Şimdi Ara

GTA Vice City Stories Save Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende umd gta vice city stories oyunu var ben oyunu baştan oynamak istemiyorum ortalardan başlayıp bitirmek istiyorum çünkü başları sıkıcı geliyor bana ps2de oynadığım için daha önce biliyorum görevleri.

Şimdi benim sorunum şu internetten %36lık bir save indirdim pspye attım ne formüller denedim çalışmadı acaba dedim umd diye mi böyle oldu bende oyunu torrent den indirip denedim tekrar save yaptım ama yine çalıştıramadım. Yeni save i psp okuyor ama ne umd de ki oyunda çalışıyor ne de hafıza karttaki kopya oyunda ikisinde de çalıştıramadım acaba neden olabilir yardım edin lütfen

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nachtsicht93 -- 11 Eylül 2011; 13:22:59 >

• Neyse hallettim arkadaşlar. Meğersem US bölgenin save indirmişim EUR indirdim sorun çözüldü :)
  • Kardeş aradığım kişi sensin orjinal gta vice city stories aldım cd mi cizildi noldu bir bölüm var önce karavana gidiyoruz bebekli kadın cıkıyor ondan bir kişiyi cagırmasını istiyoz çagrıyo sonra kamyona binip bir bakkalın önüne gidiyoz 2 herifi dövüyoz bakkala giriyoz 1i silahlı 1 i sopalı 2 adam bakkalcıyı tartaklıyor onları dövüyorum loading yazıyor sonra okuma hatası veriyor yani tam orda cd yi okumuyor zaten oyunun çok bası 6-7. görev mi ne sen şimdi o bölümü geçsen sonra hemen o bölümden sonra save liyip bir upload sitesine 1 dk da uploadlasan buraya linkini versen olurmu parama yazık oyunu bitirip 2. şehri acamıyom ilk şehirde kaldım lütfen allah rızası için
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevherfener

Kardeş aradığım kişi sensin orjinal gta vice city stories aldım cd mi cizildi noldu bir bölüm var önce karavana gidiyoruz bebekli kadın cıkıyor ondan bir kişiyi cagırmasını istiyoz çagrıyo sonra kamyona binip bir bakkalın önüne gidiyoz 2 herifi dövüyoz bakkala giriyoz 1i silahlı 1 i sopalı 2 adam bakkalcıyı tartaklıyor onları dövüyorum loading yazıyor sonra okuma hatası veriyor yani tam orda cd yi okumuyor zaten oyunun çok bası 6-7. görev mi ne sen şimdi o bölümü geçsen sonra hemen o bölümden sonra save liyip bir upload sitesine 1 dk da uploadlasan buraya linkini versen olurmu parama yazık oyunu bitirip 2. şehri acamıyom ilk şehirde kaldım lütfen allah rızası için

Sanırım umd den de sorun var yada o bölümde bişeyler olabilir ama buda düşük bir ihtimal. O bölümün adını öğren sonra gir googleden o bölümden sonraki bölümün save ini indir at hafıza kartına birde öyle dene belki olur. O da olmazsa umd ordan sonrasını okuyamıcak kadar mefta olmuş demektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA Vice City Yüklenme Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.