Öncelikler bilin ki, burada anlatılan milyarder olma rehberini (http://forum.donanimhaber.com/m_81761677/tm.htm) uyguladıktan sonra (Hajhaja teşekkür ederiz.) milyar dolarlarınız olmayabillir (ki ben 50 milyon dolarla bitirdim oyunu bir çok hata yaptım), bunun için üzülmeyin.
Ne kadar paranız olursa olsun borsadan milyar dolarlar kazanabilirsiniz. Yöntemi ise çok basit.
1. Yöntem: BAWSAQ'dan Whiz adlı hisse senedini 0.30 veya 0.40'lardan alıyorsunuz, 1.2'lerde satıyorsunuz. Bu da yaklaşık %300-%400 gibi bir para yapıyor. Bu hisse senedi 3.8'lere kadar yükselebilmektedir. Riski minimize etme yöntemini aşağıda söyleyeceğim.
2. Yöntem: LCN'de minimum rakamlardan her hangi bir hisse senedi alıp. Yatıp kalkarak oyunu save edebilirsiniz ve 10-15 dk içerisinde %30-40 gibi rakamlar kazanabilirsiniz.
BAWSAQ'da riski azaltmak için: Diyelim ki 50.000.000 $'ınız var ve 0.40'dan Whiz aldınız. 2 adet save noktası oluşturun. 1. noktada tüm paranızla Whiz alın. 2. noktada tüm paranız boşta olsun, hisse senedi almayın yani. BAWSAQ gerçek zamanlı işlediği için 1 saat sonra diyelim ki 1.20 oldu. Yine save noktası oluşturun, 1. sinde hepsini satın, 2. sinde devam edin. Eğer 1.20 olan puan, 0.5'e düşerse satmış ve paranızı kazanmış save inizi açın, 0.5'ten tekrar alın ve bu şekilde hiç para kaybetmeden yüz milyarlara ulaşın ama uyarı 3.000.000.000 $'dan sonra pek bir tadı kalmıyor :/
LCN'de riski azaltmak için: 15 adet save slotunuz olduğu için, hep farklı saveler yapın ve hisse yükseliyorsa devam edin, düşüyorsa bir önceki saveinize dönün.
Herkese keyifli oyunlar.
Begendim huzelmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme