Bu sorunu ne yaptıysam çözemedim. Yardımcı olabilecek birileri var mı? |
GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU] (35. sayfa)
-
-
Oyundayken sağda çıkan mesajları ve özellikle de sesi nasıl iptal edebilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba sistemimi sıfırladım gta yı indirip kurdum 1 2 kez hikaye modu online girip oynadım ama simdi girdigimde yükleme ekranında uzun bi süre kalıyor cıldırmaya başladım su 1 i 2 yap sunu bunu sil dedikleri seyler ise yaramiyor bastan diyim diyecek varsa oyunu sil yükle yapmakta olmuyor cözümü sü eger ki oyuna türkce yama ve %100 save attınız ise socal club dan ve profiles den silip oyuna tekrar girip kayıt almak o zaman düzeliyor kendim buldugum 1 yöntem deneyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talhxir -- 20 Nisan 2023; 3:34:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pes4 makineyi sıfırlayıp kurdum. Ağdan kurdum. Ama bu hata mesajı veriyor. İnternetteki çözüm yöntemini denedim. İki kere yaptım düzelmedi. Diğer oyunlar çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ps5 de oyunda araç sürerken daire tuşuydu galiba ona basınca değişik açılardan kamera açısı vardı,kendi kendine değişiyor örneğin sadece tampon kamerasında kalmanın bir ayarı varmı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, GTA 5 'i yeni yükledim, menüde Creator kısmı pasif gözüküyor ve açılmıyor. Bu durumu nasıl çözebilirim?
Not: Araç parkuru vb. gibi şeyler yapmak istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X