye hatırlıyorum, altları doğru karakter ile ilgili bir bölüm olması lazım.
  • Customs 'dan satabilirsin silmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seydi52

Merhaba arkadaşlar

Çok araştırdım bir türlü aradığım şeyi bulamadım son çare sizlere başvurmak oldu. Online yeni girdim bi karakter yarattım ama araba olayını bilmediğimden ls costume'ye dandik arabayla gittim bu yüzden bu karakteri silmeyi istiyorum ama beceremiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/tutorials/personal_vehicles/ls_customs/ bu link te gerekli bilgiye ulaşabilirsin hatta daha fazlasına da ....

• Herkese çok teşekkürler :)
  • Bir sorum olacak gta online da istediğimiz kadar
    Silip yeni karekter yapabiliyoruz mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.