Şimdi Ara

GTA V PC - Satın Almak İçin Yardımlaşma(Steam'de 179 TL oldu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
9.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    satış ilk açıldıgında %23 luk kodlar vardı suresi bitti

gta 5 keyi mail adresinize gelecektir urun çıkmadan 1-2 gun once
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

satış ilk açıldıgında %23 luk kodlar vardı suresi bitti

gta 5 keyi mail adresinize gelecektir urun çıkmadan 1-2 gun once

Greengaming.com'dan profil açmak için bi mail adresi girdik, satın alırken istemedi... O mail adresine gelecek değil mi key?
  • Sp4rtacus kullanıcısına yanıt
    dogrudur başka bir mail sormuyu alırken ona gelecek
  • beyler steamde 100 lira var bu key ile takas işi nasıl oluyor acaba detaylı bilgi verir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran b

beyler steamde 100 lira var bu key ile takas işi nasıl oluyor acaba detaylı bilgi verir misiniz ?

buldun mu?
  • arkadaşlar ben bu akşam alacağım bu oyunu en ucuz nereden alabilirim oyunum steam üzerinde olsun istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: baran b

beyler steamde 100 lira var bu key ile takas işi nasıl oluyor acaba detaylı bilgi verir misiniz ?

buldun mu?

hayır hocam hala net bi bilgim yok
  • Ben bi yaza kadar sabredeyim diyorum.. Doğru mu yaparım?
  • Ucuzlaması için diyorsanız boşuna beklemeyin 2 ay sonra yaz olucak 2 ay da doğru düzgün indirime girmez gta gibi bi oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çok kararsız kaldım nereden alacağım konusunda :(
  • 7 adet steam gift olarak tier 3 gta v bulunmaktadır ilgilenen ulaşabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atheet

Ucuzlaması için diyorsanız boşuna beklemeyin 2 ay sonra yaz olucak 2 ay da doğru düzgün indirime girmez gta gibi bi oyun

alabilirim belki o zaman :)
  • Burada 48 euroya satılıyor
    http://www.online-gold.de/Weitere-Gamecards-Keys/GTA-5-Grand-Theft-Auto-V.html
    sürekli buradan key alıyorum bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım hemde 13 martta yani 1 gün önceden teslim ediliyor ama steam değil.
  • ARKADASLAR STEAM GIFT VEYA KEY OLARAK SATISIMIZ MEVCUTTUR GITTIGIDIYOR UZERINDEN SATIS YAPILIR ISTERSENIZ ELDEN ISTERSENIZ HAVALE .
    FIYAT 140 TL GITTIGIDIYOR HAVALE veya elden 125 TL verebilirim Sinirli sayidadir suan itibari 17 adet kaldi.
    pm yoluyola yada gittigidiyorda upkey hesabimdan ulasabilirsiniz.
  • GTA V STEAM GIFT ROW 145TL İlgilenen arkadaşlar PM atabilirler.

http://forum.donanimhaber.com/m_92852368/f_//tm.htm#92852368

Referans bolca vardır. Konuma göz atabilirsiniz.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 16 Nisan 2015; 8:13:53 >
  • Arkadaslar GMG den 39 dolara alıyorum . SA versiyon diyor bir sıkıntı çıkar mı ? Hiç bilgim yok da.
  • gta 5 , konsollarla aynı anda pc'ye gelseydi pc'de satış fiyatı belki 200tl ederdi ama konsollardan 1.5 yıl sonra gelince bence ederi en fazla 10$'dır. Steam'de 3 yıl sonra hakedeceği fiyata düşecek.. O zamana kadar da ver elini.. (Kırılamaz dedikleri oyunu kırmaları 24 saat sürmedi..)
  • GTA V STEAM GIFT ROW 140TL İlgilenen arkadaşlar PM atabilirler.

http://forum.donanimhaber.com/m_104899866/f_//tm.htm#104904483

Referans bolca vardır. Konuma göz atabilirsiniz.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

gta 5 , konsollarla aynı anda pc'ye gelseydi pc'de satış fiyatı belki 200tl ederdi ama konsollardan 1.5 yıl sonra gelince bence ederi en fazla 10$'dır. Steam'de 3 yıl sonra hakedeceği fiyata düşecek.. O zamana kadar da ver elini.. (Kırılamaz dedikleri oyunu kırmaları 24 saat sürmedi..)

insanlar o heycanı şuan yaşamak için o kadar para verip alıyor 500 tl olsun yine alırdım ben bazılarının böyle küçük hesaplar içinde olmasına anlam veremiyorum
  • Beyler Steam key veya gift olarak en ucuz nereden alabiliyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.