Şimdi Ara

GTA V REDUX MODU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
10.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DeviL's

Teşekkür ederim resimler için.Sizden resim istememin sebebi paylaşılan tanıtım videolarında pek beğenmediğim içindi.Resim olduğu zaman daha iyi anlaşılıyor mod.Mutlaka deneyeceğim.

Rica ederim kardeşim ben hepsini denedim en iyi görüntü other v3 birde ultra v3 veriyor diğer ayarlar güzel değil ha birde oıv ile kurma hata veriyor mods klasörü sil oıv ile kur oyunun kurulum yerini main folder seç otomatik olarak mods klasörü açıyor zaten çıkan dosyaları masaüstüne kopyala mods klasörü sil yeniden mods oluştur oyunun x64 ve update klsörü x64 klasörü olsun orjinal dosyları yapıştır sonra open v ile masaüstüne attığın dosyaları open v ile içini açıp masaüstüne çıkar örneğin (oıvle diğin redux taki upda update rpf common data timecycle)bunun içindekileri çıkar mods taki orjinal attığın dosya ile replace yap anca öyle oyun açılıyor
    birde reshade hatası var onun içinde dxgi.dll yi Reshade64.dll yap enb local deki dxgi.dll yi Reshade64.dll olarak değiştir hata vermemesi için sıkıntı olursa burdan yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 26 Eylül 2016; 16:45:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

quote:

Teşekkür ederim resimler için.Sizden resim istememin sebebi paylaşılan tanıtım videolarında pek beğenmediğim içindi.Resim olduğu zaman daha iyi anlaşılıyor mod.Mutlaka deneyeceğim.

Rica ederim kardeşim ben hepsini denedim en iyi görüntü other v3 birde ultra v3 veriyor diğer ayarlar güzel değil ha birde oıv ile kurma hata veriyor mods klasörü sil oıv ile kur oyunun kurulum yerini main folder seç otomatik olarak mods klasörü açıyor zaten çıkan dosyaları masaüstüne kopyala mods klasörü sil yeniden mods oluştur oyunun x64 ve update klsörü x64 klasörü olsun orjinal dosyları yapıştır sonra open v ile masaüstüne attığın dosyaları open v ile içini açıp masaüstüne çıkar örneğin (oıvle diğin redux taki upda update rpf common data timecycle)bunun içindekileri çıkar mods taki orjinal attığın dosya ile replace yap anca öyle oyun açılıyor
    birde reshade hatası var onun içinde dxgi.dll yi Reshade64.dll yap enb local deki dxgi.dll yi Reshade64.dll olarak değiştir hata vermemesi için sıkıntı olursa burdan yardımcı olurum

Alıntıları Göster
    Sadece araba paketini kurabiliyor muyuz ? cevap evetse nasıl kurucaz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FerreT

oıv ile kurma hata veriyor mods klasörü sil oıv ile kur oyunun kurulum yerini main folder seç otomatik olarak mods klasörü açıyor zaten çıkan dosyaları masaüstüne kopyala mods klasörü sil yeniden mods oluştur oyunun x64 ve update klsörü x64 klasörü olsun orjinal dosyları yapıştır sonra open v ile masaüstüne attığın dosyaları open v ile içini açıp masaüstüne çıkar örneğin (oıvle diğin redux taki upda update rpf common data timecycle)bunun içindekileri çıkar mods taki orjinal attığın dosya ile replace yap anca öyle oyun açılıyor
    Araç paketi dediğin bi porsche ekliyor oyuna birde kamyonlar pepsi cococola felan yazıyor o dosyalarda x64e edosyasında sadece

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FerreT

oıv ile kurma hata veriyor mods klasörü sil oıv ile kur oyunun kurulum yerini main folder seç otomatik olarak mods klasörü açıyor zaten çıkan dosyaları masaüstüne kopyala mods klasörü sil yeniden mods oluştur oyunun x64 ve update klsörü x64 klasörü olsun orjinal dosyları yapıştır sonra open v ile masaüstüne attığın dosyaları open v ile içini açıp masaüstüne çıkar örneğin (oıvle diğin redux taki upda update rpf common data timecycle)bunun içindekileri çıkar mods taki orjinal attığın dosya ile replace yap anca öyle oyun açılıyor
    Araç paketi dediğin bi porsche ekliyor oyuna birde kamyonlar pepsi cococola felan yazıyor o dosyalarda x64e edosyasında sadece

Alıntıları Göster
    Redux modunu orjınal herhangi bir mod yüklü olmayan Gta V üzerine sitesinde anlatıldığı şekilde kurup üzerine day1 patchi yükleyerek sorunsuz bir şekilde kurdum.Kurulum için diskte 70-75 Gb arası boş yer olmalı özellikle oyun ssdde yüklü ise diskinizde bu kadar boyutta bir yer açmanız gerekiyor.Sadece redux modu yüklü iken oyunun boyutu 137 gb olarak görünüyor.

Modun bazı presetleri performansı çok düşürüyor tüm reshade ayarlarını denedim other v3 daha iyi göründü ve onu yükleyerek modun ultra ayarlardaki bir gta v e neler kattığını birkaç görüntü ile paylaşmak istedim.Modun performansa ve sistem yüküne etkisi büyük bu nedenle kurmadan önce mutlaka oyunun yedeğini alınız aksi durumda yeniden oyunu indirmeniz gerekebilir.

Normal oyun ayarları 2K+4X MSAA ve geriye kalan advanced grafik ayarları dahil hepsi en son düzeyde , bu ayarlarda Gtx 1080 ile redux modu yüklü iken 60 fps almaktayım.Mod yüklemesi sonrasıda fps limiti 60 olarak belirlenmiş.

Redux modundan 2K Ultra+Other V3 ayarlarda birkaç görsel ;

GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Redux modunu orjınal herhangi bir mod yüklü olmayan Gta V üzerine sitesinde anlatıldığı şekilde kurup üzerine day1 patchi yükleyerek sorunsuz bir şekilde kurdum.Kurulum için diskte 70-75 Gb arası boş yer olmalı özellikle oyun ssdde yüklü ise diskinizde bu kadar boyutta bir yer açmanız gerekiyor.Sadece redux modu yüklü iken oyunun boyutu 137 gb olarak görünüyor.

Modun bazı presetleri performansı çok düşürüyor tüm reshade ayarlarını denedim other v3 daha iyi göründü ve onu yükleyerek modun ultra ayarlardaki bir gta v e neler kattığını birkaç görüntü ile paylaşmak istedim.Modun performansa ve sistem yüküne etkisi büyük bu nedenle kurmadan önce mutlaka oyunun yedeğini alınız aksi durumda yeniden oyunu indirmeniz gerekebilir.

Normal oyun ayarları 2K+4X MSAA ve geriye kalan advanced grafik ayarları dahil hepsi en son düzeyde , bu ayarlarda Gtx 1080 ile redux modu yüklü iken 60 fps almaktayım.Mod yüklemesi sonrasıda fps limiti 60 olarak belirlenmiş.

Redux modundan 2K Ultra+Other V3 ayarlarda birkaç görsel ;

GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU GTA V REDUX MODU
    @claudecan
    Anlatım ve uyarılar için teşekkürler.Bir sıkıntı yaşarsam mutlaka yazarım buraya.İndiriyorum

@Terminator T-800
    Resimler ve uyarılar için teşekkür ederim.Paylaşılan videolarda nedense mod güzel görünmüyordu.O yüzden ekran görüntülerinde mod kendini daha çok belli ediyor.

• quote:

@claudecan
    Anlatım ve uyarılar için teşekkürler.Bir sıkıntı yaşarsam mutlaka yazarım buraya.İndiriyorum

@Terminator T-800
    Resimler ve uyarılar için teşekkür ederim.Paylaşılan videolarda nedense mod güzel görünmüyordu.O yüzden ekran görüntülerinde mod kendini daha çok belli ediyor.

Rica ederim
    @Terminator T-800
    Hocam çoğu kişide sıkıntı vardı ben de dahil olmak üzere sizin sorunla karşılaşmamanız iyi olmuş oyunum orjinal bu arada ekran görüntüleri şahane gta 4 için yapılan enb modların dan sonra gta v tam anlamıyla bu modla şaha kalktı diyebiliriz
    bende other v3 kullanıyorum birde ultra v3 de güzel ama o biraz karanlık duruyordu ve çok fps yiyordu ayrıca 60 fps limitini enb local den kaldırabilirsiniz biliyorsunuzdur ama ben yine söyliyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 26 Eylül 2016; 21:22:11 >

• claudecan kullanıcısına yanıt
    Fps limiti ile ilgili bilgiler için teşekkürler :)

Şu an modda performans açısından sorun çıkaran reshade ayarları var bazıları fazla bir kayıp oluşturmazken bazıları ise epey bir performans düşümüne neden oluyor.Sanırım modun biraz daha elden geçirilmesi gerekli bu haliyle stabil fakat yansımalarda ve gölgelerde ufak buglar gözlemledim ayrıca uzak nesneler oyunun default sürümüne göre daha az çizim kalitesine sahip yakın çekimde çok iyi görünen oyun genel görüşte standart haline göre daha kalitesiz görünüyor.Aslında modu sadece denemek için kurmuştum fakat hem kapladığı alanın fazla olması hemde oyunun standart halini yeterli bulduğumdan sade haliyle oynamaya devam edeceğim.İlerleyen dönemde daha iyi optimize olursa güzel görüntüler almak amaçlı deneyebilirim bence sade hali bu kadar geniş bir dünyaya sahip olan bu oyun için fazlasıyla yeterli :)

• quote:

Şu an modda performans açısından sorun çıkaran reshade ayarları var bazıları fazla bir kayıp oluşturmazken bazıları ise epey bir performans düşümüne neden oluyor.Sanırım modun biraz daha elden geçirilmesi gerekli bu haliyle stabil fakat yansımalarda ve gölgelerde ufak buglar gözlemledim ayrıca uzak nesneler oyunun default sürümüne göre daha az çizim kalitesine sahip yakın çekimde çok iyi görünen oyun genel görüşte standart haline göre daha kalitesiz görünüyor.Aslında modu sadece denemek için kurmuştum fakat hem kapladığı alanın fazla olması hemde oyunun standart halini yeterli bulduğumdan sade haliyle oynamaya devam edeceğim.İlerleyen dönemde daha iyi optimize olursa güzel görüntüler almak amaçlı deneyebilirim bence sade hali bu kadar geniş bir dünyaya sahip olan bu oyun için fazlasıyla yeterli :)

Rica ederim post fx bende high Blur uzak çizimleri bozuyor post fx veri high yapmayin blur bozuyor uzaklari evet reshade buglu taraflari var örneğin fps camera da uzak mesafelerde baya düşüş ve bulanıklık yapıyor tabi update edilir diye düşünüyorum
    Naturalvisiön grafik modu da iyi ancak orginal grafiklerde gayet güzel

• quote:

quote:

Rica ederim post fx bende high Blur uzak çizimleri bozuyor post fx veri high yapmayin blur bozuyor uzaklari evet reshade buglu taraflari var örneğin fps camera da uzak mesafelerde baya düşüş ve bulanıklık yapıyor tabi update edilir diye düşünüyorum
    Naturalvisiön grafik modu da iyi ancak orginal grafiklerde gayet güzel

Alıntıları Göster
    Merhaba hocam.Bugün modu yükleme fırsatı buldum.Oyuna girdikten sonra oyuna başlama ekranında game memory error hatası alıyorum.Dediklerinizi yaptığım halde durum bu.Sizden tekrar tane tane anlatmanızı istiyorum

• quote:

Merhaba hocam.Bugün modu yükleme fırsatı buldum.Oyuna girdikten sonra oyuna başlama ekranında game memory error hatası alıyorum.Dediklerinizi yaptığım halde durum bu.Sizden tekrar tane tane anlatmanızı istiyorum

Sorun bendede kurduğumda vardı zlib-gen hatası memory hatası vs
    şimdi 1-mods klasörünü komple siliyoruz
    2-gta v redux oiv dosyasını open v ile açıp yükleme için açıyoruz yüklemeyerini oyunun ana dizini yapıyoruz çünki otomatik olarak mods klasörü açıyor
    3-patch dayi kurma
    4-çıkarılan mods dosyasını masaüstüne alıyoruz
    5-orjinal gta v dosyalarını tüm rpf dosyalarını update klasörü x64 ve common.rpf dosyalşarını kopyalıyoruz
    6-mods klasörünü yeniden komple siliyoruz
    7-tekrardan mods klassörü oluşturup yeni orjinal dosyaları kopylayıp mods a atıyoruz
    8-open v ile masaüstündeki dosyaların içini açıp dosyaalrın içini yeni bir masaüstü klasörüne açıyoruz ve açtığımız yeni dosyaları oyunudaki yeni oluşturduğumuz mods klasöründeki reduxtaki açtığımız dosyaları modstakilerin içine manuel olarak atıyoruz örnepin ( redux un çıkardığı updateklasöründeki update update rpf common data timecycle gibi içlerini açığp yeni oluşturduğumuz mods klasöründeki update common data timecylce ile değiştiriyoruz
    x64e rpf deki redux modundaki z64e rpfnin içindekileri açıp yeni klasöre atıyoruz attığımız klasördeki dosyayı mods klasöründeki x64e rpf içini açıp içindekilerle sürükleyip bırakıyoruz bu şekilde ben yaptım oldu)
    ayrıca dxgi.dll yi ismini Reshade64.dll yapıyoruz enb locali açıp proxy librarydeki dxgi.dllyi silip Reshade64.dll yazıp kaydediyoruz aksi halde reshade enb hata veriyor hepsi bu kadar

• Böyle modları görünce içim gidiyo videolarda arabaların markaları pano reklamları filan çok güzel orj oyunuma hangi modları kurmalıyım sorun çıkarmayan Online oynuyorum sadece
  • V1.0.877.1 / V1.36 ve REDUX ile uyumlu çalışacak türkçe yama arıyorum. Var mıdır bu sürüme uygun bir link ve kurma yöntemi?

Technogame çevirisi daha iyiymiş sanırım yorumlara göre.
  • İlk başta redux crash veriyordu onu hallettim. Sonra Technogame çevirisini yükleyince crash vermeye başladı. Neyseki onu da aştım.
    Mutluyum :)

V1.0.877.1 / V1.36
  •  GTA V REDUX MODU
     GTA V REDUX MODU
     GTA V REDUX MODU

Redux other v3 1080p High Kalite (2x msaa 2x txaa) 50fps

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa982

GTA V REDUX MODU
     GTA V REDUX MODU
     GTA V REDUX MODU

Redux other v3 1080p High Kalite (2x msaa 2x txaa) 50fps

ekran kartı ne acaba ? bide nerden yüklediniz ilk çıkan siteden mi yazınca ? arabalar panolar flnda değişiyor değil mi ayrı yama değil lisanslı araba olayı ?

• https://gta5redux.com/downloads/

Buradan yükledim. Araçlar bu moda dahil değil.
    Sistem fx8350, gtx1060, 16gb ram

50fps bazen 45e iniyor ama genelde 50fps, vsync açık oynuyorum.
  • modu kurunca oyun açılıyor hikaye yükleniyor diyo ama oyuna girmiyo modu kaldırırsam giriyor nasıl çözebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

modu kurunca oyun açılıyor hikaye yükleniyor diyo ama oyuna girmiyo modu kaldırırsam giriyor nasıl çözebilirim
    Bende de öyleydi ssdnizde yeterince yer olması şart. Bazen yeterli yer olmadığında eksik kuruluyor. Modu silip harddiskinizde 120 gb lık bir yer açın ana oyunu kurun 1.41 sonrasında redux yamayı kurun en son tr yamayı kurun. Ben bu şekilde çözdüm. Fakat bende de şöyle bir sıkıntı var görev yapamıyorum niyeyse.. Tam işaretli noktaya gidiyorum ilk bakışmadan sonrası yok ortalıkta boş boş dolaşıyorum sonra hiçbir ilerleme yok.
  • Arkadaşlar benim bu konu hakkında büyük bir sorunum var. Redux ile bir problem yaşamıyorum fakat ne zaman ReShade'i kurmaya çalışsam oyun açılmıyor. Launcher'a tıklıyorum açılıyor bir saniye siyah ekranı gösterdikten sonra kapanıyor. Hata falan da vermiyor. NaturalVision Remastered'ın da ReShade'inde aynı hatayı veriyor. Ne yaparsam yapayım bir çözüm yolu bulamıyorum. dxgi'ın ismini ReShade, ReShade64, d3d11 gibi şeylerle defalarca kez değiştirdim. Bu sefer oyun açılıyor ama ReShade çalışmıyor. Ne yapmalıyım?
  • GtaV Redux Mod 1.6 kurdum ana menüye geliyor rshade vb tüm hepsini kurdum anamenüye geliyor hikaye moduna basıyorum 1 saniye 2 saniye otomatik kapanıyor home tuşuna basıyorum oyunda hikaye moduna basmadan ini3 seçiyorum görüntü değişiyor hikaye moduna basınca oyun gidiyor ne yapmam lazım? Ve Steam'dan indirdim. LÜTFEN YARDIM?!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.