Şimdi Ara

GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
68
Favori
144.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heist oynayanlar buraya birkaç bilgi eklerse, ben gibi server hataları yüzünden hala oynayamamış kişilere çok iyi olur. :)
  • Heist cokbuyukmus yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün plaja gittim.Karınin biri hani kapak fotosunda bi kadin var ya.Onunla ayni pozu verip selfie çekmeye çalıştı.

• Şöyle bir sorum olacak, arabalara modifiye yapıyoruz ya, body partlarını değiştirebiliyor muyuz? Şeklini, tipini falan? Öyle bir seçenek henüz mevcut değil benim kaydettiğim aşamada. %28-%30 civarı bir aşamadayım şuan.
  • Yardımınıza gerçekten ihtiyacım var cünkü oyundan sebepsiz yere soğumaya başladım ....Eminim bana cevap verip derdime derman olacaksınız onun icin biraz uzun olacak ama tam derdimi anlatmak istiyorum izninizle....ben onlineye catısarak göreve girerek basladım ve kastırdım acıkcası suan levelim oldu 207 ama gel gelelim yarışlara girmedim ilk zamanlar cünkü bilmiyordum görevi kastırdıkca yarışta otomatikmen kasılır zannettim . . . fakat simdi bakıyorumda oyunculara 2 levellik adamla bile yarıstığımda gelip beni yeniyor.....simdi bi bölüm buldum kısa bi bölüm orda kastırmaya basladım 310 küsür yenilgim var simdi biraz gelistim 70 küsür yarısı da yendim fakat driverime baktığımda hala 2 diş dolu yani bi artıs göremedim.... yarısa bi giriyorum 10 levellik adam yine solda sıfır bırakıyor .... diyeceksiniz ki arabanı geliştir evet gittim zenternomudur nedir o arabayı turbosundan tutun spoilerine kadar herşeyini koydum ama gel gelelim yine değişen birşey yok yine 20 level biri gelip tur bindirip canımı sıkıyor ....adamla aynı arabayı alıyoruz daha viraja girmeden fark atıyor başlar başlamaz.... acaba bilmediğim bir tuş mu var yada atladığım birşey mi var neden levelim207 olmasına rağmen neden yeni baslayan arkadaslar solda 0 bırakıyor...... Lütfen yardımcı olun cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim .... Bu arada ps4 kulllanıcısıyım ve tuş yerlerini değiştremiyorum detaylı bir şekilde anlatırsanız cok minnettar olurum....

• Araba yarışı yetenek meselesi hocam, yıllardır gerek simülasyon gerek arcade araba yarışlarıyla vakit geçiririm. 1. olduğum çok nadirdir. GTA'nın araba yarışlarında da aynı durum söz konusu, adamın level'ı düşüktür ama parası vardır. Dolayısıyla sizinle aynı modifiyeyi yapmıştır. E bir de araba yarışlarında yetenekliyse, geçmesi doğal. GTA da alınabilecek hemen hemen her şeye sahibim, paramda var ama aynı durumu bende yaşıyorum. Tamamen yetenek işi.

GTA da tuş değiştirmeyi hiç denemedim. Oyunun kontrol ayarları bölümünde tuş değiştirme yoksa, Playstation 4'ün işletim sistemine tuşların yerini değiştirme özelliği geldi. Oradan bir deneyin, muhtemelen olur.
  • Millet mağazalardan güneş gözlüğü alabiliyormuyuz?Birde pc de fps modu hangi tuş?

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Burası ps bölümü pcdeki tuşu nerden bilelim pc konusunda sor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 27 Temmuz 2015; 9:25:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heist kurmak için odaya gittiğimde rank 12 olmalı diyo bu rank nedir bilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

Heist kurmak için odaya gittiğimde rank 12 olmalı diyo bu rank nedir bilen varmı?

Rank=Level demek hocam .

• Ps3 te oynuyorsan oynayabiliriz :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip.
  • gta5in ismi gta5tir.kimse paylaşmamıştır muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 13 Nisan 2016; 9:36:44 >
  • Gta5 onlineda sadece crew ekiplerinizle görev nasıl yapılıyor? Görevsen çıkınca herkes farklı gruplara düşüyor. Bilen arkadaşalr yardım edebilir mi

• Arkadaşlar merhaba.
    Biraz geç haberim oldu ama PSN Store'da gezinirken GTA V sayfasında şunu gördüm:

YENİ KONSOLA AKTARMAK İÇİN SON ŞANS
    Mevcut GTA Online karakterlerini ve ilerlemeni, mükemmel GTAV deneyimini yaşayabileceğin ve muazzam güncellemeler geçirmiş GTA Online'ı keşfedesileceğin yeni bir konsola aktarman için artık son şansın. 6 Mart 2017'den itibaren bu mümkün olmayacak.
    Ayrıntılı bilgi içinwww.rockstargames.com/gtaonline/charactertransfer adresini ziyaret et.

Bu aktarım 1 ay önce bitmiş.
    Acaba hala aktarabilme şansımız yokmudur? XBOX One'daki oyunu PS4 Pro'ya aktarmak çok iyi olurdu. En azından gereksiz yere zaman kaybını önlerdim.

Tşk.

• Arkadaşlar herkese meraba

Bu gta 5 onlinede nikin karşısına turk yazanlar var

Bende yazmak istiyorumda bi turlu keşfedemedim

Bu konuda yardımcı olun bana yav lütfen :)

• everest@6363 E kullanıcısına yanıt
    Clan ismi yazıyor herhalde onu mu diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLdacTrack

Clan ismi yazıyor herhalde onu mu diyorsunuz?

Hocam örnek ign cops yazıyorya bu şekil

GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku)

• everest@6363 E kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam Clan ismi oluyor öyle yazanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: aLdacTrack

Tamam hocam Clan ismi oluyor öyle yazanlar

Hocam çok teşekkürler yardımcı oldugun için

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.