Şimdi Ara

Gta Vice City Stories, Takıldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir bölümde takıldım ilerleyemiyorum. Daha doğrusu ben play station a alışık olmadığımdan arkadaşım oynuyor ben izliyorum o da bu bölümün üstesinden gelemedi. Tam bölüm adını çıkartamayacağım, daha köprüler falan açılmadı oyunun henüz başlarındayız. Çocuklu ablanın kocasını öldürdük ve şimdi onunla takılmaya başladık. Para bulma muhabbetine ikimiz bir arabaya binip araba satan bir galeriye gittik. Kapıda dikilen iki tane adam var. Arabayla yanlarına yaklaşıyoruz basmamız gereken tuşu falan söylüyor basıyoruz ama tepki yok, diğer tuşları da denedik bana mısın demedi. Arabayla korna çaldık, adamlara ateş ettik, yumrukladık vs. İki adamı mavi okla gösterip duruyor. Öldürürsek görev iptal oluyor. Ne yapmamız gerekiyor çözemedik. Bu bölümü geçen birisi yardımcı olabilir mi?

• sevgili arkadaşım o iki adama nişan al ve yukarı ok tuşuna bas eğer sesini açarsan psp yada ps2 nin victorun onlara emir verdiğini duyabilirsin onlar seni takip edecek ve vance crime family kurulacak..
  • evet karşısına geçip adamların nişan al ellerini kaldırcaklar grubuna katılcaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingspar

sevgili arkadaşım o iki adama nişan al ve yukarı ok tuşuna bas eğer sesini açarsan psp yada ps2 nin victorun onlara emir verdiğini duyabilirsin onlar seni takip edecek ve vance crime family kurulacak..

5 sene olmuş. Konuyu hortlatmışsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA Vice City Yüklenme Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.