Şimdi Ara

GTA V Satin Almaya Deger Mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar GTA V icin yeterli para biriktirdim. Sistemim Asagida 25 30 fps alirim herhalde? Sizce alamaya deger mi ? (Net kac FPS alacagimi yazarsaniz sevinirim)

GT840m 2 GB ekran karti
    12 gb ram ddr3
    Turboyla 3 GHz
    i7 5500U 4mb ön bellek
    1366 x 768 cözünürlük

• Güncel++++
  • Güncell++++
  • kaldırır belki daha yüksek fps alırsın, değer mi konusuna bu senin zevkina bağlı..
  • Monster alırsan ben dun aldm bugn gelecek abra a5 v5.1.1 hingh ta 30 ustu verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumum yok babam hediye aldi pcyi kendine göre almis. Yeni biligisayar alamam
  • Ps3 te bitirdim ps4 te bitirdim pc ye ucuzlamasını bekliyorum o kadar benim için değer yani kardeşim ama sistemine göre nasıl çalışır seni üzer mi bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelll+++++
  • Lisansını aldıktan sonra steam hesabına ekleyeceğin hesabı 10 sene sonrada oynayabilirsin. uygun fiyatlı bulursan al yoksa daha sonra ucuzlayınca alırsın. yükseltme yapabiliyorsan daha güçlü bir gpu montajlat. iyi makineye benziyor. gerçi oyun iyi optimize edilmiş belki ideal değerler alırsın. kartınla oynanmış gameplay videolarını izleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korsan ındır dene,yok yere ugrasma sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online zevkli midir değil midir bilmiyorum fakat single playerı hiç güzel değildi.Bebelere oyun yapmışlar resmen.Zorluk seviyesi filan olsaydı güzel olabilirdi ama.
  • Gta 5 kötü bir oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.